Når andre også begynder at se det

Min ydre New Yorker …

[ Indeholder reklame ]

Ambivalens er nok det ord, der beskriver mit forhold til New York bedst.

Jeg synes, det er en fascinerende by, som jeg har besøgt nogle gange. Det er en by som ingen anden. Der er fuld fart på. Du møder alle de typer mennesker, du overhovedet kan møde i denne verden bare samlet på ét (stort) sted. Der er mad fra alle verdens hjørner, der er fascinerende historier og bygninger, og det er i sandhed en metropol.

Men New York larmer også. Den er beskidt. Og på en varm dag lugter byen værre end indersiden af en skraldespand i Pisserenden søndag morgen.

Da vi var i New York i hele ti dage forrige sommer, blev vi da også enige om, at vi havde fået fyldt så meget New York på tanken nu, at vi ikke behøvede at komme tilbage igen foreløbigt. Vi var mætte af indtryk, travle mennesker, storbyliv og, ikke mindst, larm.

Alligevel svarede jeg, at jeg var new yorker-typen, da jeg for nogle uger siden fik en mail fra GOODIEBOX med spørgsmålet om, om jeg var mest til New York eller Paris.

Spørgsmålet kom sig af, at denne måneds GOODIEBOX ikke bare er én box men hele to, hvor man kan vælge mellem, om man er mest New Yorker eller Parisienne.

Og når det kommer til makeup-stil, så er der nemlig nok lidt New Yorker i mig alligevel, omend kvinderne i Paris altid slår mig lidt omkuld med deres feminine stil og røde læber.

goodiebox new york marts rabatkode urbannotes.dk

Med andre ord valgte jeg, at min overraskelse fra GOODIEBOX skulle være New York style, og det skal jeg da lige love for, at jeg ikke fortrød.

Denne måneds New Yorker GOODIEBOX indeholder nemlig en lille herlig stribe af super anvendelige og skønne produkter, hvoraf tre af produkterne er full size.

Min favorit blandt de fem produkter i denne måneds GOODIEBOX er helt klart den overdådige Laritzy Cosmetics NUE palette med de smukkeste varme øjenskygger i både ultra-matte og shimmer udgaver. Der er nærmest ikke det makeup-look, der ikke kan kreeres med paletten, og øjenskyggerne er super nemme at arbejde med og meget anvendelige på kryds og tværs.

Derudover er jeg også blevet postivt overrasket over Miqura Premium Bubble Mask, som er den skønneste skummende detox for huden. Sheet masken er af den type, som man hurtigt giver 60-80 kr. stykket for i handlen, så det er en virkeligt god deal, hvis man vil have en lækker Bubble Mask til en god pris.

New Yorker GOODIEBOX’en indeholder naturligvis også en taskevenlig udgave af den skønne Benefit Hoola Bronzer, som på et splitsekund giver ultra meget glød til huden. Jeg brugte den faktisk langs kindbenene forleden og blev fluks stoppet af en nabo, der ville vide, hvorfor jeg så ud, som om jeg lige havde været på ferie. Øh … Det er bare Hoola Bronzer, ven! 😉

De to sidste produkter i månedens GOODIEBOX, Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain og Origins Ginseng Refreshing Eye Cream må jeg ærligt indrømme, at jeg endnu ikke har prøvet.

Lipgloss er ikke rigtigt noget, jeg bruger. Jeg er en ‘farvet-læbepomade-pige’ 99 pct. af tiden. Og øjencremen vil jeg gemme til en dag, hvor jeg skal rejse og vil have en god øjencreme i miniformat med i toilettasken. Rejsevenlige produkter er nemlig lidt sådan noget, jeg samler på, så jeg altid har det hele i miniformat til kufferten og dermed ikke skal slæbe helt så meget.

I alt har GOODIEBOX i denne måned en værdi af 660,50 kr. Men den sælges, som sædvanligt, for 169 kr. inkl. forsendelse – men kun i få dage endnu!

Hvis du bestiller nu, får du desuden en lækker ansigtsmaske fra Comme Deux med i købet, hvis du bruger rabatkoden: ‘selvforkælelse’.

Comme Deux laver de fineste ansigtsmasker, man næsten kan tænke sig, og jeg har endnu ikke nænnet at åbne den, jeg har herhjemme, fordi tuben er så pæn! Men jeg har dog hørt, at indholdet også skulle være ret fantastisk … og jeg lover, at jeg nok skal få åbnet tuben snart, så jeg kan prøve de fine sager. Se evt. mere om den gratis ansigtsmaske her.

 

Er du lun på denne måneds GOODIEBOX, så se mere her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når andre også begynder at se det