Kørt over af et (akut) renoveringsprojekt

Når den gode kop skal være endnu bedre og nemmere at tilberede

[ Annonce for Caffi ]

Det kan vist ikke komme bag på nogen, at jeg elsker at drikke kaffe.

Kunne jeg slippe afsted med det, drak jeg nok dobbelt så meget kaffe, som jeg reelt gør. Men ligesom med så meget andet, forsøger jeg at holde bare lidt igen – omend der ryger en del kopper ned hver dag, året rundt og på stort set alle tidspunkter på døgnet.

Jeg drikker kaffen sort med et lille skud havremælk, som cappuccino med havre og lidt kakaodrys på toppen (det gør man mange stedet i udlandet, og jeg kan lide det!), som en flat white eller cortardo. Alt sammen smager dejligt, og jeg nyder virkelig hver en kop! Min kaffe er mine små kopper nydelse i en travl hverdag – og jeg er ikke bleg for at gå efter et dobbeltskud, når jeg bestiller min kaffe ude.

Langt de fleste kopper kaffe nyder jeg dog, som de fleste andre, enten på job eller hjemme og på enten bønnekaffemaskinen eller i stempelkanden. Og det er netop stempelkanden (eller et, for mig, helt nyt aggregat til stempelkanden) som jeg vil slå et slag for i dag.

Jeg er nemlig for ganske nyligt blevet introduceret for et produkt, som har fået mig til at betragte min stempelkande med fornyet kærlighed.

Stempelkanden er ofte en, jeg finder frem, når jeg skal have gæster, fordi det er den nemme, hurtige og samtidigt velsmagende vej til en god kop kaffe til flere mennesker på en gang.

Men det der, for mig, har været udfordringen med stempelkanden er, at der ofte er grums i kaffen, som samler sig på bunden af gæsternes kopper, og at det simpelthen er så besværligt at gøre en stempelkande ren igen efter brug – særligt når man ikke har en opvaskemaskine, som man bare lige kan smide delene i. For så slet ikke at tale om alt det kaffegrums, der, selvom man er påpasselig, ender afløbet …

Men så er det, jeg er blevet introduceret for Caffi kaffefiltre til stempelkander. Og dem er jeg faktisk lidt vild med! For de afhjælper både kaffegrums, den besværlige del af rengøringen og grumset på bunden af kopperne.
caffi kaffefiltre stempelkande kaffe urbannotes.dk
caffi kaffefiltre stempelkande kaffe urbannotes.dk

Caffi kaffefiltre er simpelthen så simpel en idé, at man undrer sig over, det ikke er blevet gjort før. Sådan et lille filter tilfører nemlig både gode ting ved at lave og drikke kaffen – og ved rengøringsdelen, hvilket jeg er stor fan af (og det skal ikke forståes som, at jeg er vild med rengøring – men jeg er til gengæld kæmpe fan af mindre rengøring!)

Med Caffi bliver alt kaffegrumsen opfanget i det, som Lillemanden kaldte en “kaffesok” (det er egentligt bare et aflangt kaffefilter, men det ligner måske lidt en sok), så den ikke ender i hverken bunden af gæsternes kaffekop eller i håndvasken efter kaffenydelsen.

Istedet ligger den brugte kaffegrums bare indkapslet i et lille kaffefilter (“kaffesokken”), så hele herligheden er lige til at hive op eller hælde ud af kanden og smide i bio-skraldespanden, da Caffi filtrene er lavet af 100 pct. bionedbrydeligt papir.

Samtidig synes jeg faktisk kaffen smager lidt bedre – men det kan også hænge sammen med følelsen, jeg har, når jeg hverken har rester af kaffegrums mellem tænderne eller er bebyrdet af tanken om, at jeg skal stå og okse med at rengøre stempelkanden, når gæsterne er gået hjem.

Caffi filtrene til stempelkanden er biologisk nedbrydelige, pakket i FSC-certificerede emballager (det varmer mit klimatosse-hjerte) og fås til både stempelkander med plads til 3, 8 og 12 kopper kaffe til gæsterne.

Og ja, det er “dem fra Løvens Hule”. Men eftersom jeg er typen, der ikke har haft kabelpakke i årevis og lever på kaffe og streaming, når jeg endelig har fri, ved jeg ikke mere end det 😉

Vil du vide mere, kan du bl.a. se, hvor Caffi filtrene forhandles på denne side eller klikke dem direkte hjem fra denne side.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kørt over af et (akut) renoveringsprojekt

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com