Los Angeles: Der er en første gang for alt

(Næsten) gratis rejse til Berlin forude

bank-norwegian-visa-berlin-rejse-ferie-urbannotes-dk

Det hele begyndte en aften, hvor vi lå i sengen og læste Sigurd Barretts Danmarkshistorie.

I et af kapitlerne fortæller Sigurd Barrett om dengang, hvor Berlinmuren faldt, og han kørte over grænsen med nogle venner for at stå i Berlin og opleve dette historiske øjeblik.

Den fortælling var Lillemanden meget optaget af, og han udbrød straks, at han ville til Berlin, hvor det hele var sket!

Jeg tænkte, at det nok bare var en pludselig indskyldelse. Men nu er det er par måneder siden, vi lå og læste godnathistorie om Berlinmuren, og han taler stadig om, at vi skal til Berlin og opleve historiens vingesus – ligesom Sigurd Barrett gjorde det.

Samtidigt har jeg blot selv været i Berlin et par gange: En enkelt gang i et par dage samt i et par timer, da jeg var barn (netop i forbindelse med murens fald). Og manden min har aldrig været der.

Så nu har vi simpelthen bestilt en forlænget weekend i Berlin til sommer – og den bliver (ud over lommepenge) faktisk næsten gratis.

Sagen er nemlig den, at vi stadig bruger vores Bank Norwegian VISA-kort til alt, hvad vi køber, og at vi derfor faktisk har optjent tæt på lige præcis det beløb, som det koster at flyve fra København til Berlin med Norwegian på kortet.

Flybilletterne er derfor bestilt for vores cash points, så turen faktisk er gratis.

Desuden har vi i årevis haft en Welcome Rewards konto hos Hotels.com, hvor vi efterhånden har optjent en lille bunke gratis overnatninger, fordi hver tiende overnatning er gratis. Og på den måde har vi også fået et rigtigt fint hotel i Berlin uden at betale mere end de obligatoriske skatter og afgifter.

Måske det er min indre jyde, der bliver så tiltalt af den slags “rabatordninger”. Men jeg synes altså, det er utroligt fedt, at vi sådan kan få en forlænget weekend i Berlin uden at have mere end nogle få hundrede kroner op ad lommen.

Det er gratis ferie, og det er noget af det ypperste, man kan give mig, som elsker at rejse og at se verden.

Så skal vi naturligvis lige have noget at spise dernede, betale for en taxa til og fra lufthavnen etc. Men de store udgifter er simpelthen betalt via vores øvrige forbrug, og vi skulle jo også leve her i København i den weekend, så det går nok mere eller mindre lige op.

Jeg svinger i øvrigt fortsat mit Bank Norwegian VISA i forbindelse med ALT, hvad jeg køber uanset, om det er et par nye jeans, et kilo mel eller, for den sags skyld, en flybillet – og uanset hvor i verden, jeg er.

I længden bliver det jo alligevel til en del små og store indkøb, og jeg satser på, at kortet kommer til at udløse en gratis flyrejse i Europa for os alle tre på årsbasis, hvilket bestemt er en af de største fordele, som en bank overhovedet kan give sådan en rejseglad familie som os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Los Angeles: Der er en første gang for alt