Drømmerejsen tager form

Ni af forårets fineste i makeup-land

[ Indeholder reklame ]

Ovenpå solskinsdagen i går er jeg næsten sikker. Og jeg ved godt, at jeg vist nok har proklameret det før, men altså … nu kommer foråret!

Med forår kommer der naturligvis også en række spændende makeup-nyheder til sæsonen.

Det er lysere nuancer, skønne pang-farver og gode sager, som kan dække de små irriterende ‘hud-skavanker’, som bliver særligt synlige, når solen brager fra en skyfri himmel og ned på vores næser, kinder og panden.

Over den seneste tid har jeg gået og testet nogle af de makeup-nyheder, som netop er kommet i handlen i anledningen af den nye sæson – eller er på trapperne.

Skal du derfor ud og investere i nogle gode nye sager, så er her ni forårsnyheder, som jeg varmt kan anbefale.

(Pssst … Klik på overskrift for hvert produkt for at komme til forhandler.)

bedste-makeup-2018-nyheder-urbannotes-dk

Nilens Jord Nail Polish #665 Apricot
Der skal ikke kun mere farve på øjne og kinder i anledningen af foråret. Neglene bør også få lidt pang. Og det må man sige, de kan få med Nilens Jords nye forårsfarver til neglene.

Særligt #665 Apricot er super smuk og frisk, og man kan næsten fornemme duften af friske, søde abrikoser, når man ser på den. I øvrigt har Nilens Jords neglelakker en rigtigt god holdbarhed, og med en overlak og underlak kan jeg fint få dem til at holde i en uges tid.

Nilens Jord Pretty Lips #948 Scarlet
Vi bliver lige ved Nilens Jord et øjeblik endnu. For er du til smukke, juicy læber men ikke til et alt for bastant og ‘læbestiftet’ look, så bør du bestemt kigge nærmere på de nye Pretty Lips, som er en ‘læbestift-møder-læbepomade’, som giver det friskeste resultat, og som plejer læberne med E-vitamin og shea butter samtidig med, at de får den fineste farve. Jeg er vild med farven #948 Scarlet.

Nilens Jord Highlighter #728 Rosé
Lige en sidste anbefaling fra Nilens Jords nye forårskollektion – nemlig de fine nye highlightere, som passer perfekt til foråret, hvor kinderne hellere end gerne må skinne om kap med solen.

De lækre highlighters fra Nilens Jord er vildt nemme at arbejde med, og så reflekterer de lys på fineste vis, hvilket virkeligt giver wow-effekt. Farven #728 Rosé er favoritten, fordi … tja, er rosé ikke bare altid det?

nilens-jord-makeup-neglelak-highlighter-laebestift-urbannotes-dk

Yves Rocher Mat #150
Nogle gange har man mere lyst til matte læber end læber, der skinner. Og her har Yves Rocher dette forår sendt en lille stribe matte læbestifter i handlen, som er så fine og rare at bruge, at alle kan være med. Selv os, som sjældent bruger læbestift.

De nye Mat læbestifter føles slet ikke som en læbestift på læberne, til gengæld giver de fin kulør, og så er de ultra nemme at bruge. Og som bonus tørrer læberne slet ikke ud. Min favorit er #150, som giver fornemmelsen af læbestift uden, at læberne ser vildt malede ud.

Filorga Time-Flash
Når den dejlige forårssol endelig rammer huden igen, har det også den slagside, at man kan se sådan cirka ALT på huden. Små hudorme, pigmentpletter, urenheder, de fine linjer etc. bliver ultra synlige. Hvis man ikke vil pøse på med et ton foundation og pudder, så kan man nemt rette op på det værste ved at bruge en god primer under sin makeup. En primer fungerer som et perfekt kanvas for makeuppen.

Filorga Time-Flash er en ideel primer for alle os, som ikke længere kan prale af at være 22, og som har brug for lidt ekstra. Time-Flash primer indeholder nemlig både hyaluronsyre og booster kollagen, så de små fine linjer forsvinder som dug for solen. Samtidigt gør den naturligvis porer mindre synlige. Til sammen ser huden altså både yngre og pænere ud. Fik jeg nævnt, at jeg elsker den?

Elizabeth Arden High Performance Blurring Loose Powder #1
Apropos pæn og fejlfri hud så sværger jeg også til pudder, som kan give den helt rette matte og samtidigt naturlige finish til min makeup. Elizabeth Arden High Performance Blurring Loose Powder bruges efter brug af øvrig makeup til at fiksere makeuppen og giver samtidigt en mere ensartet hudtone.

Pudderen indeholder hyaluronsyre, ceramider og polymerer, som til sammen ensarter, styrker hudens fugtbarrierer og slører hudens fine linjer. Perfekt til moden hud, som skal både føles frisk og se frisk ud. Farven Translucent #1 er et godt bud på en farve, der vil passe de fleste med skandinavisk hud.

filorga-primer-yves-rocher-laebestift-elizabeth-arden-pudder-urbannotes-dk

Rodial Baking Powder #1
Nu vi er ved fejlfri hud, så lad mig lige introducere endnu en lille genistreg. Der er nemlig ganske enkelt ikke noget værre end at have en skinnende T-zone fem minutter efter, at man har stået og lagt en fejlfri makeup. Derfor må en baking powder være dette forårs musthave tilføjelse til makeup-hylden, hvis du har tendens til at fedte til i fx T-zonen.

Radial Baking Powder giver en fejlfri hud og holder samtidigt makeuppen på plads uden, at makeuppen kommer til at sidde i kager, fordi pudderen nærmest smelter ind i huden. Faktisk har professionelle makeupartister i årevis brugt baking powder til at holde makeuppen perfekt – og det virker! Bare brug pudderne ovenpå din foundation eller concealer, lad den sidde i 10-15 minutter og børst så evt. overskydende pudder af. Voila!

Radial Baking Powder kommer først i handlen i næste uge. Indtil da kan du tjekke produktet ud på Rodials egen hjemmeside.

Rodial Banana Lowlighter
Hvis du i det hele taget endnu ikke kender Rodial makeup (eller hudpleje for en den sags skyld), så er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang dette forår. Det kunne passende være med den fantastiske Banana Lowlighter, som giver et let highlight til din hud, så huden ser frisk ud men uden, at makeuppen kan ses.

Brug fx din Banana Lowlighter til at dække de mørke rander under øjnene, eller ret tonen ud andre steder, hvor huden kan trænge til at blive lysnet og få et frisk pust. Den virker hver gang!

Jeg bruger i øvrigt en såkaldt Beautyblender til at få fordelt lowlighteren helt perfekt. Den er et genialt værktøj!

Ligesom Baking Powder kommer Banana Lowlighter også først i handlen i Danmark i næste uge.

rodial-makeup-beautyblender-urbannotes-dk

CND Vinylux Chic Shock #273 Candied
Man ved, det er forår, når man pakker de mere dystre neglelakker væk og finder pangfarverne og de sarte pasteller frem. Er du på udkig efter en pæn pastel, som holder længe, og som er lidt legesyg, så tag et kig på den nye Chic Shock kollektion fra CND Vinylux.

Chic Shock er inspireret af den koreanske K-pop kultur og er pasteller, der virkeligt vil noget. De ligner slik og oser af forår.

Jeg er ret vild med den meget sarte sorbetlyserøde #273 Candied, som vil være virkeligt fin til alt det lyserøde, jeg har planer om at iklæde mig, når solen for alvor kommer.

Chic Shock kommer i handlen i næste uge.

cnd-vinylux-foraar-negleleka-urbannotes-dk

2 kommentarer

  • Mona

    Sikke nogle gode lækre sager! Må nok eje lidt af hvert 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmerejsen tager form