Tre rare hverdagsprodukter med solfilter

Noget nyt og noget gammelt

urbannotes-dk-facebook

Der er sket noget nyt! Det vil du som fast læser sikkert bemærke med det samme. Og tænker du alligevel, at du ikke helt kan sætte en finger på det nye, så skal jeg hjælpe dig på vej.

Jeg har, efter små otte gode år på Aniston.dk, kastet mig ud i en ny adresse, et nyt design og dermed også en helt ny blog med (delvist) nyt fokus.

Faktisk blev de første indlæg på den blog, som du sidder og kigger med på lige nu, skrevet for omkring et år siden.

Men den nye blog var hemmelig (indtil i dag), og den blev aldrig for alvor løbet i gang, fordi døgnet trods alt kun har 24 timer, og det ganske enkelt var mere end rigeligt at drive én blog ved siden af et fuldtidsarbejde, familie og alt det andet, som man også kan bruge sin tid på.

Tanken med Urban Notes, som du sidder og læser med på nu, har dog hele tiden været, at det skulle være her, jeg for alvor kunne få afløb for alt det, jeg brænder for! For de små gode ting og de større gode ting. Men kun ting, jeg virkeligt næsten ikke kan lade være med at kaste mine tanker og ord efter.

Ikke at jeg ikke også har haft mulighed for det (og mere og mere gennem årene) på Aniston.dk. Men der var også visse ting ved den tjans, som blev pligt fremfor lyst, hvilket det jo netop ikke skal være, når nu der er så frygteligt mange andre pligter i et voksenliv.

Derfor vil du også, hvis du har læst med hos mig over årene, måske opleve et lidt ændret fokus hist og pist. Mens andet vil være præcis, som du kender det!

Og apropos det, så møder jeg jo rigtigt ofte folk, som har læst med på Aniston.dk tidligere, men de har ikke anet, hvem der stod bag. Og det vil jeg også lave en smule om på, så du, hvis du har lyst, kan lære mig som person lidt bedre at kende henad vejen.

Du vil samtidigt opleve de sædvanlige dybdegående indlæg, hvor jeg kaster al min kærlighed og mange ord efter noget, som jeg faktisk rigtigt gerne vil formidle videre, fordi jeg ikke kan lade være, og fordi, jeg synes, du fortjener at læse det.

Du vil desuden opleve, at det naturligvis stadig er mig, der er bag tasterne, og du vil fortsat få min uforbeholdne mening og mine anbefalinger lige fra hjertet, når det kommer til beauty, god mad, sundhed, design, rejser og meget mere – ganske enkelt, fordi jeg ikke kan lade være. Men samtidigt er navnet på min nye blog ikke tilfældigt, så jeg vil også drysse lidt københavnerliv ud hist og pist, når jeg støder på noget i byen, som er værd at anbefale.

Og Lillemanden vil du nok også stadig i ny og næ støde på …

I øvrigt kom der, da jeg bekendtgjorde, at jeg ikke længere skulle blogge på Aniston.dk, en lang række spændende bud på, hvad min nye blog skulle hedde.

Min absolutte favorit var Stines bud: “The Blogger formerly known as Aniston”. Men dengang havde jeg allerede (undskyld Stine!) besluttet mig for at brygge videre på Urban Notes, fordi det passer godt på det, jeg er og gerne vil formidle, og fordi jeg trods alt er en storbykvinde, der lever et urbant liv med alt det gode, som dertil hører – både ude og hjemme.

Jeg håber inderligt, du fortsat har mod på at læse og kigge med. For det er nu, jeg smider støttehjulene og giver den fuld gas med ordene her i blogland. Og det starter i dag. Så velkommen til!

Vil du følge endnu mere med og ikke gå glip af, når der kommer et nyt indlæg, så tag et kig på Instagram og/eller Facebook.

2 kommentarer

 • Jette Gad

  Stort tillykke med fødselsdagen og med dit nye univers. Jeg glæder mig så meget til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Tusind tak, søde Jette! Det er dejligt <3 Og jeg glæder mig til at se, hvad du "finder på" 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre rare hverdagsprodukter med solfilter