M2 Beauté: Den utålmodige type aka. snart Bambi

[ Opskrift ] Acai bowl

ingredienser-acai-bowl-urbannotes-opskrift

Indtil jeg kastede mig i grams med min juicekur for et par uger siden, havde acai bowls udelukkende været genstand for min beundring på bl.a. Instagram, på blogs og i magasiner.

Men nu hvor jeg havde muligheden for at smage nogle af de få ting, jeg endnu ikke havde lagt gane til hos 42Raw, så sprang jeg ud i en acai bowl den ene morgen og var dermed utro mod min sædvanlige cashewcreme med granola og frisk frugt, som jeg ellers elsker helt op til skyerne.

Efter at have slupret min første acai bowl står jeg dog fremover i et dilemma, når jeg indtager min morgenmad på 42Raw, for damn (!!), sådan en acai bowl smager jo som at spise en sorbetis til morgenmad!

acai-opskrift-acai-bowl-urbannotes-dk

Og eftersom hele familien med et trylleslag blev helt tossede med smagen af smoothie bowl (som acai bowl også sommetider kaldes), besluttede jeg mig for at eksperimentere med en omgang acai lækkerier herhjemme.

Det er RET nemt, og man skal egentlig bare sørge for at have en god højhastighedsblender, der virkelig kan tage fat.

Mit eksperiment mundede ud i nedenstående opskrift, som er en stor blanding af opskrifter, som jeg har siddet og surfet på de seneste dage – og så tilsat lidt ekstra fibre, fordi den så mætter ekstra godt, hvis man spiser den som morgenmåltid.

acai-bowl-opskrift-urbannotes-dk

Opskrift på acai bowl:

Sørg for, at du har en blender med godt med omdrejninger. Jeg bruger en Wilfa Raw Fuel, som har en motor som en græsslåmaskine, og som laver en smoothie bowl på få sekunder! Mindre kan måske også gøre det 😉

Ingredienser:
– 10-12 mellemstore friske jordbær (jeg tør ikke at bruge de frosne, men det kan man gøre)
– Tre små bananer (eller to store)
– En håndfuld friske blåbær
– Et lille skvæt sødet soyamælk (eller din favoritmælk)
– To tsk. acaipulver
– En tsk. Fibre Smart

Eftersom jeg ikke bruger frossen frugt, tilsætter jeg også et par isterninger. Alternativt vil jeg nok fryse bananerne ned næste gang og så bruge frossen banan.

Sådan gør du:
Smæk det hele i din blender og blend, til det er flydende.

Hvis det bliver for flydende, så tilsæt evt. mere frugt og smag til.

Mangler det lidt sødme, synes jeg godt, man kan putte en skefuld honning i. Men hvis man bruger Fibre Smart, så er det ret sødt i sig selv og kan, sammen med frugten, sagtens gøre det sødt nok. Det kan dog fint undværes.

Pynt din acai bowl med dine favoritting: Gojibær, banan, jordbær, blåbær, speltflager, vindruer … Det er kun fantasien, der sætter grænser.

God fornøjelse og velbekomme 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

M2 Beauté: Den utålmodige type aka. snart Bambi