Lidt stolt har man vel lov til at være ...

[ Opskrift ] Mættende majstortillas til en blandet dag

Hvis man kan tale om en rutsjebanetur af en følelsesmæssig blandet dag, så har denne været den vildeste forlystelse.

Dagen startede egentligt med dans på badeværelset, god kaffe i koppen og godt humør. På kontoret var der travlt men, som altid, hyggeligt.

Men så kom der en besked fra en af lærerne på Lillemandens skole, der var så flabet, nedværdigende og unødvendig, at jeg var lige ved at ringe til manden, som jeg kun har mødt et par gange, og skælde ham hæder og ære fra.

Heldigvis er jeg ikke typen, der råber ad folk, og jeg er også for høflig til at svine folk til. Så istedet fik jeg afløb for mine aggressioner til en god gammeldags yoga-time, hvor jeg ikke kunne tænke andre tanker end dem om vejrtrækning og balance. Pfew!

På plussiden nåede jeg også til frisøren, hvilket har været virkelig tiltrængt i nogle uger, fordi jeg har haft strandgarn i alt for lang tid og derfor ikke har skænket det en tanke, at der skulle en klip til.

Og så nåede jeg oven i købet at tage en lang god snak med mit barn, der havde haft en rigtig øv-dag.

Efter sådan en dag, hvor man har brug for at koble lidt af i køkkenet og samtidigt ikke gøre tingene for kompliceret, skal der noget godt og lækkert til, der mætter selv efter en yoga-time.

Jeg sprang på en god klassiker, som jeg ikke har lavet i en evighed, men som altid smager godt, er meget enkel at lave, og som mætter dejligt.

Opskriften er her, og så kan du jo altid ‘bookmarke’ den til en dag, som eventuelt byder på lidt surt og sødt i en pærevælling.

majstortilla opskrift urbannotes.dk

Opskrift på majstortillas med kartofler
(Nok til 4 tortillas)

Du skal bruge:
Lidt olie
1 bananskalotteløg eller lign.
6-7 æg
4-5 mellemstor kartofler
100 g majs
En håndfuld spinatblade
Salt og peber

Sådan gør du:
Snit løget, og sauter det i lidt olie på en pande i et par minutter.

Skræl og riv dine kartofler.

Pisk æg sammen i en skål, tilsæt løg sammen med revet kartoffel og majskerner.

Rør rundt, og smag til med salt og peber.

Hæld lidt mere olie på panden til hver enkelt tortilla, og hæld en stor skefuld af din æggemasse på panden, så den fylder hele panden i et jævnt lag, og steg på middelvarme, til den er let brun.

Sørg for, at din tortilla er så stegt på den ene side, inden du forsøger at vende, at den kan holde sammen, når du vender.

Server med lidt grønt og groft brød, og lav endelig en ekstra til madpakken dagen efter, da de også smager skønt kolde.

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt stolt har man vel lov til at være ...

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
Administrér cookieindstillinger
urbannotesdk@gmail.com