[ Konkurrence ] IDUN - nu også som hudpleje

[ Opskrift ] Nemme pizzahorn til madpakken

Egentlig er jeg jo typen, der foretrækker at tilbringe weekender med aktiviteter udendørs. Vi sidder så rigeligt indendøre på hhv kontor og i skolen i det daglige. Så en god gåtur, en tur på legeplads eller andre former for udeliv udgør en god kontrast i weekenden.

Men Lillemanden og jeg var nede og handle tidligere i dag og var lige ved at blæse væk sammen med den bidende kolde vind. Så da vi først var indenfor igen, havde ingen af os lyst til at bevæge os nogen steder.

Derfor er der istedet blevet ordnet alle de andre ting, som også hører weekenden til – nemlig skiftning af sengetøj, støvsugning og alle de andre spændende sager, som vi kun har tid til i weekenden.

Selvom man ikke kan være ude, så er det dog alligevel vigtigt også at lave noget hyggeligt sammen (og jeg synes bestemt ikke husligt arbejde er hyggeligt, skulle jeg hilse at sige!), så vi endte i køkkenet sammen.

Lillemanden har flere gange antydet, at han gerne ville have noget ‘sjovt’ med i madpakken. Og det kan jeg egentligt godt forstå. For han ender ofte med en 10-mad, der består af frugt og en form for grovkiks, og en madpakke med masser af grønt samt en sandwich i. En gang imellem får han også en smoothie eller soyayoghurt med. Men jeg synes ærlig talt, det er svært at lave decideret ‘sjove’ madpakker, når det også skal gå lidt stærkt i hverdagen, og man samtidigt gerne vil have, at madpakken skal være sund og mættende.

pizzahorn pizza madpakke urbannotes.dk

For nogen tid siden havde jeg dog fået en rulle pølsehornsdej, som bare har ligget i køleskabet. Vi spiser jo ikke pølser herhjemme, så jeg har ikke rigtigt kunnet finde ud af, hvad jeg skulle bruge den til. Men så fik jeg den tanke, at vi da kunne bage vegetariske pizzahorn som snack til madpakken istedet.

En anden gang vil jeg nok lave en lidt grovere pizzadej fra bunden og bruge. Men hvis det skal være ultra nemt, så kan sådan en færdiglavet pølsehornsdej altså fint bruges.

Lillemanden har i hvert tilfælde brugt dagen på at prøvesmage og glæder sig helt til at skulle have pizzahorn med i madpakken i næste uge. Jeg var nødt til at skynde mig at fryse de sidste ned, så han ikke spiste dem alle sammen allerede i dag, så de blev bestemt et hit.

Vil du stjæle idéen, så er ‘opskriften’, hvis man kan kalde den det, lige under billedet.

pizzahorn madpakkeidé madpakke inspiration urbannotes.dk opskrift

Opskrift på pizzahorn

Du skal bruge:
– En rulle pølsehornsdej eller din egen pizzadejsopskrift
– En dåse tomatpure
– Revet ost eller frisk mozzarella
– Lidt friskhakket tomat eller majs
– Oregano

Sådan gør du:
Rul pølsehornsdejen ud, eller rul din egen pizzadej rund. Skær herefter på kryds og tværs i dejen (den færdige dej er perforeret), så du har en masse trekanter.

Smør godt med tomatpure på hver enkelt trekant, drys med revet ost eller frisk mozzarella, tomat og/eller majs samt en smule oregano på hvert stykke, og rul så fra den tykke ende af trekanten mod spidsen på hvert enkelt stykke dej.

Drys med en smule ost på toppen også. Bag dernæst ved 180 grader i cirka 10 minutter eller til, pizzahornene er gyldentbrune. Frys evt. ned, hvis I vil bruge pizzahornene over flere dage.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Konkurrence ] IDUN - nu også som hudpleje