Selvdiagnosticering og laktoseintolerance

[ Opskrift ] Yankie Bar brownie

yankie-bar-brownie-opskrift-urbannotes-dk

Når nu det pludseligt sner i slutningen af april, og Yankie Bar samtidigt fylder 70 år, hvilket de fejrer med at sætte en lille pakke Yankie Bar samt en opskrift uden for ens hoveddør, så er der faktisk ingen grund til ikke bare at blive indendøre for at sætte tænderne i en Brownie med Yankie Bar.

Så … Hermed gjort!

Jeg har altid været vild med brownie, men jeg har aldrig forsøgt mig med at putte den nougat-karamel-søde Yankie Bar i, så det var et oplagt eksperiment.

Den smager meget syndigt og lækkert, og jeg vil vove at påstå, at den rigtig fint kan anbefales. Så jeg har tilladt mig at lægge opskriften på, så du selv kan prøve.

Hvis du i øvrigt synes, Yankie Bar ser anderledes ud på billederne, så er det, fordi chokoladebarerne lige nu kommer i fine 70 års jubilæums udgaver med den søde retro pinup-pige, som blev designet til pakkerne i 1946 for at lokke de amerikanske soldater til at sætte tænderne i en dansk chokoladebar.

yankie-bar-kage-opskrift-urbannotes-dk

Opskrift på brownie med Yankie Bar

Du skal bruge:
– 100 gram smør
– 2 æg
– 3 dl rørsukker
– 1,5 dl hvedemel
– 4 spsk. kakao
– 1,5 tsk vaniliesukker
– 1/2 tsk salt
– 120 gram Yankie Bar (fire barer)

Fremgangsmåde:
Smelt smøret, og lad det køle af.

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.

Miks alle de tørre ingredienser (mel, kakao, vaniliesukker og salt) i en skål, og si dem ned i ægge- og sukkerblandingen. Tilsæt dernæst det smeltede smør, og rør godt.

Skær Yankie barerne i mellemstore stykker, og bland i dejen.

Hæld dejen i en smurt bageform, fordel Yankie Bar-stykkerne jævnt, og bag i 20-25 minutter ved 180 grader.

Lad kagen køle af, og nyd!

yankie-bar-brownie-kage-opskrift-urbannotes-dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvdiagnosticering og laktoseintolerance