Balancekunst med bObles

På familietur til Malmöfestivalen

[ Sponsoreret indhold ]

Kender du de der dage, hvor man kigger på hinanden og gang på gang siger: “Ja, det var da en dejlig dag!”, og alle nikker samtykkende? Sådan en dag havde vi i lørdags i Malmö.

Vi var inviteret til Malmöfestivalen. En festival, som vi, til trods for, at vi faktisk i ny og næ tager turen til Malmö for bare at familiehygge, aldrig havde hørt om.

malmoefestivallen-urbannotes-dk

Efter en lørdag med byfest i Malmö, for det er jo grundlæggende det, Malmöfestivalen er, er det dog næppe sidste gang, vi lægger vejen forbi, når festivalen løber af stablen! Det var, bare for at sige det ligeud, pisse hyggeligt!

Hele Malmös bymidte er under festivalen lavet om til en stor fest. Alt er stort set gratis at deltage i, hvis man ser bort fra forplejning, karruselture og lignende, og Malmö er pyntet fra top til tå. Mange af de store gader i midtbyen er spærret af, og der er sat flere store tivoli, madboder og alskens aktiviteter op.

I lørdags var midtbyen fyldt med familier, der var på tur i hele herligheden. Men det var stadig relativt nemt at komme rundt, og køerne til de forskellige ting var heller ikke lange.

bbq-malmoefestival-urbannotes-dk

Vi startede med at gå fra Malmö Central og op gennem gågaden med små smut ned af sidevejene. Overalt er der arrangeret forskellige aktiviteter, og overalt er der desuden boder med mad, slik, kaffe etc. Maden var da også et af de helt store højdepunkter. De mange street food-boder, der er stillet op i hele Malmö lokkede med lækkerier fra alskens verdenshjørner, og jeg vil sige, at vi sagtens kunne have tilbragt adskillige dage i byen uden overhovedet at nå at spise os igennem alt det, som vi fandt tillokkende. Ja, faktisk var vi lidt trætte af, at vi ikke havde flere maver at fordele de gastronomiske glæder på.

I denne omgang blev det blot til et besøg hos Holy Smoke BBQ, der serverer boller med pulled pork og brisket samt coleslaw og syltede løg. En lille (eller faktisk ret stor) bid af noget, der varmede helt ned i tæerne! Og nå ja, så blev det naturligvis også til en iskaffe og luxshake på Max Hamburger samt kaffe og kage hos Espresso House – begge er stamsteder, når vi er i byen.

malmoefestival-malmoe-urbannotes-dk

Alt i alt er Malmöfestivalen helt sikkert turen værd. Det er hyggeligt, rart, fint og noget for både store og små. Festivalen slutter den 21. august, så der er stadig mulighed for at lægge vejen forbi fine og hyggelige Malmö, mens der er festival.

Se mere om Malmöfestivalen her.

malmoefestivallen-sverige-urbannotes-dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balancekunst med bObles