Lækker lækker Leckerbaer

Pleje til tørre negle

depend-cosmetic-mud-mask-toerre-negle-urbannotes-dk

Et af de spørgsmål, jeg rigtigt ofte får, er, hvordan man lige gør noget ved tørre og slidte negle, hvis man ikke har lyst til at rende rundt uden neglelak i ugevis.

Det er jo nemt at gribe til en negleolie, som man skal bruge konstant i en uge, og som, afhængigt af olien og kvaliteten af denne, over tid sørger for, at neglene igen bliver fugtede, så neglelakken kan blive siddende, og neglene kan se sunde ud. Men det kræver også, at man ikke bruger neglelak i den pågældende periode.

Min quick fix, når det gælder tørre negle, er dog en muddermaske, som jeg bruger sådan cirka en gang om måneden, eller når neglene har behov. Lige nu synes jeg, de har mere tendens til at blive tørre, så der bruger jeg masken lidt oftere.

Den lille tube er fra Depend Cosmetic og er yderst nem at have med at gøre.

Man trykker bare en lille mængde muddermaske ud på hver enkelt negl og fordeler masken ud på neglen samt også gerne på neglebåndene. Masken lader man bare sidde i nogle minutter, til den er tør, og så fjerner man den med vand (og evt. en vatrondel).

Efterfølgende er neglene rigtigt fint fugtede og klar til endnu et lag neglelak – som i øvrigt sidder meget bedre, fordi neglen har fået god næring og fugt.

Depend O2 Mud Mask forhandles bl.a. i Matas.

depend-o2-mud-mask-muddermaske-toerre-negle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker lækker Leckerbaer