De tre solråd

Sådan får du neglelak til at tørre hurtigere

Sådan tørrer neglelak hurtigere

// Sneak peek på nogle af de nye Depend Cosmetic sommerfarver, der lander i butikkerne inden længe.

At lægge neglelak kræver tid og koncentration. Ofte ender man dog med sirligt at have lagt underlak (base coat), to lag neglelak og en pæn overlak (top coat), som man så efterfølgende smatter rundt, fordi man skal akut på toilettet, og neglelakken ganske enkelt ikke tørrer hurtigt nok.

Diverse gøremål kan hurtigt give grimme hakker og sengetøjet kan give aftryk, selvom man troede, at neglelakken egentligt var tør men langt fra var det.

Jeg har prøvet det mere end en gang at vågne op med neglelak, der har pudemærker, og jeg har derfor over årene afprøvet ret mange metoder til, hvordan man kan få neglelak til at tørre lidt hurtigere.

Her er derfor 6 tips til, hvordan du får din neglelak til at tørre i en fart:

1) Lad lakken tørre, og hold så neglene ind under koldt vand. Jo koldere des bedre. Det kolde vand får neglelakken til at stivne hurtigere.

2) Buff dine negle, inden du lægger neglelak. En let omgang med en buffer fjerner overskydende olie fra neglene, som forhindrer tørring af lakken – og det forhindrer desuden i et vist omfang, at dine negle evt. bliver gulige af neglelakken. Husk blot efterfølgende at vaske hænderne godt, så neglene er fri for fnuller.

3) Læg det tyndest mulige lag neglelak. Hvis du påfører et tykt lag, vil den (logisk nok) være længere tid om at tørre. Og selv to tynde lag neglelak dækker faktisk som regel rigtigt fint!

4) Ligesom kulde kan tørre din lak, så kan varme også. Så føntør evt. dine negle, når lakken føles tør. Men pas på med for meget varme på fønen, for det kan få lakken til at boble op.

5) Der findes også flere typer top coat med hurtigtørrende effekt. Læs på den specifikke top coat, hvordan du skal gebærde dig.

6) Vask generelt hænderne med sæbe, inden du lægger neglelak. Det fjerner eventuelle fedtstoffer fra neglene, og din neglelak vil ikke kun tørre hurtigere, din lak vil også holde længere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De tre solråd