Nem nail art - selv for os dummies

Sådan virker Bank Norwegian VISA

[ Sponsoreret indhold ]

bank-norwegian-visa-urbannotes-dk

Jeg har ventet og ventet og ventet i spænding og længsel på, at Bank Norwegian endelig skulle lancere deres kreditkort i Danmark. Faktisk har jeg med misundelse kigget over på de svenskere og nordmænd, jeg kender, og tænkt, at de var nogle heldige bananer, fordi de længe har haft mulighed for at spare sammen til flybilletter gennem deres helt almindelige dagligdags forbrug.

Men for et par uger siden blev kortet så endelig også lanceret i Danmark, og jeg klikkede det faktisk allerede hjem dagen inden den officielle lancering i Danmark.

Kortet kom for en uges tid siden. Men eftersom Bank Norwegian jo ikke helt er en bank, som vi danskere ellers kender det, så har jeg lige brugt nogle dage på at finde ud af, hvordan det hele egentligt lige fungerer.

Nu glæder jeg mig dog rigtig meget til for alvor at tage kortet i brug – i hverdagen og på vores kommende rejser – samt, ikke mindst, til at spare CashPoints sammen til fremtidige rejser med flyselskabet Norwegian.

I øvrigt synes jeg, det er på tide, at de danske banker, som hviler rigtigt meget på laurbærerne og på, at vi danske bankkunder er alt for loyale, får lidt konkurrence fra en bank, der kan give nogle ordenlige renter og lidt ekstra bonus på de surttjente penge, man har opsparet.

Bank Norwegian er dog ikke en totalbank. Man kan altså ikke have sin NemKonto i banken, og man kan ikke låne penge til eksempelvis et hus. Men man kan optage forbrugslån, hvis man er til den slags, og desuden får man automatisk en ret høj kassekredit på Bank Norwegians kreditkort. Kassekreditten er dog ganske gratis at trække på, hvis man betaler pengene tilbage inden for 45 dage.

Kreditkortet er i øvrigt et rent VISA-kort. Altså ikke et VISA/Dankort. Og der står derfor heller ikke noget kontonummer på kortet.

I stedet kan man overføre cool cash til kreditkortet på Bank Norwegians netbank via Giro-indbetaling, hvis man ikke vil bruge af kreditten – og det vil jeg som sindig jyde ikke.

Men jeg vil rigtig gerne have de åbenlyse fordele, som Bank Norwegians VISA-kort har:

– Helt gratis kreditkort (ingen gebyrer eller engangsbeløb)
– Indbygget rejseforsikring og afbestillingsforsikring
– Op til seks ugers rentefri kredit
– Ingen gebyrer, når man hæver kontanter – heller ikke i udlandet
– Valg af egen pinkode
– OG den helt åbenlyse fordel: Hver gang, man bruger 100 NOK på kortet (uanset hvor), så får man 1 NOK som CashPoints, der kan bruges til at købe flybilletter hos Norwegian for. Og når man køber flybilletter gennem Norwegian, så får man hele 5 til 20 pct. i CashPoints på flybillettens pris.

I øvrigt har jeg også oprettet en opsparingskonto hos Bank Norwegian. Og jeg har allerede på få dage nærmest tjent flere penge i renter, end jeg typisk gør på et helt år i min egen bank, fordi indlånsrenten ligger på hele 0,85 pct. i modsætning til min egen bank, der vist nok giver en rente på 0,00001 pct., sådan cirka …

Se evt. mere om Bank Norwegians kreditkort her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem nail art - selv for os dummies