Langtidseffekten af intensivt arbejde med huden

Sæsonens fineste

[ Indeholder reklame ]

Det’ sørme! Det’ sandt! Det’ (endelig) forår! Noget jeg personligt måske ikke har gået og ventet så meget på som mange andre rent vejrmæssigt, men som jeg alligevel har helt sommerfugle i maven over, nu hvor det rammer.

Forår er ganske enkelt min yndlingsårstid af dem alle. Også i beautyland, hvor krokus, påskeliljer og vintergækker som oftest får selskab af noget af det fineste, som skønhedsbranchen kan præstere.

Det er altid i forårssæsonen, pastellerne vælter frem, og de liflige og lette dufte får listet sig ind på hylden. Og så skal highlighterne og den fine glød jo findes frem igen, så kinderne kan skinne om kap med forårssolen.

Jeg har længe gået og testet en hel bunke forårsnyheder, og det bliver endnu engang en fantastisk fin sæson med en masse gode, solide produkter, der er værd at investere i, hvis den nye sæson (og badeværelseshylden) skal forfines lidt i anledningen af, at lyset er på vej tilbage.

Særligt fire dugfriske nyheder har foreløbigt gjort stort indtryk på mig, og det er fire nyheder, som jeg glæder mig til at gå den nye sæson imøde med – og som jeg i øvrigt har glædet mig til at anbefale videre.

Klik (som sædvanligt) på den fremhævede overskrift for at komme videre til forhandler.

sensai the body shop shea butter lip total lip gloss rodial clean perfume classic urbannotes.dk beautyblog

100 % Natural Shea Butter
Hvis du nogensinde har været i The Body Shop eller har besøgt The Body Shops hjemmeside, så ved du også, at shea har været en ganske anvendt ingrediens i bl.a. de evigt populære Body Butters. Denne sæson skruer The Body Shop yderligere op for indholdet af den gode shea smør, som gør så godt på huden, i deres produkter.

I den forbindelse har de derudover forkælet os kunder med en 100 pct. naturlig shea butter, der er en multi-purpose salve, som kan bruges overalt på kroppen, i håret og, ikke mindst, på læberne.

Produktet kommer i en stor pose, som man bare kan kaste sig i grams med. Jeg har dog allerede taget en lille sjat og puttet det bløde shea smør i en lille krukke, så jeg kan have shea smør med på farten til læberne og den lille tørre plet på knoerne, der dukker op, når man igen har glemt sine handsker på 4. sal. Men derudover kan den meget fugtgivende salve bruges til nærmest ALT og vil være et must på enhver hylde med cremer.

Jeg elsker allerede den nye rene shea butter, der i øvrigt (eller naturligvis) er vegansk og kommer fra et Community Trade-projekt i Ghana, hvilket ikke gør den mindre velgørende.

Rodial Soft Focus Glow Drops*
Den gode glød kommer ikke at sig selv – i hvert tilfælde ikke endnu. Den kommer, når huden er solkysset, hvilket typisk er sidst på sommeren. Derfor er det også helt okay at snyde sig til lidt liv i de vintertriste kinder, og det kan Rodial Soft Focus Glow Drops meget nemt hjælpe med – og det helt uden, at man behøver at være i stand til at kunne styre en highlighter pensel eller vide, hvor i ansigtet, man ideelt set skal føre penslen.

Man bruger bare et par dråber Rodial Soft Focus Glow Drop i ansigtet og masserer produktet let ind på et rent ansigt. Eller man snyder et par dråber i sin daglige dagcreme eller foundation inden påføring og hopla, så har man en perfekt og fejlfri glød.

Rodial Soft Focus Glow Drop har pipette, så den del er også nem at styre. Ja faktisk har det aldrig været nemmere at snyde sig til perfekt forårsglød i ansigtet.

Clean Classic The Original*
Jeg har ikke tal på, hvor mange Clean Perfume dufte, jeg har haft stående på hylden gennem mit voksenliv. Og nu er der altså kommet endnu en Clean duftfavorit til. Clean Classic The Original er, som navnet antyder, en nyfortolkning af den helt klassiske Clean Perfume duft, som vi vist alle forelskede os i dengang for 15 år siden, og som siden gjorde os hooked på duften af friske lagner, lange bade og sommerregn. Men denne duft dufter omend endnu renere end dens forgænger, og så er den let og lækker.

Lillemandens første indskydelse var, at den nye Clean Perfume dufter af rengøringsmiddel, hvilket jeg ikke kan fortænke ham i. Men det er den dyre, luksuriøse rengøringsmiddel, som man kun bruger, førend man skal have gæster, så huset kan dufte rigtig rent og lækkert.

Jeg glæder mig til at gå sommeren i møde med duften af sådan helt ren. Den er så skøn!

(Pssst … Der er oven i købet lige nu 20 pct. rabat på netop den nye Clean Classic The Original, hvis du følger linket)

Sensai Total Lip Gloss
Lige siden jeg stiftede bekendtskab med Sensai Total Lip Treatment, har jeg brugt store mængder af den fantastiske læbebalsam. Den er dog, qua sin størrelse, ikke sådan lige til at klemme ned i en clutch eller en anden mindre dametaske. Så jeg har savnet at kunne tage de gode egenskaber fra Sensai Total Lip Treatment med på farten.

Sensai er dog nu kommet både mig, og sikkert mange andre Total Lip-fans, til undsætning med den helt nye Sensai Total Lip Gloss. Den har de samme egenskaber som Sensai Total Lip Treatment, men bare i lommeformat og med et mere “glosset feel”, fordi det er en lipgloss og ikke en læbebalsam. Det gør den dog ikke mindre fantastisk, skulle jeg hilse at sige. Og så er prisen yderst fair og produktet meget drøjt i brug.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidseffekten af intensivt arbejde med huden