Nyt center og et jysk livsstilsmekka i et (lidt) glemt hjørne af København

Sæsonvenligt træningstøj på budget

[ Indeholder reklame ]

For blot få uger siden hoppede jeg frisk og frejdig til træning i yogabukser, yogatop og et par klip-klappere. De seneste par uger har jeg istedet frosset helt ind til knoglen på min tur fra hjemmet og til yogacenteret, selvom det kun lige ligger en gade væk, og selvom jeg har været iført en tyk striktrøje udover yoga-outfittet.

I centeret har jeg også brugt de første 10-15 minutter på at skutte mig, fordi der altid bliver luftet ud mellem holdene, da fugten nærmest driver ned ad væggene. Og det er jo ikke meningen, at man skal fryse og være helt forkrampet, når nu hele formålet med yoga er, at man skal få varmet muskler godt op og få strukket hele den gamle krop, der er stiv nok af at sidde foran computeren hele dagen, igennem.

Jeg har flere gange været i de lokale sportsbutikker og lede efter et yogaoutfit, der var lidt mere til den lune side.

Men den mission har jeg ikke rigtigt haft held med, for når jeg endelig har fundet noget, som også ser ordentligt ud, og som har de funktioner, jeg er på udkig efter, så har det kostet spidsen af en propelflyver. Og eftersom vi er ved at spare sammen til hele to dyre rejser, holder jeg altså lidt igen med de ekstravagante udskejelser. Så jeg er gang på gang sjosket hjem til mit sommerlige yogatøj og min strik og har trukket skuldrene godt op om ørerne.

Forleden lancerede Tchibo så en løbetøjskollektion.

tchibo sportstøj træningstøj yoga løb urbannotes.dk

Jeg kender webshoppen Tchibo fra mine barndomsår, hvor jeg boede nær den tyske grænse og udelukkende havde tyske tv-kanaler, hvor kaffe-shoppen Tchibo kørte reklamer i ét væk med en kaffebønne og sloganet “Mmm Tchibo!” Det er mange år siden. Men jeg husker det, som var det i går.

Dengang forhandles Tchibo udelukkende kaffe, som de sendte i bedste postordrestil (der var ikke tænkt i webshops i 80’erne og 90’erne …), og det var vist nok ret så populært i Tyskland.

I mellemtiden er Tchibo dog blevet et helt livsstilsunivers med alskens sager til hjemmet og til livet generelt. Men de sælger naturligvis også fortsat kaffe.

Det lidt ekstra spændende ved Tchibos nye koncept er, at der kommer nye varer hver tirsdag, og når tingene er udsolgt, så er de bare væk. Så der kan faktisk godt gå lidt sport i at sidde og lure med på, hvad sådan en tirsdag bringer af nye sager og evt. uundværligheder.

For nyligt bragte tirsdagen så løbetøj, og eftersom det lå der på nettet og lokkede med både pæne (og neutrale) designs, utroligt gode priser OG de helt rette funktioner, som mit pt kuldskære jeg har været på udkig efter, så blev det altså klikket hjem.

Tchibo løbetøj urbannotes.dk

Tøjet er godt nok primært tiltænkt folk, der løber i al slags vejr. Det kunne jeg aldrig drømme om at gøre! Men jeg kan afsløre så meget, som at løbetøjet også fungerer utroligt fint til både turen til og fra centeret og til en time på yogamåtten.

Bl.a. har bukserne, som du finder her, den blødeste termoinderside, som varmer godt, men som stadig er åndbar. Det samme gælder jakken (den finder du her), som også bare sidder utroligt flatterende og har en dejlig høj krave, som dækker nakken i både regn og blæst.

Desuden er jeg ret tosset med det såkaldte sportsundertøj, der kommer i et sæt med trusser og top (se det her), og som jo seriøst koster en slik. Til gengæld er det seamless, virkeligt pænt og helt perfekt at dyrke yoga i – i hvert tilfælde toppen. Trusserne er bare rare at have på.

Det hele koster i øvrigt sådan cirka en tredjedel af, hvad jeg ellers skal give for lignende i en sportsbutik, og rent funktionsmæssigt og designmæssigt lever det helt op til det, som man betaler meget mere for andre steder.

yoga-loeb-traening-tchibo-urbannotes-dk

Nu ville jeg skynde mig at tippe om yoga-/løbetøjet, inden det er udsolgt fra webshoppen, så kvalitetsmæssigt kan jeg ikke helt udtale mig om tøjet endnu, idet jeg kun har brugt det et par gange. Men kvaliteten virker faktisk præcis lige så god som på de dyre mærker.

Jeg satsede i øvrigt lidt og klikkede det hele hjem i de størrelser, som jeg normalt bruger, og det passer perfekt, så tøjet er helt normalt i størrelserne ift. europæiske størrelser.

Hvis du er nysgerrig, så tjek alt sportstøjet ud her.

Pssst … Man kan få 10 pct. på første ordre, og alle ordrer over 399 kr. har gratis forsendelse.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

2 kommentarer

 • Mmm Tchibo…det holder stadig… det træningstøj skal jeg vist lige tjekke ud – det ser ret lækkert ud. Og jeg skal i øvrigt på flamingojagt når jeg rammer Hamborg i næste uge – tænk nu hvis der lige gemte sig et badeforhæng et sted 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det holder nemlig max 😀
   Krydser virkeligt fingre for, at du får fingrene i flamingoen! Det er så utroligt fint – og lugter virkeligt meget af sommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt center og et jysk livsstilsmekka i et (lidt) glemt hjørne af København