En fantastisk fin og hyggelig idé til aftensmaden: Friske forårsruller

Seks beauty-nyheder, jeg er særligt vild med lige nu

[ Indeholder reklame ]

Man må i sandhed sige, at vi pludseligt er gået ind i en ny sæson. Med vintertid kom sneen også, og hopla, så blev det pludseligt tid til vinterjakke, tørklæde og hue.

Herhjemme har der været optræk til en ny sæson i nogen tid. Bl.a. på skønhedsfronten, hvor spændende nyheder er dumpet ind – og bliver ved med at dumpe ind – ad brevsprækken.

Jeg har derfor også testet en del nyheder på det seneste. Også mange flere, end der er plads til et i enkelt indlæg. Nogle gør altid særligt indtryk og fortjener at få en lille ekstra anbefaling med på vejen.

Derfor har jeg samlet seks beautynyheder, som, jeg synes, er værd at se nærmere på, hvis du står og skal shoppe en ny kulør til neglene, mangler en god og ekstra potent natcreme til rejsen eller weekendtasken, savner en ny duft, der passer særligt godt til sæsonen eller blot gerne vil have noget nyt og spændende (og, ikke mindst, lækkert), som kan optage lidt plads på badeværelseshylden.

Så … Here we go! Hvor jeg har kunnet, har jeg i indsat direkte link til køb. Så klik på overskriften for hvert enkelt produkt for at tjekke pris og forhandler.

skønhedsnyheder urbannotes.dk cnd vinylux phformula point crema s5 skincare serum clean perfume autumn aurealia skincare øjencreme elizabeth arden eight hour crem limited edition

CND Vinylux Long Wear Polish
Jeg har tidligere skrevet om den helt nye formulering på CND Vinylux, men det fortjener altså lige at blive nævnt igen! Nu har jeg nemlig testet et par af de nye farver, og selvom Vinylux også holdte i lang tid på mine negle med den gamle formulering, så er de altså blevet endnu vildere.

Jeg har simpelthen formået at have en CND Vinylux Long Wear Polish på neglene i intet mindre end 10 dage uden, at man kunne spore det helt store slid eller afskalning. Desuden synes jeg, at de nye CND Vinylux Long Wear Polish er blevet meget nemmere at arbejde med, hvilket bestemt heller ikke trækker ned, når man skal købe en ny neglelak.

Clean Perfume Autumn
Clean Perfume har i årsvis formået at imponere mig med deres fine dufte. Det helt nye skud på duft-stammen er ingen undtagelse. Clean Perfume Autumn er inspireret af den sæson, vi er i lige nu, nemlig efterår, og den dufter simpelthen fantastisk! Ikke for tung, ikke for sød, ikke for let … Den er faktisk præcis lige så sprød i duften som morgenluften er lige nu, når vi cykler afsted før fanden får sko på.

Clean Autumn er da også baseret på frisk duft af mandarin samt røde æbler og tilsat bl.a. lidt chokolade, varm vanilje samt et lille skvæt kokos. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er altså god nok.

Autumn duften er kun lavet i en begrænset mængde, så afsted afsted.

Elizabeth Arden Love Heals x Eight Hour*
Elizabeth Ardens Eight Hour Cream er meget langt fra en nyhed. Faktisk vil jeg sætte den på listen over nogle af de ultimative klassikere på skønhedsfronten. Jeg har selv været stor fan af Eight Hour Cream i årevis og har da også altid mindst en tube i nærheden uanset nærmest, hvor jeg er.

Det nye ved denne Love Heals x Eight Hour er, at den er lavet i samarbejde med street artist James Goldcrown i anledningen af kultcremens 88 års jubilæum. Den er altså lidt af en lækkerbisken for en Eight Hour-fan, som gerne vil have et lidt frisk pust til sin yndlingscreme. Udover som klassisk tube kommer den nye Love Heals x Eight Hour også som Lip Protectant Stick med solfaktor.

S5 Illuminate Serum
S5 Illuminate Serum er ikke bare et nyt produkt. Det er også en del af et helt nyt hudplejemærke, som netop har set dagens lys: S5 Skincare. S5 Skincare er den mere potente storesøster til Evolve Beauty*, som har gået sin sejrsgang i store dele af verden allerede.

s5 Illuminate Serum er det oplagte serum til dig, som måske døjer med hyperpigmentering og vil bekæmpe samt holde det nede. Indtil videre har jeg blot testet produktet i nogle uger, men jeg ser allerede en helt lille bitte forbedring i min hud, som er blevet mere ensartet. Det, der dog gør S5 Illuminate Serum særligt værd anbefale, er konsistensen og den fornemmelse som serummet giver på huden. Meget luksuriøst, let og lækkert! I alt findes fem serum i S5 Skincare-serien, så der skulle være en til alle behov.

PS: Jeg har ledt efter en dansk onlineforhandler af S5 hudpleje, men det er endnu ikke lykkedes. S5 Beauty er også meget nyt.

Aurelia Revitalise & Brighten Eye Dew*
Aurelia er endnu et eksempel på et mindre nyere hudplejemærke, som sprøjter lutter gode sager ud i handlen. Heriblandt den ultraskønne Revitalise & Brighten Eye Dew, der kommer i en dispenser med en lille kølende kugle, som produktet påføres med, hvilket i sig selv gør oplevelse af produktet fantastisk, fordi øjencreme og en kølende applikator bare altid er en god ide!

Effekten af produktet kombineret med den kølende dispenser, som masserer øjenområdet er, at kedelige fine linjer og hævede øjne reduceres meget hurtigt og effektivt, hvilket til enhver tid gør produktet til en total yndlings til det trætte morgenfjæs.

pHformula Point Age Reverse
Lige nu har jeg en særlig forkærlighed for alt, som passer ned i toilettasken. Derfor blev jeg også ekstra glad, ja nærmest lykkelig, da pHformula for ganske nyligt besluttede sig for at putte deres fantastiske Point cremer på en lille rejsevenlig tube.

Hvis du endnu ikke kender Point og er på udkig efter en super potent creme spækket med peptider, så er de nye små tuber også en oplagt mulighed for at lære cremerne at kende. Jeg bruger selv Point Age Reverse hver eneste aften inden sengetid, og nu kan jeg altså også have min favorit peptide-eksplosion med på farten i en lille airless tube. Find den hos din pHformula behandler.

 

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En fantastisk fin og hyggelig idé til aftensmaden: Friske forårsruller