Fine hudplejenyheder, der gør det lidt nemmere at passe på huden i sommermånederne

Seks, jeg altid har med på rejsen

[ Indeholder reklame ]

Okay vejret lige pt kan vi vist ikke klage over. Og jeg har hørt, at det kun er halvt så godt vejr, når man rejser sydpå, hvilket jo sådan set ikke er så ringe endda, når man nu er hjemme i Danmark og i København i disse dage og ikke sidder på Costa Del Sol.

På et eller andet tidspunkt står kalenderen dog på ferie. Omend der er næsten to måneder til, at jeg igen sætter mig på en flyver med de to dejlige mænd i mit liv.

Alligevel ville jeg lige tippe om seks af de ting, jeg altid lægger frem først, når jeg pakker (bortset fra naturligvis trusser, nattøj, hårbørste og tandbørste, som er nogle af de ting, jeg, paradoksalt nok, har glemt at pakke flest gange i mit liv. Derfor bliver de ting altid lagt frem først … Det er rimeligt surt at stå ud af badet med virkeligt filtret hår for så at opdage, at man ikke har noget, der minder om en hårbørste med … Trusser og tandbørste er dog endnu være at glemme. Så er det sagt!)

Det er nemlig seks ting, som gør både flyturen og selve rejsen en del rarere for huden og dermed også for mig. Og vil du stjæle den lille pakkeliste til sommerferien eller en lille sviptur i juni, så værsgo!

pakke rejse skønhedsprodukter til rejsen elizabeth arden lactoclear ganni toilettaske youthfoil skin republic eau thermale avene shimmer waves the body shop urbannotes.dk

Seks uundværlige i toilettasken på rejsen

Mist
Måske du efterhånden er træt af at høre om ansigtsmist. Men jeg bliver aldrig træt af at tale om dem eller at prøve nye af slagsen. På rejsen er det dog faktisk altid min Eau Thermale Avène, der er med. Jeg ved nemlig, at begge drenge også elsker at blive opfrisket af den, når vi flyver og evt. bevæger os rundt i varmt vejr.

Jeg bruger den hver dag året rundt (evt. sammen med en anden mist eller to), fordi den fugter, køler, opfrisker og beroliger huden. På rejsen har jeg altid en lille Eau Thermale mist i håndbagagen og evt. også en i kufferten afhængigt af, hvor lang rejsen er.

Find Eau Thermale Avéne 50 ml her.

Multi purpose balm
Vabler, hudafskrabninger, tørre neglebånd, sår, pletvis tør hud, sprukne læber og … og … og … Der kan opstå mange små skavanker på rejsen, og så er det irriterende kun at stå tilbage med den lille over-parfumerede body lotion, der måske står på hotellets badeværelse. Derfor pakker jeg også altid en lille lækker salve, som kan klare sådan cirka alt det, som familien evt. bliver udsat for rent hudmæssigt.

Og skulle vi være så heldige at slippe fuldstændigt for underlige skavanker (det sker sjældent …), så har man altid en lækker salve til læberne, der ofte bliver tørre af at være ude i vind og vejr.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream er et godt bud på en creme, der kan det hele. Salven findes også i en parfumefri udgave, som er lige præcist lige så god som den klassiske, men som hele familien så kan bruge (også evt. mænd, som ikke er vilde med duften af den klassiske Eight Hour Cream …)

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Fragrance Free findes her.

Hurtig og effektiv hjælp mod bumser
Uanset hvilken ansigtscreme jeg lige bruger, så er der en særlig lille creme, som altid sniger sig med i toilettasken. Selvom man er på ferie (og måske netop, fordi man er på ferie), så kan man nemlig aldrig være garderet mod, at der kommer en bums eller to. Og når det sker, så er LACTOClear Active Cream lidt af et vidunder til at sørge for, at bumsen aldrig rigtigt kommer – hvis altså man sætter ind med cremen med det samme.

Har man uren hud i det hele taget, kan cremen naturligvis bruges i hele ansigtet. Men LACTOClear Active Cream kan altså også bruges pletvis, hvis der er en bums på vej, og den bekæmper bumsen med det samme.

Jeg bruger bare LACTOClear Active Cream pletvis på bumsen flere gange om dagen, og så har ferie-bumsen ikke en chance. Og når turen går til lune egne, hvor både sol og brugen af solcreme nemt giver tendens til uren hud, er Active Cream altså guld værd!

Den lille udgave af Active Cream fås som en del af et rejsesæt, men cremen forhandles naturligvis også i større udgave.

Find LACTOClear Active Cream her.

Ansigtscreme med solfiltre
De fleste dage herhjemme bruger jeg ansigtscreme og så solcreme. Men på ferien forsøger jeg at spare lidt plads i toilettasken og kufferten, så produkter, der kan mere end en ting, er i virkeligt høj kurs, når der skal pakkes.

En ansigtscreme, der fugter og nærer huden, og som samtidigt beskytter mod solen, er derfor mit oplagte valg. Og kan den så oven i købet beskytte huden mod forurening samtidigt, så er den næsten selvskrevet til at komme med på ferie.

Jeg har på de seneste rejser brugt Elizabeth Arden Prevage City Smart, som ikke bare er en let, god, fugtende og nærende ansigtscreme. Den indeholder også bredspektret solbeskyttelse med SPF 50, beskytter huden mod forurening og er rig på antioxidanter. Desuden hvidter den slet ikke huden, da cremen faktisk er let farvet, hvilket gør, at manden ret ofte ender med at stjæle den fra mig i smug …

Elizabeth Arden Prevage City Smart finder du her.

Highlighter
Man kan undvære det meste makeup på rejsen (okay måske ikke lige mascara …), men man kan aldrig undvære en god highlighter! Uanset om man skal på storbyferie, charterferie, rundrejse, backpack’e, på cruise eller noget helt sjette, så skal der en highlighter med, hvis du spørger mig.

Det forholder sig nemlig sådan, at en highlighter kan forvandle en træt gammel dame til en frisk og fyrig strandsild på sådan cirka tre sekunder. Et par strøg på kindbenene og lidt ekstra på æblekinderne, og så ligner man bare med det samme en million!

The Body Shop har netop lanceret den smukkeste og friskeste lille Shimmer Waves sag, der er det oplagte valg til ferien. Den kan bruges lidt på kryds og tværs uanset, om man vil highlighte meget eller lidt, blot have lidt kulør på kinderne eller gå all in og lege med en let contouring.

The Body Shop Shimmer Waves fås her.

Fugtgivende sheet mask
Inden man når til destinationen, er der som regel en længere flytur eller en køretur med aircondition, der skal overstås. Og den slags udtørrer ofte huden så meget, at det kan mærkes i flere dage efter (jeg kan i hvert tilfælde). Derfor pakker jeg også altid en fugtgivende sheet mask, som jeg kan slappe af med på hotellet, når vi når frem.

Jeg renser makeuppen og flyrejsen godt og grundigt af og lægger mig på den bløde hotelseng med min sheet mask i 15-20 minutter og lader så resten af masken trænge stille og roligt ind i huden efterfølgende. Det gør virkeligt underværker, og huden bliver hurtigt gennemfugtet efter den dehydrerende rejse.

Der findes mange gode sheet masks derude, som både fugter og har andre gode egenskaber. Et godt bud på en lækker sheet mask til kufferten kunne være Skin Republic Youthfoil, som indeholder godt med hyaluronsyre og fugter helt ind til knoglen.

Find Skin Republic Youthfoil her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine hudplejenyheder, der gør det lidt nemmere at passe på huden i sommermånederne

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com