Plantebaseret kost skal jo starte et sted

September måneds mest læste

Når jeg sådan gør status over september, så overrasker det mig faktisk lidt, at der er røget hele 24 indlæg ud i æteren i løbet af det, der føles som en måned, der bare er fløjet afsted!

September var den måned, hvor arbejdskalenderen var godt fyldt, og hvor faktisk alle mine weekender på den ene eller anden måde blev slugt af sociale forpligtelser. Så det er ikke meget, der er blevet slappet af.

Det mærkede jeg da også i kroppen og på humøret i løbet af i dag, som var den sidste dag i en tætpakket weekend med fuldt program.

I går var vi på farten fra morgen til aften, mens vi i dag var så heldige at være inviteret ind og se “My Little Pony – The Movie” til gallapremiere, fordi vi kender nogle yderst seje damer (dem her), som lod os være påhæng til filmen.

De vidste heldigvis, at i hvert tilfælde halvdelen af os (ikke mig …) er stor fan af de små farvestrålende ponyer, og at halvdelen af os (ikke mig …) havde plaget om at komme ind og se filmen.

Morgen blev til middag og middag til eftermiddag, og inden vi fik set os om var klokken mange, inden vi var hjemme igen, og dermed fløj den weekend også bare afsted. Præcist som september også har gjort det!

Og faktisk kan jeg mærke, at jeg skal lære at slappe lidt mere af.

Jeg har utroligt mange dage, hvor jeg står op, cykler på job, kommer hjem, ordner vasketøj og mad, smører madpakker, rydder op, læser lektier og godnathistorie for så at ende foran computeren med mere arbejde og et lejlighedsvist blogindlæg, inden jeg trimler i seng lidt for sent.

Det levner ikke meget plads til bare at sidde og kigge ud i luften og til at lade op …

Men det er noget, jeg skal arbejde på. Og jeg skal nok også øve mig i at gå glip at ting, hvilket jeg tidligere har været utroligt dårlig til, men som jeg faktisk bliver bedre og bedre til med årene.

Til gengæld bliver jeg tilsyneladende ikke bedre til at fatte mig i korthed, for det var jo slet ikke det, indlægget skulle handle om. Tværtimod skulle det handle om de fem indlæg, som I, der læser med, har taget bedst imod.

Klik på link i overskriften, hvis du gik glip af indlæggene eller vil genlæse.

urbannotes.dk kaffe efterår blog blogger

// Jeg vil tusind gange hellere indtage min kaffe siddende end gående eller stående, men der var fart på september, og så må kaffen komme med.

1) Farvel iPad og et gladere barn
Det overrasker mig til stadighed, at så mange kan forholde sig til de familiemæssige udfordringer, vi går og tumler med. Men det kan I, der læser med, og det er altid super rart, når I giver jer til kende med tips og gode råd, eller når I bare kan relatere til det, som vi også går og rumsterer med. For så ved man, at man ikke er alene. Jeg mangler stadig at lave en opfølger på indlægget om den kære iPad, men faktisk har Lillemanden ikke fået den indført i dagligdagen igen endnu, og vi savner den faktisk heller ikke. Så opfølgeren på indlægget får lov til at blive i skuffen lidt endnu – sammen med iPad’en.

2) Nej, Instagram! Du må ikke dele mit billede
Måske det mest var andre, som arbejder mere professionelt med Instagram, som kunne forholde sig til lige netop det indlæg. Men dem er der åbenbart også en del af derude, for mange endte med at læse med omkring mine udfordringer med Instagram. Der var også flere, der kom med en undskyldning til mig efter at have læst indlægget, og til dem måtte jeg naturligvis forklare, at det jo ikke er dem, jeg er vred på, men jeg er vred på mediet for at have skabt en kultur, hvor vi slet ikke blinker, førend vi tager andres ting.

3) Kage med chokoladeskildpadder
Måske det er mit held, at september var så regnfuld. Regnfulde dage giver nemlig ofte lyst til at bage og, ikke mindst, spise kage – eller er det bare mig? Om ikke andet kom der en del klik til opskriften på chokoladekagen med skildpadderne. Jeg har ikke selv fået bagt den ypperlige og meget syndige kage på det seneste, men jeg forudser, at det kommer til at ske næste gang, Toms chokoladeskildpadder er på tilbud i Føtex!

4) Makeup-nyheder fra Nilens Jord og de fem, du i hvert tilfælde vil bruge penge på  
Lange overskrifter, der forklarer alt for meget om indholdet, plejer ikke at trække vildt mange læsere til. Man har jo afsløret historien på forhånd, og der er absolut ikke noget clickbait at blive indfanget af. Men når nu det handler om Nilens Jord, så kan man alligevel ikke helt lade være, vel? Har du endnu ikke tjekket nyhederne fra Nilens Jord ud, så afsti afsted ind på indlægget med dig!

5) Vinterstøvler til små store drenge
Når jeg taler med mødre til drenge i alderen cirka 6-10 år, så føler de sig ofte oversete. Og det kan jeg faktisk godt forstå! For det er vitterligt en svær alder, når det handler om at finde tøj og fodtøj i de rette størrelser og med de rette designs, farver og funktionaliteter. Det ER bare en overset målgruppe, og jeg forstår ærlig talt ikke hvorfor? Fordi drenge og deres forældre bare ikke interesserer sig for, at det skal se ordentligt ud i de der 3-4 år? Nej vel?! Any who … Linket fører ind til et indlæg, der faktisk handler om vinterstøvler, der lever op til det, de skal, hele vejen rundt – og som sågar designmæssigt holder til drenge, der hverken er helt små eller helt store. Jeg indrømmer blankt, at jeg føler det lidt som om, jeg har fundet den hellige gral lige dér.

Og hvis jeg så i øvrigt lige skal runde af med at give “My Little Pony – The Movie” nogle enkelte ord med på vejen, så må det være, at Lillemanden var helt fremme i sædet det meste af filmen, og at han syntes, den var utroligt spændende. Og jeg måtte ikke en eneste gang lige trække vejret ekstra dybt pga for hvinende høje tonelejer, så … Den kan så fint anbefales til små My Little Pony-fans (også dem af hankøn, for de findes, skulle jeg hilse at sige 🙂 )

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plantebaseret kost skal jo starte et sted