Farvel iPad og et gladere barn

September-oprydning i kroppen

[ Indeholder reklame ]

Efterhånden er det lang tid siden, jeg har cleanset og dermed ryddet op i min krop.

Over tid er der dog nærmest ikke den type udrensning, som jeg ikke har udsat min krop for.

Og uanset, om det har været en mild cleanse eller en af de mere hidsige af slagsen, så ved jeg bare, at jeg har det så meget bedre i hele systemet efter, at jeg har gennemgået en “oprydning i kroppen”. Det giver mere energi efterfølgende, og det er en følelse, som jeg rigtigt gerne vil gå efteråret imøde med.

De mere hidsige cleanses, jeg over tid har kastet mig i grams med, tæller bl.a. en juice cleanse fra 42Raw, som jeg bl.a. skrev om her, og en cleanse i pilleform fra VitaViva, som jeg bl.a. skrev om her.

Denne har jeg dog kastet mig over en mere mild form for pille-cleanse.

Det er, hvilket er typisk for den mere milde type udrensning, en udrensning, som strækker sig over 30 dage. Jeg skal altså tage i alt 60 piller fordelt over en måned, og jeg får på den måde lige ryddet op i alle hjørner og kanter, og min krop bliver rebootet, så den “kan lidt igen”.

Fordelene ved en typisk cleanse er nemlig mange.

En udrensning fjerner bl.a. giftstoffer fra kroppen og rydder op i fordøjelsessystemet. Den giver dermed også ofte en lidt pænere hud (huden er et billede af det, der sker inde i kroppen, hvilket du bl.a. kan blive klogere på her), og den renser bare alt det ud, som kroppen ikke har behov for at samle på, hvilket giver mere energi og velvære i det hele taget.

Og den slags energi og velvære forudser jeg, at der vil blive rigeligt brug for dette efterår, som byder på travlhed på flere fronter og (forudser jeg allerede nu) utroligt deprimerende vejr! Men det skal på ingen måde få mig ned med nakken – sg*!

tetra cleanse solaray urbannotes.dk

Indtil videre har jeg været i gang i en lille uges tid med Tetra Cleanse fra Solaray, som er en ganske mild udrensning bestående af 17 urter. Jeg tager to af pillerne hver morgen med et stort glas vand, og så er jeg ellers i gang.

Jeg spiser, som jeg plejer, og drikker, som jeg plejer.

For nu mærker jeg ikke så meget mere end, at jeg måske tager et enkelt toiletbesøg mere pr. dag. Så på den måde mærker jeg ikke pillernes effekt i hverdagen, hvilket er ret rart sammenlignet med de mere “hidsige” udrensningskure.

Typisk giver en mildere udrensning dog stadig en effekt i det lange løb. Så det er faktisk win-win.

Jeg kombinerer naturligvis min udrensning med indtag af masser af vand, grønt og den kost, som jeg også ellers indtager, der i det hele taget (hvis man ser bort fra min hang til Pepsi Max og chokolade) er ret sund.

Når man cleanser er det, uanset hvilken udrensning man kaster sig over, dog altid alfa-omega at huske godt med vand, da kroppen bl.a. udskiller en masse væske.

Kapslerne fra Solaray er i øvrigt vegetabilske, hvilket er vigtigt, når man, som jeg, ikke spiser animalske produkter. Og selvom kapslerne er store og fyldt til randen med gode sager såsom aloe vera, brændenælde, mælkebøtte og artiskok, så er de faktisk forbløffende nemme at sluge.

Tetra Cleanse er dermed samlet set en god slags udrensning for dig, der evt. aldrig har prøvet at cleanse før, idet den er mild og nem at have med at gøre.

Men den er i det hele taget et godt bud på en reboot af kroppen nu her, inden alt det sure med korte dage, masser af regn, mørke og mangel på lys i det hele taget for alvor går ind og påvirker kroppen.

Se mere om Tetra Cleanse fra Solaray her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

2 kommentarer

 • Rikke Langkow

  Lyder spændende 😊 Jeg tager vitaminer til hverdag, tror du man skal slippe dem i de 30 dage ?

  Kram Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jeg tager også både multivitaminer og mælkesyrebakterier hver dag året rundt, så nej det kan jeg ikke se nogen grund til. Du skal bare gøre, som du plejer – men evt. supplere med vand, hvis du ikke i forvejen er typen, der drikker et par liter om dagen 🙂

   God fornøjelse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel iPad og et gladere barn