Charter i september - ingen ulemper, kun fordele (hvis man da kan få fri)

Som mor så søn – eller var det omvendt?

Er det kikset, hvis et barn matcher sin mor? Er det endnu mere kikset, hvis en mor matcher sit barn?

Jeg ved det ikke, men det er heldigvis endnu heller ikke sådan, at jeg køber matchende joggingdragter til os begge eller giver os samme frisure. Det behøver jeg slet ikke. Folk er nemlig faktisk slet ikke i tvivl om, at vi er beslægtede, når de ser os.

kavat-matchende-stoevler-laederstoevler-vinterstoevler-boern-urbannotes-dk

Til Lillemanden har jeg dog for ret nylig fået øje på svenske Kavat. Det er dem med øko-støvlerne, de fine klassiske designs og de lækre materialer.

Det er super skønne børnesko og – støvler i gedigen kvalitet, som får mit barn til at se top lækkert ud, hvis jeg da selv skal sige det 😉

Og nu er det sådan, at Kavat faktisk også laver sko til voksne. Heriblandt virkelig fine læderstøvler med old school detaljer og dejlig lun uld indeni.

De samme støvler findes til børn og er også nærmest musthaves.

Lang historie kort: Lillemanden og jeg kommer til at matche denne vinter i vores Kavat Töre i juniormodel og Kavat Töre i seniormodel. De er møg lækre, og vi er allerede møg glade for dem, og faktisk er jeg den eneste af os to, som er villig til at tage støvlerne af igen, når de først er kommet på.

Det er da også nærmest som at have sutsko på, når man først har stukket fødderne i dem, så jeg forstår ham godt.

kavat-vinterstoevler-drengestoevler-urbannotes-dk

Støvlerne fra Kavat er kollektionsprøver, som vi har fået, så modellen kan være lidt svær at finde i butikkerne og på webshops i særligt mange størrelser. Men jeg har spottet Kavat Töre Jr. her og Kavat Töre Sr. her.

Voksenmodellen af Kavat Töre vinterstøvler er i øvrigt lidt til den store side, så husk at gå en størrelse ned, hvis du er så heldig at finde dem online.

(Støvler: Kavat, bluse: LP Boys (Little Pieces), jeans: Scotch Shrunk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Charter i september - ingen ulemper, kun fordele (hvis man da kan få fri)