[ Opskrift ] Vegetarisk miso ramen

Stender kommer (endelig) ind i kampen

[ Reklame – indeholder produkter modtaget til test ]

Mange af de store frisørkæder i ind- og udland har forlængst gjort det. Stuhr, Zenz Organic, Björn Axén og Toni and Guy for blot at nævne nogle få.

Men Stender, som ellers er blandt de største, ældste og mest kendte frisørkæder i Danmark, har ikke satset på deres egen hårplejeserie – indtil nu.

Efter næsten 50 år i frisørbranchen lancerer Stender nemlig nu deres helt egen hårplejeserie.

En serie med i alt 11 produkter bestående af fire forskellige hårplejekategorier, Normal, Hydrating, Voluminous og Calming/Color, samt tre forskellige stylingprodukter i form af hårvoks.

hair by stender shampoo balsam hårvoks urbannotes.dk

// Jeg synes virkelig, produkterne er som skabt til at pynte på badeværelset (og så er indholdet også rigtig fint!)

Er man Stender-fan, og dem er der vist en del af rundt omkring i landet, ellers havde Stender nok ikke eksisteret i hele 48 år, så vil man altså kunne glæde sig over, at man nu også kan tage Stender-følelsen med sig hjem fra frisøren.

Jeg har kun lige testet nogle få af produkterne. Men de fungerer, og så er jeg ret vild med duftene, som er rare, ikke for parfumerede og til den eksklusive side.

De nye Hair by Stender shampoo og balsam er desuden med pumpe (men stadig i en overskuelig 300 ml størrelse, som ikke fylder hele badeværelset), hvilket, jeg synes, er utroligt rart, når man skal have den rette mængde shampoo samtidigt med, at hænderne er våde, og øjnene halvvejs sæbet til.

Desuden er det rigtigt pæne produkter, som vil pynte på ethvert moderne badeværelse (de vil nok overshine et 70’er badeværelse med brune fliser og orange håndvask …), og som man har lyst til at have stående fremme.

Stender selv kalder serien verdens bedste hårplejeserie. Det vil jeg lade den individuelle om at afgøre. Men i hvert tilfælde kommer hele serien (samtlige 11 produkter) i handlen på tirsdag den 1. august, og de vil indtil videre blive forhandlet eksklusivt i Stender saloner samt på Stenders nye webshop.

2 kommentarer

 • Uhmmm, lyder meget spændende, spændt på at se når shoppen åbner og hvilke priser de tilbyder dem til.
  -Tror helt sikkert jeg skal prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Super fine produkter, synes jeg! Jeg mener, der stod, at shampoo og balsam ville komme til at ligge på 139 kr./stk. Det er en ret okay pris for 300 ml 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Vegetarisk miso ramen