Hudplejerutine med fokus på fugt og effekt

Syv nyheder fra Nilens Jord, som du vil tilføje til samlingen

Foråret har ramt os. Det kan ses på vejret, på temperaturerne, som langsomt (men sikkert) stiger, på blomsterengen – og i butikkerne, hvor de fine forårssager vrimler frem.

Inden foråret var helt skudt i gang, var jeg så heldig at være inviteret til introduktion af Nilens Jords spændende forårs- og sommernyheder 2017.

Og det er ikke så lidt de dygtige mennesker fra Nilens Jord har bragt på hylderne til den nye sæson.

Alt sammen er naturligvis skudsikre nyheder, der er gennemarbejdet ned i mindste molekyle, som er hudvenlige, og som emmer af god kvalitet, know-how og, ikke mindst, af forår.

Det er en ganske solid bunke nyheder, Nilens Jord bringer til fadet dette forår: En kombination af tilføjelser af farver og varianter til det eksisterende sortiment samt helt nye ting, som gør sortimentet af forskellige makeup-produkter endnu større.

Selvom det er lutter gode sager, har jeg dog alligevel udpeget en lille bunke favoritter, som du, som Nilens Jord-fan, bør hoppe ud i butikkerne og kigge nærmere på.

nilens-jord-foraar-2017-urbannotes-dk

Syv favoritter fra Nilens Jords forårs- og sommerkollektion 2017

Nilens Jord Matt Lips Liquid Lipstick
Jeg har allerede himlet op over denne flydende læbestift lige inden, den kom i handlen – og jeg er stadig fan!

Det er læbestiften, som har fået mig til at gå med læbestift, hvilket, jeg ellers aldrig troede, skulle ske.

Men Matt Lips Liquid Lipstick er fantastisk, holder en hel dag og fås i hele seks rigtigt flotte matte farver.

Nilens Jord Lip Liner
For at Matt Lips Liquid Lipstick sidder helt skarpt og lækkert på læberne uden at bevæge sig det mindste hen til steder, hvor den ikke skal være, kan det, ligesom med alle andre læbestifter, være en rigtigt god idé at supplere den med en lip liner.

Nilens Jord har skabt i alt seks farver, der matcher Matt Lips læbestifterne helt perfekt, og som er bløde og lækre at arbejde med.

De er klar også en musthave, hvis altså man investerer i en (eller flere) af læbestifterne.

Nilens Jord Eye Shadow Palette
I alt fire utroligt smukke og anvendelige øjenskyggepaletter er det blevet til i den nye forårs- og sommerkollektion 2017.

Det er farver, der matcher forårets makeup, og som man kan lege med i en uendelighed.

Skyggerne er naturligvis mineralbaserede og bevæger sig mellem matte dybe farvetoner og lyse shimmerfarver, som er perfekte til at skabe den rette forårseffekt.

Nilens Jord Metallic Collection pensler
En helt ny (og virkeligt lækker) makeuppensel-serie er det også blevet til dette forår.

Penslerne har en utroligt god tyngde, som gør dem rare at arbejde med, og så findes de i stort set alle afskygninger til brug på og omkring øjnene.

I alt ti Metallic Collection makeuppensler og -svampe findes i kollektionen: Round Brush, Sponge Brush, Flat Brush, Angled Brush, Small Eye Shadow, Mascara Brush, Medium Eye Shadow, Large Eye Shadow, Short Eyeshadow og Lash & Brow Brush.

Nilens Jord Lash Definition Mascara
Flere af mine mascara-favoritter over årene er kommet fra Nilens Jord.

De forstår at arbejde i gode mascarabørster og produkter, som giver optimal effekt til vipperne. Desuden er Nilens Jord de eneste, der har knækket koden til at lave en allergycertificeret mascara. Sådan!

Den nye Lash Definition Mascara er også utroligt godt, skaber god volumen og tilfører længde. Den plejer vipperne, drysser ikke det mindste og holder sig helt skarp hele dagen.

Nilens Jord Compact Blush
Nilens Jords Compact Blush er ikke bare rigtigt pæne at kigge på (i hvert tilfælde indtil man begynder at rode lidt for meget rundt i dem med en pensel …), de fremhæver også kinderne på en frisk og fin måde med masser af pigmenter og et lille drys shimmer.

Den nye Compact Blush hedder No. 701 Guava og er altså en ny (og meget fin) variant i det eksisterende sortiment.

Nilens Jord Nail Polish
Sidst, men ikke mindst, har Nilens Jord naturligvis tilføjet en række nye fine forårssager til deres neglelak-sortiment.

På mig holder Nilens Jords neglelakker utroligt godt, og der går som regel en hel uge, inden jeg bliver nødt til at skifte lak, så jeg er allerede ret stor fan.

De nye farver hedder No. 671 Sunset, No. 683 Milky Rose og No. 684 Nude og er fine, lette forårsfarver, der ikke larmer for meget.

Desuden er det blevet til en rigtigt lækker kombineret top og base coat, som bare får neglelakken til at holde endnu længere.

Det hele forhandles bl.a. her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudplejerutine med fokus på fugt og effekt