Makeup-nyheder fra Nilens Jord og de fem, du i hvert tilfælde vil bruge penge på

The struggle is real: Vinterstøvler til små store drenge

[ Indeholder reklame ]

Sidste vinter endte Lillemanden med at vælge et par vinterstøvler fra Bundgaard. Fine, ret seje at se på og, vigtigst af alt, også en god støvle. Men allerede dengang syntes jeg, det var svært at finde en vinterstøvle, som ikke råber pattebarn, men som samtidigt lægger op til, at han jo altså stadig er et lille barn, der skal have mulighed for at hoppe i snedynger, skøjte rundt og ja … bare lege – selvom det er vinter.

Jeg synes generelt, sæsonfodtøj er lidt svært med den alder, han har nu. Sandaler er fx enten upraktiske eller bare for småbørnagtige. Og det samme gælder langt henad vejen vinterstøvlerne.

Begge dele skal man jo gerne kunne lege i, men samtidigt er det svært at finde noget, som også passer til et barn, som altså ikke længere er et lille barn men bevæger sig på grænsen mellem at være lille og at være en tween rent stilmæssigt.

Sneakers er og har været det, som han har gået mest i det seneste års tid. Men til vinter går det jo ikke med en lille Stan Smith på fødderne. Ikke hvis vinteren viser sig fra den kolde og våde side i hvert tilfælde.

reimatec vinterstøvler reima urbannotes.dk vinterstøvler til større børn drenge.jpg

I år er det da heldigvis også lykkedes at finde en vinterstøvle, som faktisk kombinerer alt det, som vi vil have.

Vinterstøvlerne er fra Reima, som jo er specialiseret i at lave vintertøj, som fungerer og som holder varmt og tørt samtidig med, at det er åndbart.

Så helt uden at have prøvet vinterstøvlerne på andet end en solskinsdag i september, er jeg ret sikker på, at det funktionsmæssige i støvlen nok skal være helt i top.

Samtidigt er det dog en let støvle, som ser lidt slankere og smartere ud end langt størstedelen af de andre vinterstøvler, der er på markedet  til målgruppen. Faktisk ligner de på mange måder en sneaker med højt skaft.

Det er desuden en støvle, der er nem at tage af og på (også selvom curlingforældrene stadig ikke har taget sig tid til at lære barnet at binde snørebånd), fordi støvlen, i stedet for velcro eller klassiske snørebånd, har elastiksnørrebånd, der nemt lige kan justeres med en lille plastikdut.

Vi har allerede testet, hvor nemt og hurtigt, det kan gøres, og det tager heldigvis kun et splitsekund, hvilket er utroligt rart, hvis man er typen, der gerne skal nå ned fra tredje sal i skolen til skolegården, og man kun har ti minutters frikvarter at gøre godt med.

Samtidigt synes jeg jo faktisk, at støvlerne er ret funky og anderledes at se på, så jeg forestiller mig, at alle i familien bliver ret glade for dem. Igen … helt uden at kunne bedømme, hvor godt de holder fødderne varme og tørre, da de endnu kun er blevet taget frem i 20 graders varme.

Lillemanden havde i øvrigt også vinterfrakke fra Reima sidste år (se den her). Den var han så glad for, at han har bedt om præcis den samme model igen i år. Så nu er det tip også givet videre, hvis I er på udkig efter en pæn vinterjakke, der også bare er helt utroligt god …

Vinterstøvlerne fra Reima hedder Reimatec Wander, er helt normale i størrelsen, fås til en ret super pris ift. så mange andre ordentlige vinterstøvler, og de forhandles bl.a. her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup-nyheder fra Nilens Jord og de fem, du i hvert tilfælde vil bruge penge på