[ Opskrift ] Nemme kanelsnegle uden æg

Tiden, der fløj, og februar måneds mest læste

I februar har jeg tænkt en hel del tilbage på vores rejse i december og januar. Om hvor utroligt godt, det var, at vi gjorde det. At det var vigtigt og livgivende.

Det har jeg særligt, fordi jeg har haft mere travlt i februar, end jeg har haft i meget lang tid. Jeg har, som man siger på godt gammeldaws dansk, brændt mit lys i begge ender.

Og havde det ikke været, fordi jeg lige havde tanket sol, varme, time-out og familieliv, så havde jeg nok ikke nødvendigvis syntes, at det var sjovt.

Det har det dog. Været sjovt, altså! Trods udfordringer og lange arbejdsdage har jeg nemlig arbejdet med ting, som, jeg synes, er noget af det sjoveste ved mit fag. Og efter 15 år i samme branche, er det også vigtigt en gang imellem at få lov til at knække de hårde nødder, blive udfordret, løbe stærkt og føle suget i maven.

Jeg kan nu sågar løfte sløret for, hvad tidsrøveren har været. Nemlig lanceringen af streamingtjenesten hayu i Danmark (må hellere skrive ‘reklame’ her, da det godt nok er noget, jeg arbejder med, men eftersom jeg arbejder på begge sider af skrivebordet, så hører det sig vel til …)

Kort fortalt, så er hayu 100 pct. reality-streaming af en lang række reality-shows, som vises samme dag i Danmark som i USA – og med bl.a. Keeping Up with the Kardashians, Real Housewives, Million Dollar Listings og mange flere på programmet.

 

hayu kim kardashian cupcakes reality on demand danmark urbannotes.dk

// Kim Kardashian cupcakes hører sig til, når man lancerer en ny reality streamingtjeneste med bl.a. samtlige sæsoner af KUWTK.

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har set reality-tv siden dengang, hvor Årgang 0 blev vist for første gang på dansk tv. Men jeg indrømmer også gerne, at jeg faktisk har set lidt reality-tv på hayu på det seneste, og at det faktisk ikke har været så ringe endda. Selvom jeg ikke havde troet det, så er det ret god underholdning, når man skal slå den travle hjerne helt fra. Og det skal man jo i ny og næ.

Nå men, nu er hayu lanceret i Danmark med et stort brag (bl.a. en event for journalister og bloggere). Og mine skuldre begynder igen at bevæge sig ned fra ørehøjde.

Et stort og spændende arbejdspres på det seneste har også gjort, at jeg ikke har nået at være så meget på de sociale medier, som jeg plejer.

Det er vel sådan set meget sundt, når det kommer til stykket. Men på den anden side, er det også noget, jeg slapper af med, inspireres af og nyder (altså hvis vi lige ser bort fra Instagrams evindelige skift i algoritme …)

Derfor glæder jeg mig også over, at jeg nu forhåbentligt får lidt mere luft i kalenderen til bl.a. at få skrevet lidt her på bloggen.

Af det, jeg dog trods alt fik skrevet i løbet af årets korteste måned, var det heldigvis også nogle af de indlæg, jeg havde gjort mig særligt meget umage med, der blev læst af flest.

Gik du selv glip af et eller flere af indlæggene, så er februar måneds mest læste listet lige her under billedet. Og er du nysgerrig på hayu, så kan du klikke dig ind og lure her (pssst … første måned er gratis og uden binding.)

hayu lancering danmark reality tv streamingtjenesten urbannotes.dk target PR

Isla Mujeres: Det sødeste øliv
Jeg drømmer stadig stort set dagligt om at være tilbage i den mexikanske Caribien og på vores lille paradisø, hvor tiden stod stille, og morgenmaden blev indtaget frem til kl. 11.25. Bare fordi ingen kaffe skulle sluges, og ingen pligter kaldte. Der er jo intet, man skal nå på sådan en ø, og det er fantastisk.

Gik du selv glip af mine tips, tricks, anbefalinger og mange billeder fra smukke Isla Mujeres, så hop forbi.

Jeg advarer på forhånd om, at det kan give lyst til at købe en flybillet til Mexico med det samme!

Et skridt tættere på et farverigt forår
Det er nu, det officielt er forår – i hvert tilfælde, hvis man kigger i kalenderen. Sneen, der kom forleden, var derfor lidt en streg i regningen. Jeg havde nemlig håbet at kunne hoppe i nogle lidt mere lette gevandter snart.

Men foråret skal jo nok komme (gerne snart, tak!), og så er der god inspiration at hente til lidt let og farverigt at erstatte den store grå sweater med.

I indlægget har jeg samlet nogle af de forårsnyheder, jeg har kigget langt efter på det seneste.

Den vigtige omega-3 og et (plantebaseret) alternativ til fiskeolie
I dag læste jeg, at Baileys har lanceret en dairy-free (altså mælkefri) udgave af deres fantastiske likør. Det viser mig, at verden er på vej i den rette, veganske/plantebaserede retning.

Det vidner det vel sådan set også om, når mange har klikket sig ind på mit indlæg om et vegansk alternativ til fiskeolie. Gik du glip af indlægget i første omgang, så kan du klikke dig ind via overskriften nogle få linjer oppe.

Sure og søde vinterferieplaner
Når jeg tænker tilbage på vinterferien, så tænker jeg bl.a. på en sej lille mand, der sænkede begge sine bedsteforældres urner i jorden og naturligvis på en hyggelig familiedag på LEGO World. Det handler et af bloggens mest læste indlæg i den seneste måned bl.a. om.

Og apropos ferie så begynder jeg at glæde mig lidt på forhånd til forårets mange skønne helligdage, der kommer som perler på en snor lige om lidt. Endnu en (god) grund til at glæde sig til forår!

Tre simple makeup hacks til brilleraber
Man behøver ikke en helligdag eller weekend for at lære at mestre de simple makeup-tips, som jeg delte i indlægget om makeup hacks til brilleaber. De er nemlig meget simple.

Og der må sidde en del brilleaber derude, som kan lide makeup-tips, for indlægget blev læst en hel del i sidste måned.

Sidder der mon i øvrigt også nogle reality-fans derude, som kan give tips til, hvad jeg bare må se på hayu?

Jeg er med på, at KUWTK har lagt verden ned. Men der er trods alt mere end 150 serier at gå i gang med på hayu app’en, så får muligvis brug for lidt hjælp til, hvor jeg bør starte 😉

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Nemme kanelsnegle uden æg