[ Opskrift ] Müsligrød - morgenmad med slag i

To af de bedste fugtgivende masker

[ Reklame – indeholder produkter tilsendt til test ]

Fugtgivende masker er guds gave til hud, der ikke er født i går.

Det er instant fugt på den fede måde, og selvom man måske ellers vågner op og er lidt stram i masken, så kan regelmæssig brug af en god fugtmaske virkeligt gøre underværker.

Jeg har dyrket maskerne fyldt til randen med fugt i årevis, og med årene bliver jeg mere og mere glad for fænomenet.

Fugt skal der nemlig til, hvis man vil undgå alt for mange fine linjer og rynker. Og et serum og en creme (som jeg heller ikke vil leve foruden) kan kun gøre så meget. En maske kan gøre det mere.

Nu hvor efteråret og vinteren aka. den kolde sæson er lige på trapperne (øv!), tænkte jeg, at jeg ville samle et par, som er virkeligt effektive og nemme at bruge, og som jeg til enhver til ville anbefale på min vej.

Men har du allerede en fugtgivende maske hjemme i skabet, så prøv at se bort fra, at der måske står, at den skal sidde på huden i fx ti minutter, og sov istedet med den. 10 minutters intensiv fugt er godt, men otte timers intensiv fugt til huden er endnu bedre! (Husk lige at prøve masken af i en periode i nogle minutter. De fleste fugtmasker kan man fint sove med. Men der er sikkert undtagelser …)

Hvis du derimod skal have en ny fugtmaske, så kan disse to varmt anbefales!

Avène eau thermale maske fugtmasker fugtmaske exuviance urbannotes.dk

Avéne Eau Thermale Soothing Moisture Mask
Masken fra Avéne har været en fast favorit i længere tid.

I starten brugte jeg masken, som det beskrives på emballagen, i 10-15 minutter. Men så begyndte jeg bare at sove med den, fordi jeg tænkte, at det ikke kunne skade.

Og det gjorde det bestemt heller ikke!

Min hud har det utroligt fremragende efter en nat med Avéne Soothing Moisture Mask. Den er helt fugtmættet, meget mere smidig, og hvis en hud kunne udtrykke følelser, så tænker jeg, at den ville være nærmest lykkelig!

Tuben er lille, men masken er drøj i brug, og fugter hele natten. Brug den en gang om ugen eller efter behov.

Find Avéne Eau Thermale Soothing Moisture Mask til en god pris her.

Exuviance Bionic Oxygen Facial
Den lille vidundermaske fra Exuviance er min nye bedste ven!

Godt nok var jeg noget overrasket over den, da jeg brugte den første gang. Den bobler og hopper nemlig på huden, når den går i gang. Helt mærkeligt og lidt fedt!

Masken ville jeg, i modsætning til så mange andre fugtmasker, ikke sove med. Istedet bør den bruges nogle gange om ugen.

Til gengæld tager det kun fem minutter, og så kan den skylles af igen.

Masken er lidt særlig, fordi man påfører et jævnt lag på fugtig hud. Man mærker intet. Men så … pludselig … så begynder den at boble, og fornemmelsen er lidt som det der tyggegummi, man som barn hældte på tungen, og som lå og boblede højlyd i munden (lyden er ikke helt så høj ved masken, men den er der.)

I modsætning til tyggegummiet, hvis smag fes af på to sekunder, så holder effekten fra Exuviance Bionic Oxygen Facial dag og nat i et par døgn. Og så kan man nemt starte forfra om morgenen inden badet nogle dage efter.

Det er en ultra skøn maske, som tilfører fugt, energi og detoxer huden på skønneste vis. For faktisk bliver det helt hyggeligt, at den sådan er “levende”, når man lige er kommet sig over den første forskrækkelse.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Müsligrød - morgenmad med slag i