Geniale rejsestørrelser, når man rejser med håndbagage

To drømme med et smæk og vores første video på YouTube

Her til eftermiddag fik jeg endelig sat auto-reply på arbejdsmailen, og jeg er mere end klar til en uges ferie!

Allerede i onsdags tog jeg dog så småt forskud på ferie-glæderne, da vi hoppede i en lånt bil ved morgengry og vendte næsen mod Jylland.

Begge mine mænd, som nok er bedst kendt for at være LEGO-tosser, havde nemlig planlagt at indfri en drøm, de længe har haft. Og sørme om ikke jeg var så heldig at være inviteret med.

Siden LEGO House i Billund slog dørene op i efteråret sidste år, har de begge talt om det store oplevelseshuse i Billund næsten uafbrudt, og nu skulle det altså være!

Vi kørte derfor fra Frederiksberg til Billund, tilbragte syv timer i LEGO House for dernæst at sætte os i bilen (inkl. sådan cirka et ton nyindkøbt LEGO) mod Frederiksberg igen (med indlagt pizza pitstop i Vejle på vejen).

Det skulle vise sig at være fantastiske syv timer, som selv jeg nød fuldt ud til trods for, at jeg på ingen måde er lige så entusiastisk omkring LEGO, som drengene er.

Nu hvor Lillemanden fik opfyldt et stort ønske af faderen, tænkte jeg, at jeg også ville opfylde et andet lige så stort ønske.

lego house billund lego fan urbannotes.dk

// LEGO House blive man nok aldrig helt træt af at gå på opdagelse i – og på! For huset er i sandhed et oplevelseshus indeni og, ikke mindst, udenpå.

Barnet har det seneste år nemlig plaget om at få en YouTube-kanal, så ham og hans gode ven kan lave gamer-videoer til folket. Jeg har dog hele tiden ment, at han er for lille til at have sin egen kanal (og til sociale medier i det hele taget), og jeg har derfor lovet ham mere end en gang, at jeg nok skulle oprette en kanal på YouTube, som vi kan lave noget til sammen.

Sådan cirka dagligt i et år har barnet så spurgt til, hvornår det nu lige var, vi skulle lave den der YouTube-kanal. Så for et par måneder siden oprettede jeg faktisk en kanal, så jeg lige kunne få styr på basis omkring, hvad YouTube egentligt kan, men som ellers har ligget stille hen.

Vores fælles plan har dog hele tiden været, at vi vil dele nogle af vores fantastiske oplevelser på vores nye YouTube-kanal. Og hvad var så egentligt mere oplagt end at lægge ud med en lille film fra LEGO House på kanalen.

Af samme grund listede jeg mig også til at filme nogle af de seje ting og vores oplevelser i LEGO House i onsdags, og i går aftes satte jeg mig så ned og klippede filmen, som har uploadet til YouTube det meste af natten.

Så ta-daaaa! Her til morgen har vi offentliggjort vores aller første video på YouTube!

restaurant lego house mad food mini chef lego urbannotes.dk

//Restauranten i LEGO House er noget ganske særligt. Ikke mindst kokkene og serveringen er en oplevelse i sig selv! Men maden er faktisk også rigtig god, og som du kan se, er det nemt at sammensætte en vegetarisk menu.

Jeg siger ikke, det er et mesterværk, og jeg indrømmer gerne, at det skrevne ord altid har været min styrke og nok også fortsat vil være det. Men nogle gange skal man udfordre sig selv og prøve noget nyt, og mellem os så har det faktisk været ret sjovt at sidde og lege sig frem til, hvordan det hele skulle gribes an.

Er du altså nysgerrig på LEGO House, så synes jeg næsten, du skal kigge med i filmen fra vores dag inde i det smukke, oplevelsesrige, spændende, sjove og ret vilde hus.

Jeg regner i øvrigt med, at vi også filmer lidt fra vores næste oplevelse – nemlig turen til Berlin i næste uge. Så abonner endelig på kanalen, hvis du fremadrettet vil følge med.

Jeg kan lige så godt love med det samme, at der nok ikke just vil komme nyt indhold op på vores nye YouTube-kanal hver dag eller noget i nærheden af det. Men indtil videre synes jeg, det er ret underholdende, og Lillemanden voksede tre meter her til morgen, da han så, at han var på YouTube for første gang nogensinde, så det var alle timerne foran computeren værd.

Se vores film fra LEGO House nedenfor.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

4 kommentarer

 • Det lyder som en ret fantastisk oplevelse…vi har også talt om at skulle afsted – nu har vi vist ingen undskyldning mere for ikke at gøre det. Tillykke med jeres Youtube kanal – kan lige forestille mig hvor stolt Lillemanden er 🙂 Og personligt kan jeg nu godt lide når du laver film også…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Afsted med jer! Det er en fantastisk oplevelse! Film bliver nu nok aldrig 100 % min hjemmebane. Men det er meget skægt at lege med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kææææft, det ser hyggeligt ud – mig og kæresten er helt solgt til ideen 😍.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Hvor godt! I må da bare afsted 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geniale rejsestørrelser, når man rejser med håndbagage

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com