Januar-nyheder, du skal glæde dig til

Træthed og søndagsblues

Badeværelsesgulvet er fyldt med sand fra Mexicos Caribiske kyst, vasketøjskurven er proppet til randen, køkkenet flyder over med kufferter og tomme poser, og hele lejligheden dufter af en mellemting mellem sure sokker og det vaskepulver, som hænger i vores tøj fra en tiltrængt tøjvask på Isla Mujeres i Mexico for en uges tid siden.

Vi landede i København i går eftermiddags, skyndte os hjem gennem kulden og landede endelig herhjemme efter en lang flytur, der gik fra Cancun i forgårs over Fort Lauderdale til London og sidenhen til København, og efter en omgang grovboller med ost, som var det eneste spiselige, jeg, trods alt havde været så forudseende at have i fryser og køleskab, tog vi et bad, fik pakket ud og gik (endelig) i seng. Vel at mærke i vores helt egne senge med vores helt egne dyner og ditto puder!

I dag har vi så sovet til lidt i 11, og selvom vi stadig er trætte, så banker hverdagen på i morgen. Mandagen byder jo på skole og arbejde igen efter knap tre ugers dejlig ferie.

Og det har i sandhed været en dejlig ferie! Da vi sad i flyet klar til at lette fra Cancun, kunne vi kigge på hinanden og sige: Tak! Tak for lidt over to dejlige uger, der, var vi enige om, var alt for lidt.

Selvom vi plejer at have det okay med at rejse hjem igen, når afrejsedagen endelig melder sig, så var vi denne gang ikke klar til at forlade solen, stranden og den caribiske øluft – overhovedet!

Derfor er vi også ramt af en blanding af træthed og søndagsblues i dag.

Hverdagen er ganske enkelt kommet for hurtigt igen.

isla mujeres mexico urbannotes.dk rejseblogger rejseblog mexicas caribiske kyst

// Det vi forlod i forgårs står i slående kontrast til det, vi er kommet hjem til. Isla Mujeres var virkelig noget helt for sig!

De lidt over to ugers rejse, der først gik til vidunderlige og farverige Los Angeles og siden til overvældende smukke Isla Mujeres i Mexico, var nok i virkeligheden for kort tid, selvom vi næsten har oplevet så mange ting på de par uger, at vi lige nu ikke helt kan huske dem alle. Men det kommer forhåbentligt igen, når vi lige har fået ryddet op i minder og billeder, der er taget på turen og er kommet over den værste jetlag.

Jeg har i øvrigt med vilje ikke blogget særligt meget undervejs på turen. Både jeg og familien har haft for travlt med at være i nuet – og så kan det også skyldes, at vi undervejs var ramt at tvivlsom wifi-forbindelse.

Men jeg har fået en hel del spørgsmål på Instagram undervejs om både Los Angeles og om Isla Mujeres, og jeg skal nok få skrevet en håndfuld blogindlæg om begge steder, når vi lige er ovenpå og ‘tunet ind’ på hverdagen igen.

Lige nu skal jeg dog passe på med ikke at sidde stille for længe for ikke at blive ramt at akut træthed og lysten til at ligge i fosterstilling, og det går jo ikke, når man både skal nå at forberede aftensmad, smøre madpakker, dampe skjorter, læse lektier og støvsuge.

Men måske vi lige tager en halv time mere på langs … Vi har jo trods alt ferie i rundet regnet yderligere otte timer.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

2 kommentarer

 • Tina KH

  Forstår da meget vel, at I ikke var klar til at rejse hjem til kulden fra de smukke omgivelser I var i.
  Lige en rejse jeg godt gad opleve selv.
  Nu må I hvile og finde jer selv og samle krafter, så I kan stå imod kulden.
  Aften hilsner:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Vi er i fuld gang med at forsøge at restituere – med skuldrene godt oppe i nakken pga. kulden 😉
   Hav en dejlig dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar-nyheder, du skal glæde dig til