Måske Black Friday alligevel kan være noget godt og rart

Tre ting, jeg vil tage med ind i det nye år fra 2020

[ Indeholder reklame – kan indeholde affiliate links ]

Hvis der er noget, de fleste af os gerne vil glemme rigtigt hurtigt, så må det næsten være året 2020. Faktisk kan jeg ikke komme i tanker om noget år, der har været så surrealistisk som det år, vi lige har sagt adieu og farvel til.

Jeg indrømmer samtidigt blankt, at jeg flere gange har knebet mig selv ret hårdt i armen i løbet af det seneste år. Det har næsten været for underligt til, at det har kunnet være ægte. Jeg mener … Masker, håndsprit, daglige smittetal, udgangsforbud, lukkede skoler, arbejdspladser og biografer. 2020 har på alle måder været et syret år.

Alligevel synes jeg også, at 2020 har kunnet noget. For mig. På det helt personlige plan. Og det er ting, jeg håber at kunne tage med mig ind i det nye år.

urbannotes.dk_Conni Lagergreen Schmidt_Frederiksberg_blog_sneakers

Mere ro og renlighed
Havde det ikke været 2020, havde jeg været typen, der sjældent var hjemme og sad i min sofa for at se serier. Typisk er jeg altid i gang med et eller andet – hjemme eller ude. Jeg har masser af aftaler, går i biografen, spiser ude og udnytter i det hele taget byens og mit netværks muligheder.

I 2020 har jeg været meget hjemme. Rigtigt meget hjemme. Det betyder bl.a., at jeg stort set har fået streamet alt det, der stod på min liste (heldigt, der hele tiden kommer nyt indhold på hayu, Netflix og HBO …) At jeg har fået lavet mad, der tog længere tid end 20 minutter at lave, og at jeg, ikke mindst, har fået ryddet op, sorteret og gjort rent – altså det, der nu har været muligt midt i en skimmelsanering og renovering …

En mere rolig kalender har givet en helt anden ro på hverdagen. Styr på tingene, hvilket forplanter sig til et mere roligt hovede og indre.

Mere ro på hverdagen, mere fordybelse og et mere rydeligt hjem er altså nogle af de ting, jeg vil tage med mig ind i 2021. Corona eller ej!

Flere sweatpants og sneakers
Det kan godt være, det ofte virker som om, at moden styrer os. Men faktisk styrer vi i høj grad også moden. Og når flere mennesker arbejder hjemme og sidder hjemme i sofaen i stedet for at gå på kontoret og på café, så vil bløde bukser og elastiklinning uvægerligt blive noget, som folk hiver ned fra hylderne!

Jeg er ingen undtagelse. Faktisk er jeg ikke sikker på, jeg har købt meget andet end joggingbukser og oversized sweatshirts hele sidste år!

Jeg har heller ikke haft meget andet på fødderne end sneakers. Fx har jeg været tæt på at tømme Omoda.dk for sneakers flere gange! Det har mine fødder alt sammen været virkeligt glade for.

De bløde bukser med elastik, de store hoodies og de gode sneakers vil jeg helt sikkert også dyrke til næste år. Once you go soft, you never go back!!

Mere form og træning
En anden fordel ved at rende rundt i joggingbukser derhjemme er, at man altid lige kan løbe sig en tur. Og hvis der er noget, jeg har fået styr på i 2020, så er det formen!

Det startede for alvor under den første lockdown i foråret, hvor Lillemanden og jeg virkeligt blev gode til at træne udenfor. Så åbnede centrene igen, og jeg var stort set afsted i mit lokale Fitness World dagligt. Sjældent har nogen siddet så meget på en spinningcykel som mig, da jeg først fik smag for det …

Jeg kan generelt mærke, at min form er blevet meget bedre, og det samme er mit energiniveau, så, naturligvis fristes jeg til at sige, skal træningen og den gode form også med mig ind i det nye fine og forhåbentligt snart corona-frie år.

Man kan altså sige en del skidt om 2020. Coronaens år. Og dybest set synes jeg, det har været et rædselsfuldt år på rigtigt mange måder. Men det lidt gode, der trods alt har været, har jeg tænkt mig at tage med videre. Der skal mere ro på, mere fordybelse og flere mavemuskler til.

Mit helt store ønske til 2021 er derudover at kunne få lov til at rejse igen. Nuij, hvor jeg savner helt ind til knoglen at rejse!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måske Black Friday alligevel kan være noget godt og rart