Læsning for sjov op til skolestart

Tre tips til Washington med børn

lillemanden-washington-med-boern-rejse-ferie-usa-urbannotes-dk

Washington D.C. er USA’s pæne by. Det er her, hvor man tager til for at se Det Hvide Hus, Washington Monument, og det er her, der i moderne tid skrives historie, som mest interesserer voksne.

Washington er da også en ret cooperate by, og det er ikke just legepladser, der fylder mest, når man bevæger sig rundt i byen. Faktisk lykkedes det os ikke at passere en eneste undervejs på vores ture igennem byen.

Men man kan dog sagtens rejse med børn til Washington – også selvom de har lopper i shortsene og spilopper under kasketten.

Efter at have tilbragt en lille uges tid i USA’s hovedstad er her vores tre bedste tips til, hvad I skal lave i Washington D.C., når I rejser med børn.

washington-dc-roadtrip-rejs-med-boern-urbannotes-dk

Tre tips til Washington D.C. med børn

1) Smithsonian
Washington vrimler nærmest med Smithsonian’s museer – og det er ikke de kedelige af slagsen!

Smithsonian’s er oven i købet gratis at besøge, og de ligger tæt på hinanden, så hvis man ikke lige bliver grebet af det ene, så kan man blot bevæge sig videre til det næste.

For de dyre- og naturinteresserede er Smithsonian’s Natural History Museum et must. Mens de rum-, raket- og flytossede vil have en fest på Smithsonian’s Air and Space Museum, som både er et museum og et eksperimentarium. I øvrigt er det også her, man finder en alle tiders museumsshop med alt det, som Star Wars og Star Trek fans vil elske.

Se evt. en oversigt over alle Smithsonian’s i Washington her.

smithsonian-rejse-ferie-usa-washington-dc-urbannotes-dk

2) Nando’s Peri Peri
Når I har løbet rundt på museum og talt om livet og universet, er det tid til frokost. Til det formål kan Nando’s Peri Peri til enhver tid anbefales.

Vi kender Nando’s fra Australien, hvor der ligger en del i de store og mellemstore byer, og det er altid både hyggeligt, velsmagende og budgetvenligt at få en frokost på Nando’s.

Til børn er Nando’s super godt! Så vi var glade, da vi fandt ud af, at Nando’s har flere restauranter i Washington. Bl.a. en på 7th. St. NW ikke så langt fra Smithsonian’s.

Nando’s børnemenu er fleksibel og byder bl.a. på kyllingevinger, en halv majskolbe og frozen yoghurt til dessert. Det ryger lige ned, mens de voksne kan få retter, der er mere eller mindre krydrede – men altid velsmagende.

3) Georgetown
Når i trænger til at se noget helt andet end det pæne og posh Washington, tager i en taxa ud til Georgetown. Her er udsigt til vandet, hyggelige gader og stræder, masser af caféer og restauranter og masser af shopping.

Ligesom i resten af Washington er det nærmest umuligt at opdrive nogen form for børnevenlig shopping. Men der er meget at se på i Georgetown, og atmosfæren tager kegler blandt store og små.

Faktisk vil jeg mene, at Georgetown er en absolut nødvendighed at besøge, når man er i Washington, Det er nemlig her, man finder den charme, som resten af Washington mangler.

johnny-rockets-usa-washington-urbannotes-dk washington-dc-ferie-med-boern-rejs-med-boern-urbannotes-dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læsning for sjov op til skolestart