[ Advents-konkurrence ] Julen varer lige til nytår

UNAUthorized – forbudt for piger

[ Indeholder reklame ]

Drengemødre interesserer sig ikke for mode. De har det fint med, at deres drengebørn alle sammen går i det samme, og de vil bare handle sorte joggingbukser og t-shirts med Angry Birds og Minions. Sådan skulle man i hvert tilfælde tro, verden hang sammen, når man ser på, hvilket fantastisk udbud af pigetøj, der er på markedet, mod det til tider kedelige og ensformige drengetøj, man kan finde på hylderne.

Derfor bliver jeg også altid virkeligt glad, når nogen kaster sig over at designe til drengene. Særligt, når de sørger for at gøre tøjet sejt, lækkert og, måske vigtigst af alt, når vi taler drenge, blødt og rart at have på – men uden, at der går kedeligt og uformeligt joggingtøj i den.

unauthorized drengetøj Urbannotes.dk

For ganske få uger siden så et helt nyt drengetøjsmærke dagens lys. Det er dansk, det er fedt, og så er det kun for drenge (og deres fædre). Det er med andre ord forbudt for piger. Men mødre må naturligvis gerne købe det til deres lækre drenge – og lidt til deres lækre mænd også.

Jeg snuste allerede en lille smule til mærket under sidste modeuge, hvor UNAUthorized, som mærket hedder, blev præsenteret for allerførste gang. Og jeg har været spændt på, hvornår de fine, bløde og lækre styles kom i handlen.

For nyligt skete det så, og heldigvis er tøjet præcis lige så blødt, lækkert og cool, som jeg huskede det.  Jeg kender også efterhånden Lillemandens smag ret godt. Han er nemlig heller ikke ligeglad med, hvad hans mor lægger frem til ham. Det skal være rart at have på, og det skal helst være noget, som teenagere også kunne finde på at tage på.

Han blev da også meget begejstret, da nogle af de nye styles fra UNAUthorized dumpede ind ad brevsprækken forleden.

UNAUthorized er nemlig designet lige præcis til drenge som ham (og mødre som mig), og der er masser af bløde styles, seje hættetrøjer, som man kan putte sig i, og cool caps, som sidder helt perfekt på det lille hoved – og som også er virkeligt bløde at have på.

Bliver man så vild med UNAUthorized, at man tænker, at barnets far også skal have nogle styles, så findes flere af delene fra drengekollektionen faktisk også til de lidt større drengerøve, hvilket er ret fedt, hvis man skal matche, hvilket Lillemanden og jeg jo har for vane. Nu mangler jeg bare at overtale faderen til, at han også skal matche barnet.

Hurra for, at nogen stadig kaster deres kærlighed, energi og passion over at designe til drengene og kun til drengene. Og pigemødre, I holder jer væk! 😉 Det her er vores!

Nysgerrig? UNAUthorized drengetøj forhandles bl.a. her.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Advents-konkurrence ] Julen varer lige til nytår