16 favoritter fra sidste modeuge, som lander i handlen ... nu

Undgå vabler på fødderne i sommervarmen

Sommerferie er lig med lange gåture ved vandet, måske lidt strabadser i bjergene og mange kilometer i benene i storbyens inspirerende gader.

Den slags betyder rigtigt ofte, at man får vabler på fødderne (i Berlin fik jeg en stor fætter OVEN på foden?!), og selvfølgelig kan man bruge Compeed, når skaden er sket. Men det er også irriterende, og sådan en vabel kan bare, uanset hvor lille den er, være en streg i regningen, fordi de bare kan gøre så utroligt ondt!

Da jeg var i London i forbindelse med AllergyAward, var jeg så heldig at tilbringe nogle timer sammen med Charlotte Bircow (ja, hende med Balder af stål), som jo er typen, der stadig er utroligt aktiv.

Vi talte om alle de vabler, jeg (igen) havde fået af at gå rundt i Londons gader med min kuffert på slæb, og hun tippede mig om et produkt, som hun selv stort set lige havde lanceret på daværende tidspunkt, og som er tiltænkt folk, der løber maraton og lignende tossestreger: Runners Powder.

active by charlotte runners powder deichmann sneakers lyserød rosa urbannotes.dk

Som hun sagde, så er en lang byvandring jo også lidt af en maraton, så Runners Powder og lignende produkter kan altså også være ganske handy at have ved hånden, når man “bare” skal gå langt.

Siden har jeg investeret i en Runners Powder fra Charlotte Bircows mærke Active by Charlotte. Og det virker faktisk!

De dage, hvor jeg har husket at bruge Runners Powder, har mine fødder for det første føltes meget mere tørre, og jeg har ikke oplevet hverken vabler eller ømme steder på fødderne, som ellers ofte er dem, der sidenhen bliver til vabler.

Vabler opstår jo som regel, fordi der kommer friktion i huden, når vi går eller løber i lang tid. Men pudderet i Runners Powder sørger for at holde fødderne tørre, så der ikke opstår friktion, og på den måde undgår man vabler på fødderne.

Faktisk kan almindelig babypudder eller talkum også bruges i en håndevending. Men Runners Powder indeholder også antibakterielle ingredienser og modvirker lugtgener, hvilket er en rar fordel – også for folk omkring en!

Så det kan varmt anbefales lige at drysse lidt på fødderne, i sko og/eller strømper, hvis man skal løbe eller gå meget og ikke har tid og lyst til vabler i løbet af ferien.

Hvad der i øvrigt er endnu en (rigtigt god) grund til at holde fødderne tørre i sommerskoene er, at der er mindre risiko for at få fodsvamp.

Bare på med talkum eller Runners Powder på fødderne efter badet og inden, de skal i skoene (husk at komme godt ind mellem tæerne), så holder fødderne sig tørre i varmen, og man undgår forhåbentligt både vabler og fodsvamp.

Jeg skal personligt have min lille Runners Powder med på ferie lige om lidt. Jeg synes simpelthen at vabler på fødderne er så anstrengende at rende rundt med, og plaster hele vejen op ad anklen er heller ikke just en fed accessory.

Active by Charlotte Runners Powder forhandles i en del cykelbutikker og i Matas (se forhandlerliste her), og talkum finder du som regel i supermarkedet.

   

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

16 favoritter fra sidste modeuge, som lander i handlen ... nu