November måneds mest læste

Utro med HBO

Vi er en Netflix-familie! Vi har for et par år siden opsagt alt, hvad der hedder tv-pakker, og det eneste flow-tv, der bliver set på matriklen, er Disney Sjov på iPad’en om fredagen, som nu her i december er blevet skiftet ud til fordel for Snefald, som Lillemanden er dybt optaget af.

For et par måneder siden blev vi dog enige om, at Netflix også var blevet lidt en sutteklud for hele familien.

Vi så den ene serie efter den anden, og særligt Lillemanden så ting på repeat, fordi det var det, han var interesseret i. Så vi besluttede at skifte til HBO for en tid (og indtil Netflix får de nye afsnit af Suits, for så er vi tilbage hos dem på et splitsekund!)

Og det er faktisk meget rart endelig at have noget andet og nyt at vælge imellem.

Lillemanden ser Toonix, som er HBO’s børneunivers, hvor han bl.a. en meget optaget af ‘Scooby Doo’, ‘Teen Titans Go!’, som han kender fra vores rejser i USA, og den top-skøre og virkeligt underholdende serie ‘Eventyrtid’.

Jeg har personligt selv lidt svært ved at finde rundt på HBO, fordi deres opbygning ikke helt er intuitiv for mig, og jeg savner også mange af de funktioner, som Netflix har, hvor tjenesten husker, hvad man har set, kommer med anbefalinger etc. Her er Netflix virkeligt pænt overlegen ift. HBO, der tvinger en til at starte forfra hver evig eneste gang.

På den måde bliver HBO nok heller ikke favorit streamingtjenesten sådan lige med det samme. Hvis jeg dog alligevel skal give tre grunde til at give HBO en chance, så er det tre af de serier, der er at finde på HBO.

hbo nordic netflix urbannotes.dk

True Detective
Jeg er normalt ret ligeglad med krimiserier og kan sjældent holde mig underholdt særligt længe ad gangen. Men ‘True Detective’ med Woody Harrelson og Matthew McConaughey i hovedrollerne har formået at holde mig klistret til skærmen uden evne til at slukke igen mellem afsnittene.

Serien handler om de to tidligere politiefterforskere, der har været partnere, og som under en afhøring fortæller om en gammel sag omhandlende en seriemorder.

Det bliver til et vildt tilbageblik på deres arbejde, deres personlige liv og venskab. Og det i et tempo, som stille og roligt fører en ind i de to karakterers genialiteter. Det er også en lettere uhyggelig serie – men på den gode og psykologiske måde, der får en helt frem i sofaen.

HBO har to sæsoner af True Detective liggende. Men det er særligt den første, der er værd at se, synes jeg.

Girls
Endelig fik jeg også set ‘Girls’, og nu er jeg en kende forundret over, hvordan jeg har kunnet leve så længe foruden …

Jeg er selvfølgelig alt for gammel til i virkeligheden at kunne sætte mig ind i de unge kvinders problemer og smerter. Men historien om den lille gruppe kvinder, der lever deres daglige liv i New York på godt og ondt, er alligevel så velskrevet og veludført, at man får lyst til at lure med og slubre deres, til tider alt for patetiske, liv i sig.

Når man først har set ‘Girls’, bliver man faktisk lidt glad for, at man er voksen og dermed ikke skal bekymre sig om kønssygdomme, forældre, kærester, tilfældig sex og den næste lønseddel længere.

Sex and the City
Kan man sige HBO uden også at tænke på ‘Sex and the City’? Jeg kan ikke!

Det er serien, jeg sad klistret til skærmen for at opleve ugens nye afsnit af hver torsdag aften, og det er serien, som jeg siden har set så mange gange, at jeg næsten ikke kan tælle, HVOR mange gange.

Jeg har grinet og grædt i Carrie, Samantha, Charlotte og Mirandas selskab mindst lige så mange gange, og jeg vil altid kunne se den serie igen og stadig grine lige højt og fælde lige så mange tårer.

Så naturligvis har ‘SATC’ skulle genses (igen igen) nu, hvor vi har HBO (også selvom jeg har samtlige afsnit på dvd), og det har været et fantastisk og tiltrængt gensyn!

Lige pt er jeg ved at finde ud af, hvad jeg nu skal se. Så kom endelig med tips, hvis du er rutineret i HBO (og nej, jeg kommer ikke til at se ‘Game of Thrones’ … Jeg gav det en chance. Jeg er ikke på det hold!)

Det sidste jeg i øvrigt fik slugt med stor glæde på Netflix, inden vi opsagde pakken var ‘Girlboss’. Den er virkeligt god – sikkert også, selvom man ikke har læst bogen.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November måneds mest læste