Udfordringen: En god frisør til børn

Vitaviva Wrinkles Away – 30 dage senere

[ Sponsoreret indhold – produktet er modtaget til test ]

vitaviva-wrinkles-away-urbannotes-dk

30 dage er der (rundt regnet) gået siden jeg postede mit første indlæg om Vitaviva Wrinkles Away. Og er jeg blevet rynkefri? Nej, ikke helt. Jeg har stadig nogle fine linjer omkring munden lige der, hvor smilehullerne sidder. MEN … De 30 dage og indtag af to piller hver morgen sammen med morgenmad og et stort glas vand har bestemt haft en effekt!

Det har specielt været i de første 1 til 2 uger af mit nye bekendtskab med Vitaviva Wrinkles Away, jeg har set en effekt på huden. Den er faktisk blevet mere fast og meget pænere og glattere at se på. De små linjer omkring øjnene er stort set væk, og mine porer er også blevet rigtig meget pænere.

Jeg blev undervejs i processen af Vitaviva selv (som sikkert har set alle mine chokoladebilleder på Instagram) mindet om, at hele processen var afhængig af en også ellers sund livsstil. Og det har jeg naturligvis fulgt. Flere af mine kopper kaffe er blevet skiftet ud med vand, og indtaget af frugt og grønt har været prioriteret således, at det har fulgt de gængse kostråd. Indtaget af søde sager er, tro det eller ej, faktisk også blevet skruet ned.

Det har alt sammen resulteret i et virkelig positivt resultat. Og jeg burde følge op med et før- og efterbillede for at dokumentere dette, men det er små ændringer i huden, jeg har oplevet, som et kamera desværre ikke har været i stand til at indfange.

Nu er jeg blot spændt på, hvordan min hud vil se ud, når jeg ikke længere indtager Vitavivas koststilskud. Men går det helt galt, er jeg faktisk mere end villig til at investere i en omgang piller (eller syv) mere.

Vitaviva Wrinkles Away forhandles online på Vitaviva.com til vejl. pris på 298,66 kr. for 60 kapsler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udfordringen: En god frisør til børn