Nem iskaffe, der rent faktisk smager af kaffe

VM-feber i børnehøjde og vores favoritter fra #molounited

[ Indeholder reklame ]

Lillemanden er forbløffende afklaret med, at det der med fodbold ikke er noget for ham.

Mens jeg selv brugte en halv barndom på at spille håndbold i en jysk sportshal og først meget sent fandt ud af, at det vist ikke lige var det, jeg burde bruge min tid på, så har han faktisk altid været helt åben omkring, at han ikke er en “fodbolddreng” i modsætning til flere af de andre drenge i klassen.

Alligevel er han blevet en lille smule grebet af VM-feberen. I den forstand at han samler fodboldkort, som han kan give til vennerne i klassen, der er mere interesserede i fodbold end ham, og at han har ret godt styr på, hvem der er de gode fodboldspillere, fordi han har fået tudet ørerne fulde med det af vennerne og sin far, som er anderledes fodboldinteresseret end barnet.

Der var da også engang, hvor farmand kom hjem fra en Arsenal-kamp et sted i England med et fuldt sæt fodboldtøj til sin lille dreng. Men eftersom jeg på ingen måde synes, at man går i fodboldtrøjer, når man ikke er på en fodboldbane, og barnet ikke viste nogen som helst interesse i sit nye dyre fodboldtøj, så lå det blot i skuffen, indtil det pludseligt var alt for småt og (endelig) kunne sælges videre til nogen, der rent faktisk bruger fodboldtøj eller har mødre, som synes, fodboldtrøjer er fine.

 

Selvom hverken Lillemanden eller jeg har en flig af fodboldinteresse i kroppen, så må vi dog begge medgive, at Molo, som vi også ellers begge holder rigtigt meget af, netop alligevel har formået at lancere en ny kollektion, der godt nok har fokus på VM og fodbold. Men som på deres sædvanligt stilrene og cool facon også har sørget for, at alle os, som ikke er til klassisk sportswear til vores unger, også sagtens kan være med. Og faktisk mere end det. For Molo har med deres nye #molounited VM-kollektion faktisk lavet en rigtigt fed kollektion, som alle os sædvanlige Molo-fans (uanset manglen på fodbold-interesse) kan falde pladask for.

Lillemanden er hoppet i nogle af sine egne favoritter fra den helt nye Molo #molounited kollektion. Men der er mange flere lækre styles, der altså ikke skriger langt væk af fodboldtrøje, men som har gode budskaber som “Team Player”, “Game Changer” og “World United”, og som er både cool, lækre og også anvendelige efter fodbold-VM (hvornår det så end lige er, at det er …)

Den nye Molo VM-kollektion forhandles bl.a. her.

molo vm kollektion molounited urbannotes.dk drengemode

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem iskaffe, der rent faktisk smager af kaffe