[ Opskrift ] Grove madpandekager

Work-life balance … eller mangel på samme

Helt vægelsindet har jeg siddet her til aften og overvejet, om jeg skulle melde mig til yoga i morgen tidlig kl. 7, eller om jeg skulle leve med, at der vil komme til at gå mere end en hel uge mellem mine ellers så værdsatte timeouts på yogamåtten.

Valget faldt på det sidste, og jeg endte med at trykke ‘book’ på et yoga-hold mandag aften istedet.

Den uge, som jeg ellers havde udset til at være en stille og rolig uge pga vinterferie, er fløjet afsted, og jeg er blevet ædt af en arbejdskalender, der har været fyldt med lutter passerede notifikationer.

Jeg havde ellers forudset en uge, hvor der vil være rig mulighed for at få bund i mailsene og i bunkerne, og hvor jeg eventuelt også kunne snige mig til at tage forskud på fx momsregnskaber og andre ‘spændende’ ting.

Sådan blev det dog ikke.

work life balance urbannotes.dk lego world blog yoga baum und pferdgarten hue culture jakke

Ugen er istedet fløjet afsted, og det har virket som om, at arbejdsliv og privatliv har været modsætninger, der kun har konkurreret hinanden.

Derfor var det også med dybe indåndinger, jeg lukkede computeren ned på kontoret her til eftermiddag for at drøne hjem gennem den helt åndssvage kulde (kom nu, forår!) og ordne vasketøj og aftensmad til folket.

I morgen kan jeg nemlig se frem til en enkelt velfortjent fridag med (forhåbentligt) helle fra job, og hvor jeg kun og absolut kun skal tilbringe dagen omgivet af LEGO-klodser ved LEGO World med mine to mænd. Jeg forudser, at vi skal bygge amok, have sjov med Powerpuff Pigerne, drikke uforskammede mængder kaffe (nok mest mig …) og leve i nuet istedet for i en mailboks med sved på panden.

Og nå ja, så skal jeg måske også pakke en taske til, at Lillemanden og jeg skal hoppe på et tog utroligt tidligt lørdag morgen med snuden mod det sønderjyske, hvor vi skal tilbringe resten af weekenden med familie-tamtam, sønderjysk kagebord og masser af small talk.

I lutter selvynk og træthed vil jeg foreløbigt fejre udsigten til en enkelt fridag ved at gå ombord i de marcipanbrød, jeg forærede manden i valentinsdagsgave (mon han opdager, hvis jeg spiser dem alle?) og så ellers sidde og kigge på lækre mænd i jakkesæt i de nyeste sæsoner af Suits.

Dem har jeg lige opdaget, at man kan se på Blockbuster … Og nu er tippet hermed givet videre, hvis nu der skulle sidde andre med Suits-abstinenser, som er træt af at vente på, at Netflix får afsnittene købt hjem, og som også har haft en hård uge.

Og så vil jeg ellers glæde mig til mandag, hvor hverdagen går i gang igen, og hvor jeg endelig kan få en time med 100 pct. indadvendt fokus på min yogamåtte. Den der vinterferie er nemlig stærkt overvurderet, hvis du spørger mig. Namaste!

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Grove madpandekager