En måned med bloggen - og hvad så?

Yderst effektiv micellar-nyhed – oven i købet til sart hud

[ Reklame – indeholder produkt, der er modtaget til test ]

Helt igennem danske og virkeligt dygtige Nilens Jord har fået en lille ny.

Gennem de senere år har Nilens Jord bevæget sig fra primært at være “dem med den lille ler-krukke” til at være fantastisk dygtige til også at lave alskens andet makeup og altså også hudpleje.

Jeg ved, fordi jeg ad flere omgange har talt med dem, der sidder direkte med fingrene i udviklingen af produkterne, at et nyt produkt på ingen måde er noget, de bare “spytter ud”. Der ligger mange tanker, tests, flere tanker og mange flere tests til grund for de produkter fra Nilens Jord, du finder på hylderne derude.

Og nu er Nilens Jord altså også på markedet med en helt ny Micellar Cleansing Water.

nilens jord micellar cleansing water

En helt klassisk micellar er det ikke. Der er nemlig tale om et 3-i-1 produkt, som naturligvis fjerner makeup fra hud og øjne, mens den samtidigt renser og genopfrisker samt fugter huden.

Og det gør den faktisk så effektivt, mildt og godt, at den er utroligt svær ikke at holde af.

Nilens Jord Micellar Cleansing Water fungerer, ligesom enhver anden micellar water, ved, at micellar-partiklerne i produktet tiltrækker snavs på huden og fjerner dette effektivt. Det gælder snavs men altså også alle typer makeup.

Huden efterlades ren og fri for skidt og kanel. Men med Micellar Cleansing Water får man de ekstra fordele, at huden også fugtes og dermed ikke kommer til at stramme det mindste, når man har fjernet sin makeup.

Den nye Micellar er, pga den milde formulering og sit indhold af eksempelvis den hypede alge spirulina og forfriskende og beroligende agurkeekstrakt, også rigtig god til sart hud, som måske godt kan reagere på de mere “kradse” micellar-produkter på hylderne.

Derudover er Micellar Cleansing Water strøget direkte igennem og er blevet AllergyCertified. Så hvis man skulle være typen, der bekymrer sig om allergi, så kan man trygt springe på produktet.

Er du micellar novice (findes de mon stadig?), så vil jeg klart anbefale at begynde med Nilens Jords lille ny. For den vil fluks give alt det bedste, som micellar-kategorien har at tilbyde – plus at den bestemt er til at betale. Og hvorfor ikke bare gå efter det bedste fra starten af? 😉

Nilens Jord Micellar Cleansing Water No. 423 forhandles bl.a. her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned med bloggen - og hvad så?