Sidste skoledag og et farvel til et hårdt år

15 sommerfavoritter til hud og hår

[ Sponsoreret indhold – indeholder produkter, der er modtaget til test samt reklamelinks ]

Mens mit blogliv lige tog et par ugers pause, er det drysset ind med en hel masse spændende sommernyheder fra beautyland. Det har været en travl periode på rigtigt mange måder, så jeg er langt fra kommet igennem alle de spændende pakker, der blot ligger og venter på min opmærksomhed.

Helt på den lade side har jeg dog ikke ligget. Og jeg har haft fingrene i en god del af produkterne allerede.

Nogle af dem fortjener oven i købet en god gammeldags anbefaling, fordi de fungerer rigtigt godt i en travl hverdag, hvor vejret er godt (nogle gange), hvor produkter gerne må være lidt effektive, og hvor man til tider viser en smule hud hist og pist.

Alt det (og mere til) kendetegner de beautyprodukter, som jeg har valgt at fremhæve som sommerfavoritter.

Måske du undrer dig over, at der ikke er solcremer på listen, idet det jo i høj grad er sæson for netop det lige nu.

Jeg tipper dog om nogle rigtigt gode solprodukter lige her, og du kan læse om, hvorfor solcreme er så vigtigt her. Desuden skal jeg nok komme tilbage til emnet igen, for sommeren bliver forhåbentligt kun bedre herfra …

beautyfavoritter-sommer-urbannotes-dk

15 sommerfavoritter til hud og hår

Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair
Du kender helt sikkert godt det der med at slippe fødderne fri efter et helt halvt år, hvor de har været spærret inde i sokker og støvler. De er ærlig talt ikke hverken kønne eller bløde.

Der skal fodbade til og masser af kærlighed.

Vil du dog gøre det nemt at få babybløde fødder, så kan Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair varmt anbefales. Den fede creme blødgør tør hud med det samme, så fusserne er klar til sandalerne. Cremen kan desuden også bruges, hvis man fx døjer med tør hud på albuerne eller knæene.

Det er blot en lille prøvetube, jeg har haft fingrene i. Men jeg skal klart ud og investere i en full size, så jeg har til hele sommeren, for den er virkeligt effektiv!

Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair forhandles bl.a. her.

100BON Eau de parfume Cèdre & Iris Soyeux
Jeg er lidt kræsen, når det kommer til dufte. Mange er for søde eller sprittede til, at jeg kan holde dem ud i længden. Men jeg er faldet pladask for Cèdre & Iris Soyeux fra det franske parfumehus 100BON (scent bon), som kreerer 100 pct. naturlige dufte.

Cèdre & Iris Soyeux dufter af en skøn blanding af varm cedertræ og den lidt jordagtige iris, hvilket gør den til en oplagt sommerduft!

100BONs dufte fås desuden i små bagage- og taskevenlige størrelser med blot 10 ml, som kan fyldes op igen og igen, idet 100BON har skabt emballager, som er genopfyldelige og dermed mere miljøvenlige.

Jeg kommer til at bo i duften af ceder og iris denne sommer!

100BON Cèdre & Iris Soyeux forhandles bl.a. her.

Tweezerman Slant pincet
Vi har fået nyt lys på badeværelset, og jeg skal da lige love for, at man så pludseligt kan se ALT, hvad der foregår i ansigtet. Man kan også se de små hår, der stritter frem omkring brynene, og som jeg har sat effektivt ind overfor at fjerne.

Det har jeg hurtigt og nemt gjort med Tweezerman Slant Tweezer, som er den vildeste effektive pincet, der bare får fat i selv det korteste lille hår med dens lille, men super præcise, skrå pincet.

Slant Tweezer gør virkeligt det at plukke bryn (og andre ubehagelige håroverraskelser i ansigtet) nemt og effektivt. Så effektivt, at man lige skal minde sig selv om, at man stadig gerne vil have lidt bryn tilbage.

Tweezerman Slant Tweezer forhandles bl.a. her.

Elizabeth Arden Statement Brow Defining Gel
Når brynene skal styles sådan rigtigt lækkert, plejer det at tage lidt tid med farve, bryn-gel og pensler. Men med Elizabeth Ardens nye Statement Brow Defining Gel får man alt i en og oven i købet med et så godt produkt, at man slet ikke behøver at gøre sig vildt meget umage. Man kan faktisk ikke gå galt i byen.

Den lille Brow Defining Gel minder om en buttet mascara i miniformat med en buttet lille mascarabørste. Den den fører man blot gennem brynene med lette strøg opad, og så sidder de, som de skal. Vil man have brynene yderligere markeret, så gentager man processen en enkelt gang.

Det tager mig sådan cirka 30 sekunder hver morgen at style brynene, hvilket jeg er RET vild med!

Elizabeth Arden Statement Brow Defining Gel forhandles bl.a. her.

pHformula HYDRA Concentrated Corretive serum
Jeg er efterhånden nået den alder, hvor min hud skriger på fugt hele tiden. Så hvis jeg ikke sørger for at tilføre godt med fugt morgen og aften, så føles min hud som en rosin, når jeg går ud ad døren.

pHformulas helt nye superfugtserum, HYDRA Concentrates Corrective Serum, er derfor som sendt fra himlen.

Det gennemfugter huden tredimensionelt, fastholder fugt og når selv ned i de dybeste lag i det yderste hudlag.

Min hud føles helt spændstig og gennemfugtet dagen lang, hvis jeg bruger HYDRA Concentrates Corrective Serum hver morgen og aften under min dagcreme og natcreme, og de fine linjer får kamp til stregen.

pHformula HYDRA Concentrated Corrective Serum forhandles hos professionelle hudplejeklinikker.

Exuviance Body Tone Firming Concentrate
Fast hud og elasticitet i lårbasserne op til bikini-sæsonen? Ja tak!

Man kan stå og ælte i et væk med en god creme på badeværelset, eller man kan hive Exuviance Body Tone Firming Concentrate frem fra hylden og køre tuben med de smarte små bolde og den kølende creme med bl.a. koffein og NeoGlukosamin (indeholdt i hyaluronsyre) i maserende bevægelser på lårene, og så skynde sig videre i dagens program.

Jeg har specielt sat ind på den slaskede del af baglåret, og det er en både rar og virksom proces, der udglatter huden.

Jeg siger ikke, at jeg decideret kommer til at se godt ud i badetøj. Men lidt har også ret!

Exuviance Body Tone Firming Concentrate forhandles bl.a. her.

Percy & Reed No-Fuss Fabulousness Dry Shampoo
Der er bare nogle mærker, der vinder ved første øjekast. Sådan et er engelske Percy & Reed. Men udover at produkterne ser fine ud på badeværelseshylden, så kan de faktisk også en hel del, når det kommer til pleje og styling af håret.

Percy & Reed No-Fuss Fabulousness Dry Shampoo er eksempelvis den oplagte tørshampoo til sommeren, fordi den ikke tynger, hvidter og ikke stiver håret af. Den giver bare let hold og sørger for, at håret ikke fedter og klasker.

Jeg sprayer No-Fuss Fabulousness ind i håret for perfekt volumen, som ikke er en hjelm.

Percy & Reeds produkter dufter i øvrigt super feminint – men med lidt kant.

Percy & Reed No-Fuss Fabulousness Dry Shampoo forhandles bl.a. her.

Avène Eau Thermale Thermal Spring Water
Jeg er totalt afhængig af Eau Thermale og bruger sprayen hver morgen året rundt som det første, når jeg kommer ud af badet.

Men om sommeren har jeg også produktet med i håndtasken, så jeg lige kan spraye de fugtgivende dråber i ansigtet i løbet af dagen: Før et møde, som opkvikker foran computeren eller noget helt tredje.

Den lille taskevenlige Eau Thermale fra Avène fortjener altså lige endnu en anbefaling.

Avène Eau Thermale Thermal Spring Water forhandles bl.a. her.

Aurelia Probiotic Skincare Refine & Polish Miracle Balm
En god nats søvn kan gøre underværker. Men man kan også nemt vågne op igen med en hud, der ser omend mere træt ud, end den gjorde, da man lagde sig. Her er redningen Aurelia Refine & Polish Miracle Balm, som på få minutter puster liv i de trætte kinder igen.

Den fedtede creme fordeles med lidt vand i ansigtet og må gerne sidde i 5 minutters tid på huden. Når den skylles af igen, er alt det kedelige eksfolieret væk, og man ser både friskere og glattere ud i huden.

Bare brug den et par gange om ugen, og den vil udrette små, men fine, mirakler.

Aurelia Probiotic Skincare Refine & Polish Miracle Balm forhandles bl.a. her.

LACTOClear Probiotic Skincare System Active Cream
Normalt ville jeg på denne tid af året være ekstra plaget af uren hud pga varme, brug af solcreme og sved. Men i skrivende stund har jeg faktisk ikke så meget som en eneste bums.

Det skyldes bl.a. brugen af LACTOClear Active Cream, der indeholder aktive ingredienser fra mælkesyrebakterieteknologien.

Ingredienserne holder sig på dupperne i cirka 12 timer i træk, så jeg bruger cremen som både dagcreme og natcreme og er til gengæld (endelig) bumsefri – også i sommervarmen.

LACTOClear Probiotic Skincare System Active Cream forhandles bl.a. her.

A-Derma Sensifluid Micellar Water
Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen: Afrensning af huden hver aften inden sengetid er alfa-omega for en pæn hud!

Så skulle det være på plads!

Men må det også gerne være både nemt, effektivt og mildt, så kan jeg varmt anbefale at kigge nærmere på A-Dermas nye og opdaterede Micellar Water til sensitiv hud.

A-Derma Sensifluid Micellar Water fordeles blot på en vatrondel og bruges i hele ansigtet (også på øjne, læber og evt. andre steder, hvor man har makeup), hvor den renser utroligt effektivt.

Den helt store forskel ift. så mange andre renseprodukter er, at den ikke niver og hiver nogen steder, og at den ikke udtørrer huden efterfølgende.

A-Derma Sensifluid Micellar Water forhandles bl.a. her.

M2 Beauté Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray
Jeg kan personligt ikke rigtigt få nok af fugtboostere – hverken om sommeren eller om vinteren. Og den nye M2 Beauté Ultra Pure Solutions Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray (kært barn har lange navne …) er lige netop sådan én!

M2 Beautés nye ansigtsspray er ikke en mist, og det er ikke et serum, men det er noget midt i mellem, som trænger endnu dybere ind, hvor fugten ofte er virkeligt værdsat, og hvor vores creme fx ikke kan komme i noget, der minder om nærheden.

Jeg bruger sprayen mellem min Eau Thermale og mit serum for et ekstra skud fugt på spray. Men den kan også fint ligge i tasken og hives frem, hvis man har brug for et friskt skud peptider, masser af B-vitaminer og et ekstra skud dejlig ungdommelig glød.

M2 Beauté Ultra Pure Solutions Cu-Peptide & Vitamin B Facial Nano Spray forhandles bl.a. her.

The Body Shop Instamatte
Fedtet T-zone er noget, fanden har skabt. Man har lige lagt en ih så dejlig pudderfoundation, man cykler på job, låser sig inde på toilettet, og hopla! Så er den fedtede pande der igen.

Der er dog måder, hvorpå man kan undgå diskokugle-looket i panden, og det er ved at duppe med lidt Instamatte under eller over den øvrige makeup (begge dele er lige effektive, synes jeg), for så holder panden sig lige lidt mere mat – og det gør den hele dagen.

Instamatte fra The Body Shop kan i øvrigt også bruges på læber eller andre stedet i ansigtet, hvor man gerne vil have et mat resultat, som holder en god del af dagen – og i hvert tilfælde i længere tid end en cykeltur på 20 minutter til job!

The Body Shop Instamatte er ikke helt i handlen endnu. Men du finder flere gode materende produkter her.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil
Sommer er nok den årstid, der lægger mest op til et nude makeup-look, hvor der er skruet helt ned for alt makeup, og naturligheden får lov til at kigge frem. Men det betyder jo ikke, at man ikke stadig kan forkæle sig selv med en smule farve på læber og kinder.

Til det formål er Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil som skabt, fordi den lette lipgloss giver et strejf af farve og derudover en hel masse pleje til læberne. Jeg har også fundet den frem på farten de par gange, jeg har glemt at påføre blush eller highlighter på kinderne. Der giver den nemlig også et lille friskt farvepust.

Sheer Kiss Lip Oil er oven i købet rigtigt fin at hive op ad tasken, og så er den nem at bruge.

Elizabeth Arden Sheer Kiss Lip Oil forhandles bl.a. her.

Exuviance Bionic Body Polishing Masque
Det sidste produkt, jeg vil fremhæve som favorit her til sommeren, er den utroligt lækre kropsmaske fra Exuviance.

Bionic Body Polishing Masque er den kropspeeling, du går til, når du skal vise hud og derfor gerne vil have  fjernet døde hudceller, give huden et friskt udseende og noget glød.

Peelingen masseres bare på fugtig hud (tag evt. et skridt ud af badet for et kort sekund) og særligt på tørre områder som fødder, knæ og albuer, hvor den sidder i et par minutter for dernæst at blive skyllet af.

Det bedste resultat fås, hvis man lige giver kroppen en ordentlig omgang bodylotion efter brug.

Exuviance Bionic Body Poilshing Masque forhandles bl.a. her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste skoledag og et farvel til et hårdt år