Hudplejerutiner, der forbereder huden til solen - også om vinteren

[ Advents-konkurrence ] Julen varer lige til nytår

[ Indeholder reklame ]

Egentligt var jeg en smule i tvivl om, om jeg havde tiden og lysten til at lave alt det her hurlumhej omkring julen, julekonkurrencer og alt det der, som jo egentligt hører sig til. Det er en hel del arbejde at stable sådan nogle julekonkurrencer på benene, og jeg får en travl december.

Men så kom jeg i tanker om, hvor hyggeligt, det jo faktisk samtidigt er. Og at I er nogle dejlige mennesker, der sidder derude på den anden side af skærmen. Dejlige mennesker, som læser med igen og igen, kommenterer, sender mails og søde tanker og alt muligt andet. Og hvem fortjener egentligt mere forkælelse end sådan nogle som jer?

Derfor har jeg ret spontant stablet en række adventskonkurrencer på benene. Den første sidder du og kigger på lige nu, og de tre efterfølgende vil falde i løbet af de kommende uger. Og vinderne vil blive fundet de fire kommende adventssøndage – præcis, som det skal være!

Lige om lidt skriver vi da også december. Og en af de traditioner, jeg har allermest kær omkring julen er egentligt optakten til julen. Alle de fine juletraditioner, pynten, det glade barn (julemanden kommer ikke med gaver til sure unger!) og, ikke mindst, de små overraskelser, der venter på en i julekalenderen uanset, om denne er fyldt med chokolade, karameller, små cremer eller noget helt fjerde.

Faktisk er traditionen med julekalendre så hyggelig, at det altid er lidt antiklimaks efter jul, hvor der pludseligt ikke venter små gaver, når man står op.

Countdown to new year kalender the body shop julekalender til voksne nytårskalender urbannotes.dk

Det er der dog råd for. The Body Shop, som var de første til i sin tid at lancere en skøn beautyjulekalender, har nemlig i år også lavet en yderst herlig nytårskalender: En nedtælling til nytår med hele otte små gaver – en til hver dag fra jul og til og med nytårsdag. På den måde kan man tælle ned til nytår på samme hyggelige måde, som man tæller ned til jul.

Oven i købet er den fine Countdown to New Year! kalender fra The Body Shop pakket ind som en fin stjerne. Og selvom jeg ikke ved, hvad der er i kalenderen (endnu), så vil jeg gætte på, at det er otte lækkerier, som man kan have glæde af i dagene op til nytår og til selve nytårsaften, hvor der gerne må være lidt mere glimmer på tilværelsen, samt måske også i dagene efter festlighederne, hvor huden typisk har brug for fugt og kærlighed.

Jeg er personligt helt klar på, at det bliver en ny tradition, at vi ikke kun skal forkæles med en julekalender men også med en nytårskalender. På den måde varer julen godt nok ikke nødvendigvis til påske – men den varer i det mindste til nytårsdag.

Er du også vild med tanken om en skøn og festlig nedtælling til nytår, så kan du vinde en Countdown to New Year! kalender fra The Body Shop lige her:

Vind en Countdown to New Year! kalender fra The Body Shop
The Body Shop har været så rare at gå med til at forkæle en af mine læsere med den fine og festlige Countdown to New Year! kalender.

Du kan dermed vinde en nytårskalender fra The Body Shop med i alt otte lækre gaver. Kalenderen koster 395 kr., men indholdet har en værdi af 625 kr.

For at deltage skal du:
– Fortælle nedenfor i kommentarfeltet, hvordan du skal holde nytår i år
(husk at skrive en mail, hvor du kan fanges, hvis du vinder)

Følg evt. bloggen her, så du kan holde øje med, om du bliver den heldige vinder af kalenderen.

Jeg finder en heldig vinder 1. advent, søndag den 3. december 2017, og vinderen bliver offentliggjort her på bloggen.

Orker du ikke at vente på at se, om du vinder, så kan den skønne nytårskalender købes her.

106 kommentarer

 • Katrine Graves Petersen

  Jeg skal holde nytår I NYKØBING FALSTER

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline S

  Min veninde og hendes kæreste holder nytårsfest, og det glæder jeg mig meget til at være med til. Min kæreste skal til Kina over jul og nytår, hvilket selvfølgelig er lidt ærgerligt, så jeg glæder mig til at være sammen med en masse venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg skal fejre nytår med min lille, elskede søn Pelle på knap 2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny C

  bare med kæresten så ikke noget vildt festivas .-)
  krydser fingre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Hos 3 gode vennepar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det bliver en tur til England med veninderne, bare stille og rolig med lækkert mad:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna H

  Jeg tror, det bliver stille og roligt med nogle gode veninder – eller måske min familie, hvis alt går galt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmaline

  Jeg trak nitten, og skal derfor på arbejde nytårsaften.. <3 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie N

  Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg skal endnu. Forhåbentlig noget rigtig festligt med masser af glitter, bobler og lækker mad i rigtig godt selskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Vadsager Fey

  Jeg skal ikke holde nytår som sådan 🙂 Jeg skal bare være i nattøj og tilbringe hele dagen i sengen.. Alene 😊❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det bliver stille og roligt, fordi jeg har en datter på 1 år, som endnu ikke forstår det. Så vi skal bare spise noget god mad og drikke et enkelt glas bobler kl.00 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Danneris Kristensen

  Nytåret er ikke helt på plads endnu. Vakler imellem stor single fest i Aarhus eller wellness hotel i Tyskland- et er dog sikkert, det bliver under alle omstændigheder i selskab med min bedste veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine matz

  I år er den bare stille og rolig. Med to børn så skal Vi bare hygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal holde nytår med min kæreste og vores venner – glæder mig rigtig meget 🙂

  Hvis jeg vandt, ville jeg dog give min søster kalenderen! Det fortjener hun 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg skal holde nytår med min kæreste og er vennepar 🙂 det bliver så hyggeligt!

  Hvis jeg vandt, ville jeg dog give gaven til min søster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vi vil holde en stille og rolig nytårsaften i femsomhed i år – min mand, vores børn og jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Skal holde et stille nytår med kæresten i sommerhus, da vi skal op og på job d 1/1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal være hjemme sammen med min mand og vores fire børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Har endnu ingen planer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holmgren

  Jeg skal fejre nytår med min søde kæreste. Helt hvor og hvordan er ikke helt besluttet endnu, men når det bliver med ham kan det kun blive godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Jeg skal holde det sammen med min mand og vores tre drenge i alderen 1,5 til 8 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ved det ikke helt endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse quebec

  Skal holde nytår med min familie i år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • linda christiansen

  sammen med familien hos min moster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi holder nytår på hyggeligste vis hos en tidligere kollega – en masse unger – lækker mad – kransekagen og champagnen er skiftet ud, til fordel for hjemmelavede flødeboller og asti (Yes) . Oveni hatten er der selvfølgelig konfetti en mass’ og knaldperler (holdes ikke hos os 😜)
  Dejlig jul og et fantastisk nytår ønskes i alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Appel

  Sammen med familie og venner, ikke noget stort da vores pige på 13 måneder skal være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte krog sørensen

  I år skal jeg være sammen med dejlige venner og nye bekendte. En broget forsamling, en gravid, en skal på job, 2 er lige kommet hjem fra ferie og alle hjælper til, deles om opgaverne og fælles vil vi gerne have en skøn og nærværende nytårsaften med hygge , grin og tilbagelænet nydelse ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrith H. Poulsen

  Jeg skal holde nytår hjemme med min kæreste og vores 2 hunde, de er ikke så glæde for nytårsskyts, så vi hygger bare uden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg skal holde nytår med en masse dejlige børn på et plejehjem i Uganda. Glæder mig faktisk meget, selvom det bliver den første nytår uden familie og venner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Vi har ikke helt planlagt nytår endnu – men regner med at holde det hos vores bagnabo … med en masse børne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  med en god gruppe venner fra mit gamle kollegie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg skal til Ærø og mødes med mine gamle folkeskolevenner, det har været en tradition igennem de seneste 5 år, og det er altid en fornøjelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Marie

  Skal holde sammen med kæreste og nogen venner.
  Bliver en meget rolig juleaften da jeg er høj gravid.
  Så ingen alkohol med en masse lækker mad og hygge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Guldbrandsen

  Jeg tror, vi skal holde en hyggelig aften med gode venner. Jeg har altid haft det lidt stramt med nytårsaften – der ofte har været jagten på den bedste fest hvor ingen kan bestemme sig for hvis nu der skulle komme et bedre tilbud. Så kan ikke forestille mig en bedre nytårsaften end en god middag med gode venner hvor vi kræser lidt ekstra for maden og hygger med børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Andersen

  Jeg skal være årets nytårsværtinde, når min familie skal fejre nytåret med min skønne veninde og hendes kæreste og børn. Jeg glæder mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Nytåret skal fejres med min familie og gode venner + dem der lige kigger forbi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Vi skal holde nytår hjemme med gode venner og deres børn. Forhåbentlig vil det blive ligesom sidste år, hvor der kom mange andre forbi, så vi talte, at vi havde været 35 mennesker ialt 💃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria ørum

  Vi har faktisk ikke fundet på noget endnu til nytår, vedbare at min mand og vores 4 drenge er hjemme hos hundende også må vi se hvem der ellers dukker op 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sammen med min veninde og hendes kæreste, der lige er flyttet i hus 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det bliver en hyggelig aften med gode venner og lækker mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna-Kathrine

  Jeg er så heldig, at mine veninder fra Finland og Østrig kommer til Danmark for at holde nytår med mig. Derudover kommer mine søde veninder fra Danmark også. Jeg glæder mig så meget til at fejre nytåret med dem alle!🌟✨💫✨🌟✨💫 Jeg er allerede utålmodig, men en count Down kalender ville da gøre ventetiden meget kortere og rarere 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Nytåret skal fejres med min mand og børn, og så skal vi fejre det sammen med vores venner og deres børn 💚🍾

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mit nytår bliver det mest afslappede jeg længe har haft! Jeg har valgt i år at tilbringe nytår sammen med min bror og far i mit barndomshjem. Det har været en beslutning som jeg har overvejet længe, da jeg har følt at der var en “forventning” om at man holder nytår med sine venner og drikker alkohol.
  Men mon ikke mit nytår bliver mindst lige så godt som de tidligere år? Den står blot i familiens tegn for en gangs skyld. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg skal fejre jul sammen med mine forældre med masser af god mad. Jeg glæder mig til en hygge aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg skal fejre nytåret med min søster 🙂 Vi plejer at have det rigtig hyggeligt, god mad, god vin og masser af kærlighed 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda L Pedersen

  Jeg skal holde nytår hjemme med lidt god mad lg snacks. Min hund er panisk for fyrværkeri så jeg prioritere at blive hjemme og hygge om ham ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg skal holde nytår med mine bedste og tætteste veninder. Vi var spredt sidste år, så det bliver skønt at være samlet igen i år! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Skal holde nytår med mine folkeskoleveninder inde i Down town Horsens og et smut i byen :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal holde nytår med mine skønne veninder. Vi skal spise noget god mad og skyde en masse fyrværkeri af. Jeg glæder mig allerede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hasfeldt

  Jeg skal holde nytår med min kæreste og et vennepar ☺️ vi skal bare hygge og gave god mad og vin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg skal i år holde nytår med min bror og svigerinde hos nogle af deres venner- så kunne godt brug eller ekstra glimmer til en brag af en fest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Lea

  Vi har ikke besluttet endnu hvor vi fejre nytår, da vi har både nogle traditioner der skal holdes og forskellige invitationer. Håber det snart kommer på plads dog, og at jeg kan deltage alligevel! Skøn præmie, præcis som du siger er det lidt antiklimaks der efter jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Vi skal holde jul med gode venner – godt med traditioner – også til nytår – og det tæller jeg gerne ned til med den lækre kalender

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg skal holde nytår med mine gamle venner, håber dog stadig på en spontan tur ned til varmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Jeg skal holde nytår i Vodskov sammen med en ny vennegruppe. Det glæder jeg mig rigtig meget til! 💥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Jeg skal holde nytår sammen med en af mine bedste veninder. Det bliver bare os to, og jeg kan slet ikke vente. Hun har nemlig været i USA i et år nu, så gensyns glæden bliver så stor, når hun endelig kommer hjem til mig igen. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sophie

  Jeg skal holde med mine veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  mon ikke et par af de mindreårige børnebørn kommer;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  mon der ikke møder et par af børnebørnene op:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Truc Hoang

  Vi plejer at holde sammen med min svoger og hans familie, da vi altid hygger os med god dynamik ml de voksne. Børnene er jævnaldrende og leger utroligt godt sammen med sammenlagt konflikter der kan tælles på en hånd i de 6-7 år de har været til.
  I pr bliver dog lidt anderledes, da min svoger er helt alene i år, hvilket er en længere og ubehagelig historie, så han holder sammen med os og min søsters familie. Det bliver hjemme i vores stue og vi skal i køkkenet og lave lækker mad og traditionen tro sikkert med alt godt fra havet. Alle overnatter så der er ingen undskyldning for ikke at feste igennem når børnene er puttet i seng 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Jeg skal fejre nytår med en lille gruppe veninder, det er altid hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte L.

  Jeg skal holde Nytår hjemme med kæresten og vores børn. Er faktisk ikke det store Nytårs-menneske og synes fyrværkeri er en frygtelig opfindelse, så tænker vi bare holder os indenfor og fyre lidt konfetti af ;o) Godt Nytår Conni :o* (Men derfor kan man vel stadig godt vinde en lækker Nytårskalender)? ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde nytår herhjemme sammen med min mand og vores børn (med mindre nogen af dem finder på noget andet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  I år skal mine børns far have dem til nytår- jeg skal for første gang i mange år til “voksen” nytårsaften med gode venner ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Laaaaaaaangt ude på landet i det mørke Jylland sammen med mine børn, mand og en veninde – og det bliver så hyggeligt og skønt at komme ud i stilheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Vi skal i år holde sammen med gode venner som også har tvillingepiger lige sol vi har (to år i mellem pigerne) det bliver med masser af god mad, drinks og nytåtsquizzer til de voksne med præmier. Og så får vi altid også champagne til dronningens nytårstale

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Vi holder altid nytår med to hold af vores naboer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  vi regner med og holde nytår hjemme med et vennepar. Med 4 små børn er det hyggeligt her, men også nemmere👍.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg har planer om at holde det med min klasse fra gymnasiet. Det er noget tid siden, vi har set hinanden, så det skal nok blive sjovt og hyggeligt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Dejligt som du har skaffet forkælelse:-)
  Jeg er vild med The Body Shops produkter, så deltager med glæde:-)
  Til nytår skal vi være sammen med en flok hestevenner. Vi deler jo så mange fælles projekter og arrangementer i hverdagen, så nu har vi besluttet at fejre nytår sammen.
  Håber du selv har en god plan til nytår:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia L. Hansen

  Ih den er så fin den nytårs kalender 🙂 Vi har endnu ikke lagt nogen planer, regner med vi hygger herhjemme med god mad og lækkerier <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er lidt langsom i planlægningen – har endnu ikke planlagt noget, men regner med det skal være stille og roligt med noget god mad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Pga vores hund ikke kan lide fyrværkeri har vi de sidste år nusset om ham🐶🎉❤️ Vi går dig ikke ned på hyggen og lækker mad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Åh! Holder helt med hunden her! Hader faktisk fyrværkeri 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania Pedersen

  Jeg skal være herhjemme sammen med min kæreste og måske et vennepar… Jeg tager nytåret stille og roligt, da begge mine teenagere skal til hver deres fest… ooog nok er det fedt for dem… men det er også fedt for mor her, at være tæt på og kunne komme rimelig hurtigt, hvis “nogen” får en tår over tørsten eller få brug for hjælp 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Ha ha! Det lyder som en alle tiders plan 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Nyboe Pedersen

  Jeg ved endnu ikke helt hvor eller sammen med hjem jeg skal holde nytår. Men en ting er sikker. Vi skal fejre min mands fødselsdag. For han har nemlig fødselsdag d. 31. december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   På forhånd tillykke med manden! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Hansen

  Hold da op en lækker give-away!
  Jeg skal først fejre det nye år med dejlig mad og hygge sammen med mine bedste veninder, hvor der senere på aften kommer lidt flere til at feste. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah jill kjæreby Sørensen

  Vi skal i traditionen tro holde nytår med vores venner, 🙋🙋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg skal fejre aftenen, mens jeg er på arbejde på det plejecenter, hvor jeg er ansat 😀 De fleste af beboerne er sikkert hjemme, da det er de færreste, der kan holde til en hel aften i byen. Det skal nok blive hyggeligt. I hvert fald vil jeg gøre mit til at beboerne får en hyggelig aften 🎉🎆
  Jeg får fri kl. 23, så jeg kan nå hjem til at springe ind i det nye år sammen med min kæreste og vores tre børn (måske kun 2 – Knægten på 16 synes nok ikke at det er det fedeste at være hjemme ved mor og papfar)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder alt i alt som rendyrket hygge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi skal bare være herhjemme med børnene. Intet vildt, men pynter op og hygger i roligt tempo. Jeg har for en gang skyld juleferie, så sådan en kalender ville være helt fantastisk at vinde, så jeg rigtig kan nyde dagene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Ja, det ville da være perfekt timing med lidt nytårsforkælelse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C Jensen

  Jeg skal fejre nytår sammen med min søn på 8 år og vores lille hund ✨💥😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder dejligt! Rigtig god fornøjelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Pedersen

  Jeg skal holde nytår med min mand og mine børn, og det bliver bare så skønt 🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Skal holde jul i Sverige hos min kærestes ven, sammen med vores unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal holde nytår med min kæreste. Vi vil lave en masse lækker mad og nyde en stille og rolig aften i hindandens selskab 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det gjorde min mand og jeg også ofte i gamle dage. Det er nu hyggeligt bare at have en stille og rolig aften i tosomhed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Jeg ved faktisk endnu ikke hvordan eller hvem jeg skal fejre nytår med – har nemlig overvejet at tage en spontan rejse lige inden måske, for at udfordre mig selv lige op til det nye år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Vi rejser faktisk efterhånden også altid ud over nytår. Det er en dejlig måde at starte det nye år på, og det kan godt anbefales 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miranda

  Jeg skal hoppe ind i det nye år sammen med min kæreste og vores til den tid 1-årlige datter i sommerhus sammen med min søster og hendes kæreste. Der kommer ikke til at være meget fyrværkeri der, men til gengæld den vildeste stjernehimmel, hvis vejret er med os ☺️🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Stjernehimmel lyder også en del mere fredeligt end fyrværkeri.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Jeg vil holde nytår her hjemme og hygge med venner og naboer !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder dejligt og hyggeligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Hvor er de fede – og god ide! For fjerde år i træk holder vi nytår med min veninde, der har mand, børn og hund der matcher mine ditto i alder og interesser. Sindssygt hyggeligt – og med masser af dans og drinks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Det lyder også virkeligt hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg skal holde nytår med mine bedste veninder, med god mad dans og musik. Senere på aftenen tager vi til en større privatfest.
  Har kigget på the bodyshops julekalendre så mange gange, men budgettet er desværre ikke til det, når der er så mange andre, som skal forkæles i år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   Jamen så krydser jeg fingre for, at det bliver til en nytårskalender i år 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  HAr ikke planlagt det endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg skal holde en stille og rolig nytår hjemme sammen med min mand og 3 børn og min mor 🙂
  og hvis du trækker mit navn så kontakt min på helle@mody.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Conni Lagergreen Schmidt

   En stille og rolig nytårsaften er simpelthen også bare rar!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hudplejerutiner, der forbereder huden til solen - også om vinteren