Nytår i Sydney - den slags som skal opleves minimum en gang i livet

Balancekunst med bObles

Det der med balance kan være en svær størrelse. Indtil Lillemanden startede til gymnastik for et par år tilbage, var hans balancekunster ikke synderligt imponerende.

I starten gik han da også med livrem og seler, når han fx. skulle gå på bom – og med et fast og sikkert hold i en forælderhånd.

Med tiden er balancen dog blevet en anelse bedre, og vi træner på alt fra kanstene, hegn, trapper og alt andet, vi kan komme i nærheden af, fordi han synes, det er sjovt, og fordi det er så vigtigt, at balancen er i orden.

Gymnastik er dog forbeholdt vintermånederne, og hverdagens balancekunster sker mest, når vi har tid til at gå en tur og give os ekstra god tid til at balancere derudaf.

bobles-balance-urbannotes-dk

Efter vores seneste møde med bObles er der dog kommet en bObles Turtle ind i hjemmet. En lille skildpadde i EVA-skum, som er en guds gave til balanceudfordrede børn (og voksne!) Den betyder, at der lige pt bliver lavet balancekunster i stuen, i køkkenet og på børneværelset stort set alle døgnet vågne timer.

Den betyder også, at Lillemanden på meget kort tid er blevet langt bedre til at balancere på begge fødder, på en fod, på numsen og på knæene. Og det bedste er, at han nyder det helt vildt! Han kan faktisk næsten ikke holde sig fra den lille skildpadde, når han kommer i nærheden af den.

bObles skildpadden kan virkelig anbefales, hvis der er lidt usikkerhed ift. balancen. Det går lynstærkt, og afstanden fra den lille skildpadde til gulvet er langt mere overskuelig for sådan et lille menneske end fx. en bom.

bobles-skildpadde-balance-urbannotes-dk

Derudover har vi sandet, at en lille tur på skildpadden også kan være ganske sund for voksne. De fleste af os kunne sikkert godt trænge til en lille udfordring af balancen i ny og næ.

bObles Turtle forhandles bl.a. på bObles webshop.

bObles Turtle er modtaget til test. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår i Sydney - den slags som skal opleves minimum en gang i livet