Lille hjælp med stor betydning

Et lille tip til (andre) fans af CND Vinylyx – nye effekt top coats

[ Indeholder reklame ]

Vi kommer ikke udenom, at nogle af mine absolutte favoritneglelakker i hverdagen er CND Vinylux. Bevares, jeg ville gerne have tid til at få lavet shellak et par gange om måneden hos en professionel. Jeg ville også gerne have tid til at lægge en ny frisk neglefarve et par gange om ugen.

Men i hverdagen skal det tit gå stærkt, og en neglelak må også gerne holde længe, og i den forbindelse er CND Vinylux neglelakker bare nogle af de bedste, fordi de tørrer hurtigere end de fleste andre neglelakker, jeg har prøvet, og så holder de cirka en uges tid (nogle gange endda i længere tid …)

CND lancerer sådan cirka en lille ny serie af farver hver sæson. Sådan en kollektion består typisk af en håndfuld nye farver, der er tilpasset sæsonen. Således også denne sæson, hvor forårsfarverne bl.a. består af bløde og fine pasteller.

De smukke farver forsegles med en top coat, som sørger for at hærde neglelakken, så den altså holder i cirka en uges tid.

cnd vinylux sweet escape top coat pearl glitter matte original coffee cappuccino culture cardigan urbannotes.dk

Men denne sæson har CND også lanceret en lille fin ny linje af top coats til at lave effekter med.

CND Vinylux Long Wear Top Coat fås altså nu som Pearl Top Coat, Glitter Top Coat og Matte Top Coat, så man fx kan give sin favoritneglelak et perlemorsskær, som jeg har gjort på billederne, hvor jeg har brugt den nye CND Vinylux #307 Soulmate fra den helt nye CND Vinylux forårskollektion med Vinylux Long Wear Pearl Top Coat på toppen.

Hvad de to andre nye top chats gør, afslører navnet vist helt af sig selv …

cnd vinylux sweet escape top coat pearl glitter matte urbannotes.dk

Personligt synes jeg, de nye top coats er en super fin tilføjelse til CND Vinylux universet, fordi man på den måde kan give sin gode gamle yndlingslak nyt liv med sjove effekter, og man får helt nye muligheder for kreativitet, hvis man fx er typen, der giver sig i kast med nail art eller bare vil tilføje lidt glitter, mathed eller perlemorsskær til en negl eller to.

Samtidigt forsegler de nye Long Wear Top Coats til CND Vinylux systemet neglelakken på samme måde som den almindelige top coat. Så man forlænger (heldigvis) ikke den rum tid, som man skal bruge på at få smukke negle. Man får blot en helt anden finish til de farver, som man måske bruger rigtig tit og derfor gerne vil lege lidt med uden, at det bliver alt for besværligt eller tidskrævende.

Jeg synes i hvert tilfælde, det er en brilliant tilføjelse til en i forvejen brilliant serie. Så er du (også) CND Vinylux fan, så er tippet hermed givet videre.

De nye CND Vinylux Sweet Escape lakker og nye top coats med effekt forhandles her.*

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille hjælp med stor betydning