Noget om madglæde + en suveræn plantebaseret #tortillatrend opskrift

Et smugkig på det nyrenoverede soveværelse – nu med “wanderlust” på væggen

Desenio plakatvæg urbannotes.dk indretning plakathylde plakater

Man var efterhånden ved at miste håbet om, at vi nogensinde ville blive færdige med at renovere vores soveværelse. Jeg var i hvert tilfælde! Siden vi fandt skimmel på mere eller mindre hele ydervæggen i februar sidste år, er der da også gået en god rum tid, inden vi nu igen for alvor kan bruge soveværelset.

Først blev der bygget en skøn skøn bogreol/rumdeler af en dygtig snedker, så rykkede skimmelsaneringsfolkene ind, så murere, maler, elektriker og VVS’er. Og nu, knap et år senere, står vi simpelthen med et soveværelse, som er totalrenoveret fra top til tå (næsten), og som vi endelig igen kan flytte ind i.

Det har trukket tænder ud. Som i virkelig virkelig mange tænder ud!! Men des mere glæder vi os nu over, at soveværelset igen står – og endda finere end nogensinde!

Med den nye indretning har vi også fået mulighed for at tænke lidt nyt til soveværelsets vægge. Nogle af de gamle billeder og plakater skal naturligvis op igen. Men vi vil også gerne gøre lidt nyt hist og her, nu hvor rummet føles helt anderledes – og meget mere rummeligt og lyst!

Jeg vil dog samtidigt ikke haste noget igennem, så vi tager indretningen stille og roligt for, at det hele skal blive, som vi allerhelst vil have det – også på den lange bane.
Desenio plakatvæg urbannotes.dk indretning plakathylde plakater Desenio plakatvæg urbannotes.dk indretning plakathylde plakater.jpg

I første omgang har vi fået lidt nye motiver op over sengen. Det har allerede gjort rigtigt meget for hyggen i rummet.

I valget af de fleste af de nye plakater har vi drømt os væk til Japan: Til at spise dejlig ramen (en af mine helt store favoritretter!!) og at se smukke solnedgange. Inden coronaen var vi nemlig i fuld gang med at planlægge en rejse til netop Japan. Den blev, ligesom alle andre rejser i 2020, ikke til noget. Men derfor kan man jo godt drømme sig væk i ny og næ. Ja, faktisk hver gang man går ind i soveværelset.

Alle plakater og rammer til den nye billedvæg er fundet på Desenio.

Det er bl.a. blevet til en skøn plakat med netop en skål ramen, en plakat med en fin blodrød sol, der fiskes op med spisepinde, og et motiv med japanske bølger ved solnedgang.

Desenio plakatvæg urbanotes.dk indretning plakathylde plakater

For at det ikke skulle blive for meget Japan, har jeg mikset med plakater, der passer i farverne, og hvor motiverne talte til mig på den ene eller anden måde. Bl.a. synes jeg, den skønne grafiske dame, er mægtig flot, og det samme er den simple Bauhaus plakat.

Vi har sat alle plakaterne i rammer og på en billedhylde, så vi nemmere kan skifte billeder og motiver ud løbende uden at skulle bore nye huller i de helt nyrenoverede vægge. Sådan nogle helt glatte spartlede vægge er man lidt øm overfor, ikk’!!

Nettet er i øvrigt også fundet på Desenio. Jeg bruger stofnet til alt og slider dem op, og så var det bare alt for fint til at modstå.

Jeg skal nok vise mere af soveværelset frem snart. Nu skal vi lige finde ud af, hvordan det hele skal indrettes. Men et lille smugkig af den vanvittigt smukke snedkerbyggede bogreol med genbrugsruder fra Genbyg kan du da lige få her til sidst.

Skulle du i øvrigt på nuværende tidspunkt være i tvivl, så nej, jeg er ikke typen, der bruger krudt på at stryge sengetøj. Så er det mysterie ligesom afdækket …

snedkerreol med vinduer urbannotes.dk

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om madglæde + en suveræn plantebaseret #tortillatrend opskrift