MiniCruise i absolut børnehøjde

Postkort fra et minicruise til Oslo

oslo-operahus-urbannotes-dk
Min tanke var egentlig, at nu hvor vi kom tidligt hjem fra Oslo her til formiddag, og hvor jeg ville være frisk og veludhvilet, fordi vi jo rigtigt havde fået slappet af, spist god mad og hygget i hinandens selskab, så skulle jeg bruge søndagen på at forfatte et par fyldestgørende indlæg om vores lille tur til Oslo, mens turen stadig var i frisk erindring, og jeg stadig havde alle de sjove og spændende detaljer stående på nethinden.

Tanken var også, at turen med Oslobåden skulle være helt på Lillemandens præmisser med skattejagt, pizzarestaurant, hoppeborge og alt, hvad dertil hører.

Det var den så sandelig også! Og det fra morgen til aften. Vi har tosset og hygget og tegnet og spist kage og is og talt i ét væk fra morgen til aften, været pirater, hoppet i sne og hygget.

Alt, hvad der hed iPads, computere Nintendo og alt det andet, der normalt lige giver forældre og børn et pusterum i løbet af en normal hverdag, var med vilje ikke taget med på turen, så det har været nærvær med nærvær på – og med fuld knald på – også på antallet af børn og på aktiviteter.

Derfor bliver det heller ikke til nogle af de indlæg, jeg ellers har gået og tænkt over de seneste par dage. I hvert tilfælde ikke i dag.

Jeg er nemlig kvæstet! Jeg er helt død og udmattet og færdig. Selvom det har været virkelig sjovt og rart og utroligt hyggeligt, så er det også hårdt at være så meget på en hel weekend, som man er, når man er alene af sted.

oslo-oslobaaden-urbannotes-dk

Inden jeg derfor lægger mig i fosterstilling og tænder for Netflix og brygger en kop mokka og stirrer ud i luften, så vil jeg lige slutte med at tage hatten af for alle de pædagoger, der er sammen med hobevis af børn hver dag, alle de enlige forældre, der klarer hverdagen uden at miste pusten, og de damer, der underholder ungerne på Oslobåden hver aften med sang og virkelig meget energi. Respekt!

Nå men, jeg glæder mig til at fortælle meget mere om vores virkeligt fede minicruise til Oslo snart! Men det hele bliver lidt sjovere og federe at læse, hvis der også er lidt energi bag indlæggene. De bliver også sjovere at skrive, kan jeg afsløre.

morgenmad-oslobaaden-urbannotes-dk operahus-oslo-urbannotes-dk oslo-ferie-rejse-urbannotes-dk

Billederne er i øvrigt direkte knappet fra Instagram, så hvis du følger med der, har du måske set dem før. Kameraet er dog fyldt med lækre billeder fra både Oslobåden og Oslo. De skal lige redigeres og sorteres, når jeg kan holde øjnene åbne igen 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MiniCruise i absolut børnehøjde