Humdakin - fordi din farmor ville elske det!

Smugkig på foråret: Ramasjang Kluns – nu med Motor Mille

[Indlægget indeholder reklamelinks]

ramasjang-kluns_motor-mille_urbannotes-dk

Da Fred’s World by Green Cotton i sin tid lancerede den første Ramasjang Kluns-kollektion, var det kun med udvalgte karakterer. Ganske enkelt, fordi det var de karakterer, som de havde fået lov til at gengive fra det populære børneunivers på tøjet.

Der manglede dog, efter manges mening, en bestemt karakter fra Ramasjang – nemlig Motor Mille!

Ja, faktisk var der så mange mødre og børn, der skreg efter fartglade Motor Mille, at de dygtige økoglade mennesker bag Fred’s World by Green Cotton ikke kunne gøre andet end at gå til tegnebrættet for at designe en ny kollektion, hvori Motor Mille naturligvis indgik!

Med foråret kommer som regel også gode nyheder, og en ny Ramasjang Kluns-kollektion bliver naturligvis også en realitet, når vi rammer den nye sæson. Denne gang med flere styles med Motor Mille!

Men naturligvis byder den nye omgang Ramasjang Kluns også på gensyn med Ramasjang Mysteriet og (alle tiders mom crush) Kristian, Onkel Reje, Rosa fra Rouladegade, Hr. Skæg og flere.

Der er ikke et barn i hele Danmark, der ikke vil elske at iføre sig de farverige herligheder, og jeg tror faktisk også, at jeg ville vinde ret mange points på mor-kontoen, hvis jeg kom hjem med sådan en Ramasjang Mysteriet t-shirt, en bluse med Onkel Reje eller for den sags skyld en Motor Mille hue.

Heldigvis er store dele af kollektionen da også tænkt på tværs af køn, så det ikke kun er drengene, der kan få en fan t-shirt med Hr. Skæg, eller pigerne, der kan iføre sig Motor Mille.

Jeg forudser, at man skal være meget hurtig for at få fingrene i de mest populære styles med bl.a. Motor Mille, når Ramasjang Kluns volume SS17 rammer handlen. Så stay tuned!


Ramasjang Kluns kollektionen kommer i handlen til foråret.

 

OPDATERING: På grund af mange forespørgsler, har jeg valgt at sætte link til forhandler ind i indlægget. Klik her for køb!

ramasjang-kluns_motor-mille_hr-skaeg_ramasjang-mysteriet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humdakin - fordi din farmor ville elske det!