24 timer i Stockholm - Rejsen går til Nordens Venedig

Verdens sjoveste bObles gynge-test

Forleden var Lillemanden og undertegnede inviteret inden for hos bObles til en test, som vi begge havde glædet os rigtig meget til.

Vi har nemlig i nogen tid gået og luret lidt på de seje bObles gynger. Men det er blevet ved kigget. I hvert fald indtil forleden, hvor vi endelig fik prøvet sagerne af ved bObles introduktion af de helt nye tumlegynger i fede fede multifarver.

Nu skrev jeg godt nok, at vi var inviteret inden for. Men faktum er faktisk, at vi var inviteret uden for. bObles havde nemlig udnyttet det næsten sommerlige vejr og havde indrettet en lille park-oase med tumlemøbler og masser af gynger i træerne.

Der var en vis herre, der måler lidt over en meter i højden, der var ret begejstret for konceptet!

bobles-gyngle-urbannotes-dk

Den lille smagsprøve hos bObles beviste dog også, hvor bredt bObles produkter egentlig rammer. For alle babyer og børn (og dermed også deres forældre) havde en fest – og det uanset, om de var 4 måneder eller 8 år.

Det er nu engang ikke hver dag, man får lov til at gynge lige så højt, man vil, under et træ og på et dejlig blødt underlag af EVA-skum.

At gynge er i øvrigt noget så sundt for børn (og for voksne), fordi vi får påvirket balancesansen (den vestibulære sans), og fordi det ofte får os til at grine – og at grine er også sundt.

Og så er de nye bObles gynger i multifarver mægtig fine. Uanset om man vælger at hænge dem op i loftet eller under et træ.

bObles’ nye multifarvede tumlegynger forhandles bl.a. på bObles webshop til 1.199 kr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 timer i Stockholm - Rejsen går til Nordens Venedig