Inspiration til årets pakkekalender til de små (og store)

Ananas i egen juice og vores jul i Modemagasinet IN

Sjældent har jeg haft en så syret og blandet dag som den i forgårs. Formiddagen startede med min kære svigerfars og Lillemandens elskede farfars bisættelse.

Med eyelineren hængende i laser (thank god for vandfast mascara!!) hoppede jeg sidenhen på et tog fra Nordsjælland til København, hvor jeg i arbejdsregi var vært for en yderst fin og velsmagende event med Cointreau og med en af Københavns bedste bartendere bag baren, hvor der blev shaket Cosmopolitans, White Lady, Cointreau Fizz, Side Car og Margarita til den helt store guldmedalje.

Oven på en lang dag kunne kollegerne heldigvis overtales til at tage et smut omkring Rossopomodoro for at nyde en af Københavns bedste pizzaer og sludre om løst og fast, mens jeg efterfølgende på vejen hjem ilede mod den nærmeste kiosk for at købe det helt nye Modemagasinet IN.

Det er ikke sådan, at jeg på nogen måde er magasin-junkie, der bare må have det nyeste magasin-fix, lige når det kommer på gaden. Men når jeg i ny og næ køber magasiner, og det sker med jævne mellemrum, så er Modemagasinet IN et af de magasiner, der kommer med mig hjem i stofposen.

Denne gang var der dog en helt særlig årsag til at få fingrene i de glittede sider med det samme.

For efterhånden nogle måneder siden blev jeg nemlig inviteret til kombineret interview og foto shoot på Vesterbro af netop Modemagasinet IN. Og redaktionen havde været så søde at tippe om, at det altså var i torsdags, det nummer, som jeg er med i, udkom.

Bare rolig det er ikke sådan, at der er blevet lavet en modeserie med mig som model 😉 Nej, journalisten fra IN havde istedet fået nys om, at vi ganske ofte holder jul på en lidt anderledes måde end de fleste andre danskere. Og eftersom de til årets juletillæg skulle bruge tre kvinder, der ikke holder jul som de fleste og bryder lidt med de klassiske juletraditioner, så fik jeg altså i sin tid en mail.

modemagasinet in urbannotes.dk anderledes jul inspiration urbannotes.dk

Omgivet af fine julegaveidéer, masser af juleinspiration og andre gode julesager samt to andre kvinder, der har en lidt særlig og rigtigt spændende juleaftenshistorie, har jeg altså fået en fin plads i det nye IN.

Det var lidt sjovt og anderledes at læse et interview, som er foretaget i en tid, hvor alt ting så en lille smule anderledes ud. Det er jo ganske ofte sådan, at det jeg mener og har på hjerte kommer fra hånden og ud i æteren mere eller mindre med det samme og uden fortrydelsesret.

Men ikke desto mindre så er det historien om vores typiske jul, som står der sort på hvidt, og jeg håber, at interviewet (og de øvrige to kvinders julehistorier) kan inspirere til at gøre julen på den måde, som man har allermest lyst til.

Hvis der er noget, jeg har lært af den seneste tid, hvor min svigerfar har været meget syg og derfor har gjort status over sit liv foran os, så er det, at man skal udleve sine drømme – og det gør vi så … også når det handler om julen.

Hvad det hele handler om, kan du jo selv læse i Modemagasinet IN, der er i handlen nu.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til årets pakkekalender til de små (og store)