Opskrift: Nemme müslibarer

Funktionelle svampe + en rabatkode til Mind Studio

[ Indeholder reklame ]

Efter flere rejser til USA (nærmere bestemt Los Angeles, hvor mange af de helse-trends, vi oplever i Danmark stammer fra – på godt og mindre godt) er jeg slet ikke i tvivl om, at funktionelle svampe kan noget. Mine første oplevelser med funktionelle svampe stammer faktisk fra netop USA, hvor jeg købte lidt forskellige kosttilskud med bl.a. Lion’s Mane og Cordyceps med hjem for ”bare lige at prøve det”, du ved. 

For jeg ved jo, at naturen har superkræfter, og at mange af os kan drage nytte af at bruge naturens potentente ingredienser fremfor at fylde kunstige ting og sager og medicin i kroppen.

Og i USA er svampe derfor også KÆMPE stort (i øvrigt sammen med sea moss/alger, som jeg også håber, vi snart får at se i Danmark). Du kan købe kakaoblandinger med Lion’s Mane (på dansk pindsvinepigsvamp), matcha med Reishi og proteinpulver med Ashwaganda. Faktisk er mulighederne næsten uendelige. Det smager godt, men efter at have prøvet lidt forskelligt sporadisk, mærkede jeg ikke nogen forskel.

Indtil jeg så stødte på danske Mind Studio og deres funktionelle svampe og fik læst deres anbefalinger til, hvordan funktionelle svampe faktisk anvendes. For det viser sig, at det ikke hjælper det store at tage en kop matcha med Chaga den ene dag og så lave en smoothie med proteinpulver med Shiitake den anden dag og så i øvrigt måske gøre det samme igen ugen efter. Mind Studio guider i, hvor meget man skal indtage og, at man bør indtage funktionelle svampe dagligt og over en længere periode for at mærke en effekt.

urbannotes.dk mind studis svampeekstrakt mushroom extract rabatkode

Det første Mind Studio produkt, jeg investerede i, var Lion’s Mane. Lion’s Mane er nok den funktionelle svamp, jeg har hørt mest om via fx sociale medier og diverse tidsskrifter, og så er det også den svamp, som jeg elsker at spise som plantebøf til aftensmaden, når jeg lige har været så heldig at få fingrene i de gode sager. Lion’s Mane er nemlig ret hypet, fordi den bl.a. er kendt for at forbedre hukommelsen, booste ydeevne og kognitiv funktion samt mindske træthed, og det kan man jo sådan set ikke få nok af i en moderne verden, hvis du spørger mig.

Nu hvor jeg havde investeret i Mind Studios fine økologiske svampeekstrakter, besluttede jeg mig også for, at jeg skulle gøre det helt efter bogen. Ikke noget med at indtage nogle få dråber den ene dag og så måske gøre det samme igen ugen efter. Jeg brugte, som anbefalet, to halve pipetter Lion’s Mane ekstrakt om formiddagen i min kaffe (Mind Studios dråber kan også sagtens bare indtages direkte på tungen eller i andre typer drikke, men jeg synes faktisk, de gør noget godt for kaffen, så de kommer i formiddagskoppen …) hver dag.

Og ganske rigtigt. Efter måske fjorten dage begyndte jeg at mærke effekten i løbet af dagen. Meget mindre træthed om eftermiddagen, hvor jeg ellers godt har kunnet opleve et dyk i energien, som har givet trang til kaffe og et stykke chokolade. Nemmere ved at holde fokus og bare mere energi i kroppen i det hele taget. En ret mærkbar effekt faktisk!

urbannotes.dk mind studis svampeekstrakt mushroom extract rabatkode

Den oplevelse fik mig til også at hoppe ud i at prøve Mind Studio Chaga, som er en functional mushroom, jeg ellers ikke så ofte er stødt på. Men den kan, efter sigende, beskytte mod oxidativ stress og inflammation samt styrke immunforsvaret. Mind Studio råder til, at den er den første ekstrakt, man tager, i løbet af dagen. Så den skal ryge i dagens første kop kaffe, juice eller te (eller, naturligvis, bare direkte på tungen, hvis man er til det) og måske sammen med Mind Studio Shiitake, som man med fordel også kan tage om morgenen. I det hele taget kan man sagtens mikse og matche sine funktionelle svampe, hvis man har behov for det. Og senere på dagen kan man så tage sin Lion’s Mane svampesktrakt, og derefter måske Mind Studio Reishi, som egner sig godt sidst på dagen, hvor man skal have ro på og begynder at tænke på at få en god, dyb nats søvn.

For god ordens skyld skal jeg nævne, at jeg ikke har prøvet alle Mind Studio produkterne. Jeg har prøvet Chaga og Lion’s Mane og haft god effekt af begge. Dog har Lion’s Mange haft den mest mærkbare effekt hos mig, og det vil nok, ligesom så meget andet fra naturen, være individuelt, hvad der fungerer bedst. Samtidigt er det sværere at mærke effekten af Chaga, fordi man ikke mærker, om fx immunforsvaret boostes direkte på kroppen på daglig basis. Men der har ikke været nogen sygedage i sigte, siden jeg begyndte på ekstrakten.

Derudover har jeg på ingen måder problemer med at falde til ro og sove, tværtimod, om natten, så Reishi ville slet ikke give mening for mig at bruge penge på. Men Lion’s Mane har virket helt fantastisk og mærkbart! Og den vil jeg blive ved med at bruge.

urbannotes.dk mind studis svampeekstrakt mushroom extract rabatkode

Er du også nysgerrig på funktionelle svampe, og vil du gerne prøve svampeekstrakter af, men har prisen afholdt dig fra at springe ud i det? Så har Mind Studio været så søde at dele et rabatlink med mig, hvor du kan få 15 procents rabat på alle produkterne på deres hjemmeside. Så er der vist ingen undskyldning for at prøve de skønne dråber af alt efter, hvad der er dit behov i din hverdag.

>> Klik dig ind her for 15 procents rabat på Mind Studio funktionelle svampe. <<

Og så husk at gøre som mit nye jeg. Vær konsistent med brugen af de funktionelle svampe (ja, ja, vi kan alle glemme en enkelt dag i ny og næ, det er ikke det, det handler om), og tag den anbefalede mængde. Ellers bliver det bare dyre dråber, man hælder igennem kroppen, er min erfaring.

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Nemme müslibarer