Farvel skole, hej sommerferie + juni måneds mest læste

En billedvæg, der vækker minder + en lækker rabatkode

 

love plakater posters hjem desenio rabatkode urbannotes.dk

// Lækre palmer fra skønne Los Angeles, en lufthavnstavle med flere velkendte destinationer og så bare pure love hele vejen igennem. Jeg faldt pladask for det sorte og pastellerne, som passer så herligt sammen. Find plakaterne her: Love Neon No1 plakat med neonskiltTravel The World lufthavnstavlePalm Trees in California palmeplakat.


Koden “urbannotesdk25” giver 25 % rabat* hos Desenio mellem 10. juli og d. 12. juli. Følg @Desenio på instagram for mere inspiration. (*Koden gælder ikke handpicked/collaboration posters eller rammer.)

Vi kan godt lide at rejse. Når vi har tid og råd, tager vi ud og oplever verden. Andre har måske en stor bil og måske endda et hus. Men vi har valgt at prioritere, at en del af vores tid og vores penge skal bruges på at opleve verden.

Men nu er det jo sådan, at man (desværre) ikke kan rejse og opleve verden hele tiden. Livet er jo trods alt mest hverdag, og der er flere aftner hjemme i sofaen end på en strand ved solnedgang i Mexico.

Det betyder dog ikke, at vi ikke kan omgive os med gode rejseminder hver eneste dag året rundt. Og fordi vi måske er lidt sentimentale og godt kan lide at længes og mindes om gode rejsestunder, så er hele vores hjem stort set plastret til med billeder, postkort og plakater, som vi enten har haft med hjem fra en rejse, eller som på en eller anden måde minder os om en rejse eller en destination, som vi holder særligt meget af.

Billederne står og hænger overalt i lejligheden, og de rummer alle sammen søde, gode og rare minder, som vi dyrker hver eneste dag året rundt, fordi de jo er lige der foran os.

I en god rum tid har vi dog haft en billedvæg over sofaen, som vi har været lidt kede af. Den har ikke passet sammen med resten og har heller ikke haft det personlige touch, som vi gerne ville have. Der hang godt nok nogle små fine billeder, som vi har haft med hjem fra San Francisco for nogle år tilbage, men resten af udtrykket var bare forkert og på en eller anden måde slet ikke længere vores stil.

Samtidigt har det dog været svært at finde på, hvad der så skulle ske, og hvad vi egentligt ville have på væggen. For et par uger siden gik jeg dog på udkig efter inspiration på plakathjemmesiden Desenio.

koala ord plakater posters hjem desenio rabatkode urbannotes.dk

// Hjemme hos os står der mindst lige så mange billeder på gulv, hylder og reoler, som der hænger på væggen. Og jeg overvejede et kort sekund, om jeg skulle matche den sjove koala, juice og is-plakat med mit kanvas af et foto, som jeg tog i New York for et par år siden. Men koala-plakaten blev altså til sidst en del af den nye, fine billedvæg. Find plakaten her: Green Juice And Ice Cream plakat.

Desenio har et væld af plakater og rammer og noget nær det største udvalg af plakater i alle former, farver og stilmæssige retninger, jeg længe har oplevet. Og her fandt jeg sørme også endelig den tiltrængte inspiration til vores billedvæg, der naturligvis skulle have et gennemgående touch af Californien med de små øjeblikke fra San Francisco og de høje palmer fra Los Angeles, som jeg er så grænseløst forelsket i, og som er indbegrebet af Los Angeles for mig.

Hele processen var naturligvis ikke så ligetil, som jeg får det til at lyde ovenfor. For undervejs faldt jeg jo også for nogle andre plakater, som røg i kurven, og som jeg måtte klikke hjem, så jeg kunne prøve mig frem, når først rammer og plakater var landet på matriklen, og jeg stod foran vores kommende billedvæg.

rejse ferie plakat plakater posters hjem desenio rabatkode urbannotes.dk

// Work in progress … Jeg overvejede lige et kort sekund, om lufthavnstavlen skulle være en del af billedvæggen, så den kom op på væggen for sidenhen at blive pillet ned igen, så den nu står på gulvet sammen med en lille bunke andre billeder fra bl.a. Melbourne. Link til plakaten: Travel The World lufthavnstavle.

minde billedvæg rejseminder plakater posters hjem desenio rabatkode urbannotes.dk

// Palmer, kærlighed, surfboards, koalaer, is, juice og vores minder fra San Francisco i en herlig forening. Nu mangler vi bare at komme af med det grimme savsmuldstapet! Link til plakater: Love Neon No1 neonskilt-plakatPalm Trees in California plakatGreen Juice And Ice Cream plakat, Surfers Van plakat.

De par plakater, der blev til overs, har vi nu drysset ud andre steder i hjemmet, så øvrige rejseminder er blevet suppleret med lidt nyt.

Desuden har Lillemanden fået en fin og frisk ananas ind på sit værelse, fordi han altid stort set lever af enten mangojuice, vandmelonjuice eller ananasjuice, når vi rejser.

Jeg endte med at hænge den op med en papirklips, så han evt. kan skifte den ud den dag, han måske finder noget nyt og spændende, han vil have hængende på væggen.

ananas guld børneværelse plakater posters hjem desenio rabatkode urbannotes.dk

// En lille hyggelig detalje til Lillemandens værelse, fordi han er vild med ananasjuice. Link til plakaten: Green Pineapple ananas-plakat.

Den nye billedvæg er blevet fyldt med gode rejseminder. Men den er også blevet æstetisk meget rarere at kigge på, hvilket jeg bilder mig ind sætter de helt rette rammer for inspiration til planlægning af nye spændende rejser.

Hvis du også vil i gang med sommersysler med lækre plakater og rammer, så gentager jeg lige rabatkoden, som giver 25 % rabat på plakater og rammer på Desenio i perioden 10. til 12. juli (ekskl. handpicked/collaboration posters eller rammer) her: urbannotesdk25

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel skole, hej sommerferie + juni måneds mest læste