12 steder at spise vegansk på Tenerife

Opskrift: Nemme müslibarer

Der er sket meget, siden jeg sidst opdaterede bloggen. Og det var faktisk aldrig meningen, at der skulle gå næsten halvandet år uden et eneste indlæg. Men så fløj tiden, og jeg har haft rigeligt at gøre med at opdatere Instagram nogle få gange, fordi livet bare har måttet leves. Mest af alt har jeg nok bare været ramt af en ægte bølge af “life is what happens when you’re busy making other plans …”

Min intention er dog at puste lidt liv i bloggen igen. Og hvilken bedre måde at gøre det på end ved at dele en skøn skøn opskrift på nemme og dejlige müslibarer?

Som altid så er opskriften vegansk/plantebaseret, fordi det er nu engang sådan, vi lever og spiser.

Bortset fra det har jeg overvejet fremadrettet at sætte næringsindhold på mine opskrifter, fordi det er sådan noget, jeg går og nørder med lige nu. Så hvis der er stemning for det, så giv endelig lyd. Skriv her som kommentar, på mailen eller på Instagram. Don’t be shy!

Og nyd så denne fine og nemme opskrift på dine nye favoritbarer til madpakken, som snack, som fredagsslik … De kan nydes sammen med mange af livets skønne øjeblikke.

muslibar opskrift urbannotes.dk

Opskrift på vegansk müslibarer
(Giver cirka 12 barer)

Du skal bruge:
250 g havregryn
1 moden banan
8-10 bløde dadler (uden sten)
100 g blandede nødder
120 g kokosolie
1 tsk vaniljesukker
3 tsk ægte kanel
3 spsk. hørfrø
1 spsk. kokossukker

veganskexmuslibarer-urbannotes-opskrift

veganskexmuslibarer-urbannotes-opskrift
Sådan gør du:

Blend nødderne i en blender, indtil de er godt blendede uden at være helt smuldrede. Tag 1/3 af de blendede nødder fra, og gem til senere.

Blend så banan og dadler blenderen, indtil de er en lind masse.

Hæld havregryn i en røreskål, og tilsæt nødderne (2/3 af dem) + din banan- og dadelmasse, kokosolie, vanilje, hørfrø og 2 tsk af din kanel.

Bland det hele sammen, indtil det er en blød masse, der hverken er for tør eller for våd.

Bland så kokossukker og resten af kanelen i en lille skål.

Læg bagepapir i en mellemstor form, og hæld din havregrynsmasse i formen. Tryk massen godt ned i formen med en ske eller lignende. Drys så resten af nødderne og din kokossukkerblanding på toppen, og tryk endnu engang med en ske.

Tænd ovnen på 200 grader, og bag i 15-20 minutter.

Nyd dine nybagte müslibarer/granolabarer, når de er kølet helt af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 steder at spise vegansk på Tenerife