Julemagi og barnetro

Begrænsningens kunst – eller mangel på samme … Pakkeliste vol. 2

[ Indeholder reklame ]

Aftenen i går blev tilbragt i selskab med nogle af de bedste damer, jeg kender. Vi er en lille gruppe bloggere, der er så priviligerede at have fundet hinanden gennem blogmediet, og vi ses jævnligt til hygge, masser af snak og god mad.

De er fantastisk selskab, og jeg er altid helt glad indeni, når jeg har været så heldig at kunne låne lidt af deres tid.

Selvom det blev til masser af dejlig mad samt lidt vin, og klokken blev forholdsvist mange i går aftes/nat, så har jeg tilbragt dagen i dag med praktiske gøremål. Bl.a. er jeg endelig begyndt at få styr på alle toiletsagerne til vores lange rejse.

Nu er der jo pludseligt kun halvanden uge til, at vi sidder på et fly mod New Zealand, og det kræver lige lidt logistik, lidt mange lister og praktiske rejseløsninger. Det er jeg alt sammen i fuld gang med at få styr på.

Når folk dog spørger, om der er ved at være styr på vores rejse, så får jeg en smule svedige håndflader, for jeg føler faktisk stadig, at vi mangler rigtigt meget! Men jeg trøster mig med, at det ikke er et uland, vi skal til, og at vi, hvis vi glemmer halvdelen eller får pludselige behov, kan købe alt alt.

urbannotes.dk beautyblog skønhed pakkeliste rejse

Et af de steder, jeg stort set altid glemmer et eller andet nødvendigt, er i toilettasken.

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har stået et sted i udlandet og ledt desperat efter en hårbørste efter badet (hvor mit hår altså sidder som en filtret kugle på toppen af hovedet), manglet en barberskraber til de buskede ben og armhuler eller har glemt alt om, at en deodorant er ganske rar at have med, når man sådan står på hotelværelset og kigger ud på en verden, der viser sig fra sin varme og solrige side.

Vi glemmer helt sikkert også noget denne gang. Men sådan er det.

Nu har jeg dog samlet en liste med alt det, der skal have lov til at akkompagnere os på vores to måneder lange rejse gennem New Zealand og Australien. Det er en kombination af praktiske løsninger, nogle af de bedste produkter, jeg kender, og alt det andet, som jeg ikke kan undvære.

Lad dig endelig inspirere, hvis du står og skal pakke til en længere rejse eller mangler et godt produkt at sætte på din ønskeseddel. Jeg har desuden sørget for links til de produkter, som jeg har kunnet linke til. Klik blot på overskriften.

urbannotes.dk beautyblog skønhed pakkeliste rejse avene solcreme

Solprodukter
Vi skal selvsagt have en hel del solcreme med på rejsen. Jeg vil helst medbringe hjemmefra, fordi jeg så ved, at det er solcremer, der lever op til standarderne herhjemme. Vi slipper nok ikke for at købe undervejs, men lad os bare sige, at vi tager en del med.

Eau Thermale Avène solcreme
Vi har alle tre en svaghed for Eau Thermale Avène solcremerne. De er nemme at have med at gøre, de har en fantastisk konsistens, og så har ingen af os oplevet at blive solskoldede med en Avène solcreme.

Derudover indeholder cremerne solfiltre, som er biologisk nedbrydelige, hvilket er ret vigtigt for mig – særligt, når vi skal snorkle ved Great Barrier Reef inden så længe, hvor jeg ikke har lyst til at efterlade en tåget pyt af solcreme på og omkring koralerne.

Vi medbringer sprays, cremer og en stick, så vi har til forskellige behov.

pHformula U.V. Protect SPF50+
Til mit ansigt, som godt kan slå en smule ud af solcreme, medbringer jeg derudover pHformula U.V. Protect SPF50, som er en oplagt solcreme til hud, der har tendens til urenheder. Jeg bruger den faktisk det mest af året, fordi den fungerer rigtig godt til min hud, så den skal naturligvis med.

HEVI Sugaring Luxurious Aloe Vera
Skulle uheldet være ude, så vi får brug for afkøling af huden, så har jeg også pakket HEVI Sugaring Aloe Vera med i toilettasken. Den er straks kølende og plejer huden, så den er også oplagt som plejeprodukt på fx nybarberede ben.

urbannotes.dk beautyblog skønhed pakkeliste rejse

Hårprodukter
Heldigvis er der ikke nogen af os, der har den helt store manke, der skal plejes undervejs. Det betyder også, at vi bruger begrænsede mængder hårplejeprodukter. Men håret skal naturligvis vaskes, plejes og sættes undervejs, så nogle hårprodukter skal da med.

OGX Coconut Milk shampo og balsam
Jeg elsker duften af kokos, og jeg er ret glad for OGX’s lækre hårplejeprodukter, så naturligvis skal vi have små rejsestørrelser af OGX Coconut Milk med i tasken. Jeg tænker, jeg gemmer dem til, vi lander i tropperne, så de for alvor kan komme til deres ret med den fantastiske duft af kokos. Haps!

Yves Rocher Concentrated Shampoo
Yves Rocher har begået lidt af en genistreg med deres små koncentrerede shampoer. De betyder nemlig, at man har til hele 30 hårvaske i en lille flaske på 100 ml. Det skal man normalt bruge 300 ml på. Det er altså smart, når man vil pakke let.

Percy & Reed Smoothed, Sealed & Sensational Volumising No Oil Oil
No Oil Oil er min absolutte favorit hårolie lige nu, fordi den slet ikke fedter håret til. Den er let og lækker, og jeg er helt afhængig. Så den skal naturligvis med på rejsen, hvor spidserne helt sikkert får brug for lidt kærlighed efter masser strand, sol og vand.

Maria Nila Gabbro Fixating Wax
Jeg troede, det var umuligt at finde en hårvoks til mit og Lillemandens hår i rejsevenlig størrelse. Men Maria Nils to the rescue! Deres fantastisk gode matte Gabbro hårvoks komme nemlig i en 50 ml størrelse, hvilket vist kommer til at passe meget godt til to måneders forbrug til to personer. Lillemanden er derudover kæmpefan af Maria Nila, fordi han synes, alle deres produkter dufter af tyggegummi … Og det gør de vel sådan set også 😉

Maria Nila Invisidry Shampoo
Man ved aldrig, hvornår man får brug for en tørshampo undervejs. Derfor kommer Maria Nila Invisidry tørshampo med i toilettasken. Jeg bruger derudover også tørshampo til styling af håret og et mere let hold, så den skal helt sikkert nok blive flittigt brugt. Den er i øvrigt super rejsevenlig i 100 ml. størrelsen.

Maria Nila Volume Spray
Maria Nila Volume Spray er en af mine absolutte favoritter, når vi taler hårspray. Herhjemme har jeg en kæmpe spray. Men med på rejsen kommer en 100 ml.

Maria Nila Structure Repair shampo og balsam
Vi har vist pakket lidt meget Maria Nila. Men altså … Det er bare ret gode produkter. Således også deres Structure Repair shampo og balsam, som er god til hår, der har brug for lidt ekstra pleje. Og det har håret, når man er meget i sol og vand, hvilket jeg bestemt forventer at være i løbet af de to måneder, vi er afsted!

sheet mask urbannotes.dk beautyblog skønhed pakkeliste rejse

Ansigtsmasker
Herhjemme bruger jeg masker 1-2 gange om ugen. Det er meget forskelligt, hvad jeg bruger, fordi min hud har forskellige behov afhængigt af årstid, øvrige rutiner etc., og så tester jeg også en del masker, fordi det er ret spændende, hvad en rigtig god maske kan gøre for huden. Når jeg rejser har jeg også altid minimum en sheet mask med til efter flyveturen, hvor huden altid er helt tør. Men denne gang slæber jeg lidt flere med, så huden rigtig kan blive forkælet.

The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask
Pleje og næring skal der til, og til det formål er denne Deep Nourishing Mask oplagt. Jeg har scoret et par prøver i butikken, som jeg har gemt til lejligheden. Det er altid smart med små hudplejeprøver til toilettasken.

Kocostar Slice Mask Sheet
Jeg har længe villet prøve en af de sjove slice masks, så nu ryger der en kiwi slice mask sheet med i kufferten. Istedet for et helt sheet er det mindre stykker, der ligner kiwi, som man lægger på huden. Kocostar Slice Mask Sheet Kiwi giver glød til huden, hvilket helt sikkert vil være kærkomment i den første tid af rejsen, hvor huden er helt vinterbleg og kedelig.

Elemental Herbology Nutrition Infusion Sheet Mask
En anden sheet mask, jeg skal prøve undervejs, er den fugtgivende maske fra Elemental Herbology. Som bonus til fugten lover masken også, at den beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger, så den er helt sikkert god at bruge i en af storbyerne, vi skal være i.

Skin Republic Seaweed Hydrogel Mask
Jeg pakker en del sheet masks ned, fordi det er godt og kølende fugt og næring til huden, der nemt bliver påvirket af udeliv, sol og tør luft. Sheet masken fra Skin Republic beroliger huden og dæmper rødme + virker foryngende.

Skin Republic Retinol Hydrogel Mask
En anden anti-aging maske, som, jeg tænker, jeg vil bruge, lige når vi er landet i Auckland, og huden har brug for masser af fugt oven på en lang flyvetur, er Retinol Hydrogel Mask fra Skin Republic. Optimalt set pakker jeg den i håndbagagen og bruger den på flyveren, hvis altså jeg fornemmer, at resten af flyet kan tåle synet af mig med helt hvidt og fedtet fjæs.

Sensai Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads
De fantastiske 10 Minute Revitalising Pads fra Sensai har reddet min morgen mere end en gang, når jeg er vågnet med lidt for hævede øjenomgivelser. Så jeg napper lige et par stykker med i tasken til turen. De er i øvrigt ekstra skønne, hvis de opbevares køligt lige inden brug.

urbannotes.dk beautyblog skønhed pakkeliste rejse

Ansigtspleje
Ansigtspleje er altid det sværeste for mig at pakke, fordi jeg bruger så mange forskellige fantastiske produkter med hvert deres formål. Men på rejsen er jeg nødt til at køre bare en smule mere less-is-more, end jeg gør i det daglige, så jeg har udvalgt det allerbedste til det trætte gamle ansigt, som får lov til at komme med på rejse.

pHformula Vita B3 Cream
Vita B3 er min helt faste ansigtscreme, som jeg bruger hver morgen, og som har gjort underværker på min hud, så den er helt uundværlig.

LACTOClear Active Cream
Jeg har ALTID LACTOClear Active Cream på mig, fordi den bekæmper bumser og urenheder på et splitsekund. Jeg bruger bare cremen pletvis, hvis jeg får en bums eller urenhed, for så er der aldrig noget, der når at “blomstre” op. Har man dog uren hud i hele ansigtet, er den milde og plejende creme oplagt som dag- og natcreme.

Aurelia The Probiotic Concentrate
The Probiotic Concentrate er et af de produkter, jeg vil prøve undervejs på turen. Koncentratet, som bruges direkte på huden eller i en creme eller et serum, skulle forfine hudens udseende og bekæmpe aldring, og jeg tænker, at sådan en omgang superfood til huden er oplagt til rejsen. For når nu jeg ikke vil have for mange produkter med, så må de gerne være potente.

pHformula Point Age Reverse + Multi Protect
Jeg elsker pHformulas Point cremer og bruger faktisk Point Age Reverse hver aften som natcreme. Den er spækket med peptider, så den er oplagt at sove med, hvis man vil holde alderstegnene på et minimum. De små tuber er nye, og det er virkelig god timing, at de kommer lige nu, for jeg er ikke sikker på, hvad jeg skulle gøre uden mit daglige Point fix til huden.

Avène DermAbsolu Redesifying Tinted Cream SPF30
DermAbsolu serien fra Avène er også en nyhed, men jeg er allerede faldet PLADASK for den skønne ansigtscreme med farve og solfilter, som giver den fineste fineste glans til ansigtet. Jeg overvejer faktisk, om jeg ikke skal købe en back-up til cremen, fordi jeg er lidt bange for at løbe tør undervejs, hvilket ville være en katastrofe.

Avène DermAbsolu Youth Eye Cream
Øjencremen i den nye DermAbsolu serie får i øvrigt også lov til at komme med. Mest fordi den har den mest fantastiske kølende applikator, man kan tænke sig.

Evolve Superfood 360 Serum
Jeg har været i syv sind ift., hvilket serum der skal med på turen, men indtil videre har jeg udvalgt Evolve Superfood serum, som jeg har hørt så utroligt meget godt om. Det er et serum, som passer til alle hudtyper, og som giver glans, elasticitet og masser af fugt.

ZO Skin Health Ossential Instant Pore Refiner
Jeg har endnu ikke mødt et produkt fra ZO Skin Health, som jeg ikke har knuselsket for det effektivitet. Instant Pore Refiner vil jeg teste undervejs, fordi jeg har en formodning om, at produktet virker, og at jeg på den måde kan holde huden fin og uden de værste forstørrede porer, nu hvor jeg skal opholde mig i varmen og uden min dygtige kosmetolog til at redde mig cirka en gang om måneden …

urbannotes.dk beautyblog skønhed pakkeliste rejse SOS creme

SOS-produkter
Jeg vil sige, at vi har prøvet lidt af hvert på vores rejser lige fra at støde knæet på havbunden med en stor hudafskrabning på knæet til følge og til 50 myggestik på balderne lige inden, jeg skulle sidde i en bus i knap 24 timer i streg. Man ved, med andre ord, aldrig, hvad man kan komme ud for. Derfor synes jeg også, det er rart med et par nøje udvalget SOS-produkter til rejsen.

pHformula SOS Repair Cream
Sidste vinter brugte jeg dagligt pHformulas eksisterende SOS-produkter til læber og øjenomgivelser (de gør underværker på tør vinterhud!!) Nu har pHformula netop lanceret en ny SOS Repair Cream, som helt sikkert nok skal blive anvendelig ved diverse småskrammer, insektbid, rødme og alt det andet (forhåbentligt ikke for mange myggestik gennem jeansene dog …) Lillemanden, som har voldsomt tendens til tør hud på bl.a. håndryggene lige så snart, det bliver det mindste koldt, har allerede testet cremen, og han er ovenud begejstret.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream
Jeg bruger stort set Eight Hour Cream hver dag på læberne, på kinderne, på tørre neglebånd og alt muligt andet. Så jeg napper en fyldt tube med på rejsen. Den skal nok blive tømt.

Xellence Visible Change SOS Power Cream
Man ved aldrig, hvor mange rifter, tør hud og hudafskrabninger, man evt. kommer ud for, så Xellence SOS Power Cream, som også redder al slags tør og irriteret hud, får lov til at komme med i toilettasken.

Jeg er sikker på, at det tørre barn nok skal få tuben brugt på en uges tid, og jeg så skal på apoteket efter friske forsyninger et sted i Australien . Men det er heller ikke det værste, man kan komme ud for, skulle jeg hilse at sige.

urbannotes.dk beautyblog skønhed pakkeliste rejse

Alt det andet
Det er ganske svært at udøve begrænsningens kunst, når man er så glad for beauty og elsker at have mange produkter at jonglere med, og som en følger kommenterede på Instagram forleden: “Du er jo svært glad for skønhedsprodukter, så du slæber garanteret mere end en toilettaske med …” Og ja, det gør jeg! Måske endda 3-4 stykker. Der skal være plads til alt det gode, ikk’?! Og det er, foruden det allerede nævnte …

Yves Rocher Concentrated Shower Gel
Ligesom shampoen fra Yves Rocher er denne shower gel koncentreret, så 40 bade kun fylder 100 ml. Så smart!

The Body Shop Body Butter 50 ml
Jeg skal sikkert mest have solcreme på kroppen. Men en god body butter til de der tørre steder på kroppen kan også blive nødvendig. Heldigvis laver The Body Shop også deres fantastiske Body Butter i 50 ml., og jeg elsker de mere fede dufte såsom Shea Butter.

Avène Micellar Lotion 100 ml
Jeg fjerner altid makeup og dagens strabadser med micellar, og Avène Micellar Lotion har en perfekt størrelse til to måneders afrensning af huden før sengetid. I øvrigt er den ret mild mod huden men renser stadig ultra effektivt, hvilket jeg nok skal blive glad for undervejs.

James Read Gradual Tan H2O Mist 30 ml
Når man er helt bleg før afrejse, er James Read Gradual Tan et perfekt produkt. Man hjælper den fine kulør lidt på vej uden at stege i solen. Huden bliver fugtet, og der opbygges stille og roligt mere glød. Perfekt til os, der ikke dyrker solen så intenst.

Le Couvent Botanical Hand Cream 30 ml
Tørre hænder holder ikke – heller ikke på rejsen. Så en lille, velduftende og fugtende håndcreme skal der til. Le Couvent dufter fantastisk og trænger ind på et splitsekund.

Le Mini Macaron
Selvfølgelig skal jeg have min elskede Le Mini Macaron og et par Le Mini Macaron neglelakker med. De holder nu engang bare fantastisk, kan nemt genopfriskes uden, at den eksisterende lak nødvendigvis skal af, og så fylder apparatet ikke noget synderligt. Jeg tror dog, jeg nøjes med at udvælge to farver lak. Jeg skal jo begrænse mig et eller andet sted …

NIVEA Cleansing Wipes*
Jeg er faktisk ikke den store fan af cleansing wipes i det daglige, og jeg ville aldrig bruge dem til at fjerne makeup med herhjemme. Men det er faktisk virkelig smart at have sådan nogle fætre med på en rejse til de der situationer, hvor man mangler en effektiv vådserviet. Særligt, når denne er uden parfume, som NIVEA Sensitive Cleansing Wipes er.

Sensai Total Lip Treatment
Jeg ved, at jeg allerede kommer til at opbruge en læbepomade på flyet til New Zealand. Jeg hader nemlig tørre læber, og det får jeg ultra hurtigt, når luften er så tør, som den er på et fly. Jeg napper min favorit til læberne, Sensai Total Tip Treatment, men i håndbagagen. Den fugter nemlig helt ind til tænderne på et splitsekund og holder læberne friske. Så måske jeg endda har lidt tilbage i tuben, når vi lander. Måske …

IDUN Minerals Lip Balm
Til strandtasken medbringer jeg den skønne og lette Lip Palm fra IDUN Minerals. Den fugter med alskens skønne olier og giver straks bløde læber.

Eau Thermale Avène Termalsk kildevand
Sidst men ikke mindst skal jeg have en mindre ladning (eller i hvert tilfælde 4-5 stykker) af Eau Thermale kildevand med i tasken. En til flyet, en til badeværelset, en til tasken, en til køleskabet og en reserve, fordi jeg ved, vi løber tør. Jeg elsker min Eau Thermale, og jeg kan slet ikke være foruden på ferien heller.

Det, jeg mangler
Jeg mangler stadig at finde ud af, hvilke makeup-produkter, jeg skal have med. Men det bliver nok favoritterne, selvfølgelig en vandfast mascara, en god compact foundation og masser af highligter, fordi highlighter er så lækkert, når solen skinner på kinderne.

Derudover regner jeg med, at jeg skal have fundet en lille tube med den skønne Exuviance Heel & Elbow til de tørre fødder, der pludseligt skal i sandaler igen. Og det er de IKKE klar til lige nu!!

Vi nærmer os altså faktisk noget, der minder om en pakket kuffert, selvom jeg, når jeg ser listen ovenfor, godt kan blive lidt bange for, om vi skal have en ekstra kuffert med …

Tak, fordi du læste med! Det betyder mere, end du tror 🙂 Vil du have nys om kommende indlæg, så kan du følge bloggen (og dine andre favoritblogs) ved at logge ind her. Desuden er du mere end velkommen til at kigge med på Instagram og/eller Facebook.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes, indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemagi og barnetro

Conni Lagergreen Schmidt
Et lille drys sundhed, en tsk hverdag, en knsp rejser og verden, en hel liter plantebaseret københavner-familieliv tilsat lidt sko-kærlighed og et drys god læbepomade, og så har du Urban Notes. Der bliver altid sat mange ord på, og læserne skal gerne tage en virtuel goodie bag med sig, som enten har gjort dem klogere, nysgerrige eller underholdt.
urbannotesdk@gmail.com