[ Opskrift ] Yankie Bar brownie

Cleanse for nybegyndere

[ Sponsoreret indhold – produkterne er modtaget til test ]

first-cleanse-udrensning-urban-notes

En cleanse kan være mange ting. Den kan gøre, at man sidder på toilettet nærmest fra morgen til aften, den kan rense og give et energiboost, eller den kan bare hjælpe til, at maven får det lidt bedre. Samtidig kan en cleanse naturligvis give øget velvære, pænere hud og, hvis man er heldig og i øvrigt spiser sundt, også give et lille vægttab.

Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige cleanses – lige fra VitaViva 15 Dy Cleanse, som gjorde, at jeg næsten måtte bide i det sure æble og lave nummer to i bukserne i den lokale Rema1000, til 42Raw’s Easy Cleanse med juice, som gav hovedpine, abstinenser og vildt meget energi.

Den seneste cleanse, jeg har udsat mig selv for, er First Cleanse fra Renew Life. Det er den første cleanse, jeg har prøvet, som ikke på nogen måde var en indgriben i min hverdag. Man skal nemlig faktisk ikke gøre andet end at tage to (meget store) piller hver morgen og to (lige så store piller) hver aften inden sengetid. Begge tilsat rigeligt med vand!

First Cleanse er da også en meget mild cleanse. Man behøver for det første ikke at lave noget om i kosten, man skal ikke forsage kaffe eller et stykke chokolade. Man skal måske bare skrue lidt op for vandindtaget, hvis man ikke normalvis er så god til at få sine to liter vand om dagen.

Samtidigt giver First Cleanse ikke meget hyppigere toiletture eller diarré-lignende tilstande. Maven er lidt bedre i gang, specielt om morgenen, men alt i alt giver clensen måske en enkelt ekstra tur på toilettet pr. dag.

Jeg har ikke oplevet hverken hovedpine, rumlen i maven eller andre “ubehageligheder”, man ellers ofte kan opleve, når maven og fordøjelsen får et lille skub i den rigtige retning, og man får renset ud.

Eneste ulempe er faktisk de meget store piller, som kan være svære at sluge. Men som man, hvis man tager en ad gangen med et glas vand, sagtens kan få ned.

På den måde er First Cleanse faktisk en rigtig god begynder-cleanse.

Hvis man aldrig har prøvet udrensning før, så er First Cleanse tilpas mild til, at man naturligvis får effekten af en cleanse, omend det er en lille effekt, men at man samtidigt ikke får det kæmpe chok, som visse andre udrensningspiller kan give, hvis man ikke lige regnede med, at de satte SÅ meget gang i maven.

Jeg har virkelig nydt de to uger med First Cleanse, og jeg vil helt sikkert tage en runde mere om nogle måneder, hvor min brødmave igen har behov for en restart.

First Cleanse fra Renew Life forhandles bl.a. i helsekostbutikker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

[ Opskrift ] Yankie Bar brownie